یعنی کسی ۲۵۶ محدود نداره اینجا؟؟؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یعنی کسی ۲۵۶ محدود نداره اینجا؟؟؟؟
کاملا باهات موافقم . زدی به هدفهمین الان خیلی از شرکتای دیگه هم سرویس های دارن که توش ۱۰ گیگ اولیه با سرعت عجیب دانلود میشه اما هم قیمتش هم سرعتش بالاتره
اونوقت آسیاتر ۲ مگ ۱۰ گیگی رو ۴۰ تومن میدهتازه سرعت شب رو هم روی ۱ مگ میبنده
دیروز زنگ زدم میگم مگه نگفتید میخواین افزایش باند بدین چی شد؟؟برگشته میگه آسیاتر بیشترین تعداد کاربر رو داره
جالبتر اینکه میگه داریم ۲ گیگ اضافه میکنیم
به نظر من آسیاتر اخرش مجبور میشه مثل بقیه شرکت ها یا نامحدود رو جمع کنه یا سرعتشو خیلی کم کنه که دیگه ارزش نداشته باشه
خداییش داره در حق ۲ مگ محدود که به امید دانلود شبانه سرویس گرفتن اجحاف میشه![]()
من از دیروز پینگم رفته بالا با تایم اوت . سرعت اومده پایین.
دیروز لینکم رفت از ساعت 12 بعدش داغون تر از قبل شد درست گذاشتن ماه رمضان تموم بشه. من نمیدونم برنامه ریزی اینا چطوریه ! نه سواد دارن نه وجدان !
تنها جمله ای هم که بلدن بگن اینکه خطت خرابه چه چیزهایی به غیر از مودم به خط وصل هستش! اگرم کم بیارن جلوت میگن اختلال پیش اومده که از ما نیست ماله مخابراته ! آخه مغز نخودی ها اینارو بچه دبستانی هم بلده بلند شو برو سر به روتر بزن زنگ بزن مخابرات محل پیگیری کن یا دیتا رو چک کن با شرکت های دیگه نامه بنویسین به زیرساخت برای کیفیت بهتر و گیت وی و افزایش پهنای باند بین الملل ..........
<br>
<br>کسی نیست جواب منو بده؟؟
نه عزیز تجربه نشون داده دیگه خوب نمیشن!
سرعت دانلود از سایتهای که اسیاتک و هاست دی ال پشتیبانی میکنه هم عادی شده!
الان دو مگ هم به زور 120 تا میده! اصلا انتظار همچین سرعتی نداشته باش!
الان 1024 10G سرعت دانلود شبانش 90 هست!
باید بشه مگر اینکه توی شهر شما اقدامات امنیتی کرده باشن که دیگه نشه کانکت شد با یوزر دیگه
با پشتیبانی تماس بگیرید!
دوستان من نامه و کپی کارت ملی رو به همون شماره فکس داخل سایت فرستادم واسه جمع آوری به همین شماره باید فکس میکردم دیگه ؟
زنگ بزنید بپرسید مطمئن بشید! و پیگیری کنید که بدستشون رسیده باشه و کارتون را انجام بدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)