تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1451 از 1783 اولاول ... 451951135114011441144714481449145014511452145314541455146115011551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,501 به 14,510 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

محدودیتی که صبانت اعمال میکنه با توجه به قانون مصرف منصفانه تنظیم مقررات و اینکه تو قرارداد گفته شده شبانه رو به شرط مصرف منصفانه به کاربر ارایه میده کاملا قانونیه و اینکه 100 ملیون بار هم شکایت کنین وقتی کارشناس 195 حق رو به صبانت میده هیچ تاثیری نداره بی خودی دارین وقت خودتون رو هدر میدین
    بهترین کار اینه داخل خود پنل صبانت درخواست تخلیه بزنین و دلیل هم بزنید افت سرعت و شبانه غیر رایگان
    برای من که موقع قرارداد چنین نبود . الان هم که همین حرف ها رو برگردونده دارم جوابش رو می دهم (پس از اینکه باز بشه) . فعلا که پیگیر قضیه هستم .

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حداقل نیم تا یک متر فاصله داشته باشه
    داداش کاملا مطمئنم پس مشکل از سیمهاست.به چند دلیل تو ساعات اوج مصرف به شدت روی خط نویز میفته ولی صبحا زود مخصوصا ساعت4-5 صبح که مصرف برق به کمترین مقدار خودش میرسه خط تا 11 مگ میکشه ولی ساعت 7-9 شب تا5 مگ فقط یه مشکلی که اینجا هست امکان فاصله انداختن بین سیما نیست مخابرات میاد برای سیم اختصاصی بکشه؟؟؟؟؟؟؟ هزینش چند میشه؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

داداش کاملا مطمئنم پس مشکل از سیمهاست.به چند دلیل تو ساعات اوج مصرف به شدت روی خط نویز میفته ولی صبحا زود مخصوصا ساعت4-5 صبح که مصرف برق به کمترین مقدار خودش میرسه خط تا 11 مگ میکشه ولی ساعت 7-9 شب تا5 مگ فقط یه مشکلی که اینجا هست امکان فاصله انداختن بین سیما نیست مخابرات میاد برای سیم اختصاصی بکشه؟؟؟؟؟؟؟ هزینش چند میشه؟؟؟؟؟؟
    حضوری برو مخابرات منطقه ات باشون صحبت کن باید پیگیری کنی تا بیان مشکل را برطرف کنن

داره خودمونی میشه Emperror Deadking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من سرویس 256 نامحدود گرفته بودم ... چند روز اول با سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم ولی چون زیاد دانلود کردم سرعتم دانلودم الان شده 5 کیلوبایت در ثانیه ( کلاهبرداری شاخ و دم نداره )

خواستم بپرسم چطوری این مشکل رو رفع کنم و سرعت دانلودم به حالت عادی برگرده ؟؟؟

لطفا کمک کنید ... تحملم تموم شد دیگه ... حتی عکس هم نمیتونم دانلود کنم !!!
    Last edited by Emperror Deadking; 30-09-2014 at 17:28.

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

من سرویس 256 نامحدود گرفته بودم ... چند روز اول با سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم ولی چون زیاد دانلود کردم سرعتم دانلودم الان شده 5 کیلوبایت در ثانیه ( کلاهبرداری شاخ و دم نداره )

لطفا کمک کنید ... تحملم تموم شد دیگه
    هیچ راهی نیست

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

3 گیگ حجم بخر 6 گیگ شبانه دانلود میکنی رایگان بعد نحوه مصرف شبانه رو از رایگان تغییر بده به یک سوم . بعد میتونی با 3 گیگت 9 گیگ دیگه شبانه دانلود کنی ولی اینا همش راه حل موقته به شما توصیه میکنم فکر شرکت جدید باشی با پول دادن به اینا بهشون کمک کردی تو نقشه ای که برای یوزرهاشون کشیدن: پولی کردن شبانه برای تیغ زدن بیشتر.. موفق بشن

7. 2 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

3 گیگ حجم بخر 6 گیگ شبانه دانلود میکنی رایگان بعد نحوه مصرف شبانه رو از رایگان تغییر بده به یک سوم . بعد میتونی با 3 گیگت 9 گیگ دیگه شبانه دانلود کنی ولی اینا همش راه حل موقته به شما توصیه میکنم فکر شرکت جدید باشی با پول دادن به اینا بهشون کمک کردی تو نقشه ای که برای یوزرهاشون کشیدن: پولی کردن شبانه برای تیغ زدن بیشتر.. موفق بشن
    این بنده خدا نامحدود گرفته حجمی نیست که بتونه حجم بخره

9. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان سرعت دیال اپ هم بالاتر از سرعت شما هست پارس انلاین هم نامحدود داره اما حتی اگه محدود هم بشی سرعت دانلود کمتر از 30 نمیاد صبانت دیگه واقعا شورش را دراورده من نمیدونم چرا شما هنوز دارید به این دزدها پول میدید

11. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

لطفا پاک شود و ادمین محترم اگر ممکن است گزینه ای به نام حذف پست به گزینه های این زیر اضافه شود تا یوزر ها بتوانند پست هایی رو که به علت خرابی اینترنت 2 بار ارسال میشوند رو خودشون پاک کنند با تشکر
    Last edited by sunmaster_7; 30-09-2014 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این بنده خدا نامحدود گرفته حجمی نیست که بتونه حجم بخره
    میدونم نامحدوده اما وقتی سرویس نامحدود رو سرعتش رو محدود میکنن ( به خدا یک خارجی این حرفا رو بخونه میگه ایرانی ها دیوانه اند به اسم نا محدود میفروشن بعد خودشون محدودش میکنن یوزر هم همه اینا رو میدونه باز میخره ازشون ) با خرید حجم میشه سرعت رو دوباره بالا برد البته باید قبلش باهاشون هماهنگ کنی . خلاصه کلام همه این دعواها و مسخره بازیها سر پوله

14. 3 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •