تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1451 از 1635 اولاول ... 451951135114011441144714481449145014511452145314541455146115011551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,501 به 14,510 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من سه چهار تا سئوال دارم بالا غیرتن از استید خواهش میکنم راهنمایی کنن.
    wx50
    h90
    ixus230
    کدوم یکیشون بهتره بگریم .من یه هفته بیشتر فرصت ندارم میخاو هفته دیگه برم اصفهان باخودم ببرمش.
    2-cmosبهتره یاccdاز نظر کیفیتی نه مصرف باتری
    راسته که ixusمنه فارسی داره و علی رغم اینکه نوشته ژلپن چینی ولی ixyاصل ژاپن درسته کدومشونو من بگیرم
    اصلا چرا سری ixusانقدر کم داره میشه دیگه جدیدش نمیاد مگه کنون دیگه جدید نمیزه؟

2. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smart.pro666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من دوربين فعليم اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا 600 هزار تومان ميتونم مدلي بهتر از اين بگيرم ؟ زوم و فيلمبرداري هم برام مهم نيست.

4. این کاربر از smart.pro666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توهم مثل منی دوست عزیز کسی جوابتو نمیده اشکالی نداره من بهت میگم .
    آره چرا نمیتون بگیری w580دیگه خیلی قیدیمی شده اگه تا 600میخوای هزینه کنی سونی H90کنون هم ایکسوز230یا140تو همین رنج قیمت هستن.

6. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

wx50
    h90
    ixus230
    کدوم یکیشون بهتره بگریم .من یه هفته بیشتر فرصت ندارم میخاو هفته دیگه برم اصفهان باخودم ببرمش.
    راسته که ixusمنه فارسی داره و علی رغم اینکه نوشته ژلپن چینی ولی ixyاصل ژاپن درسته کدومشونو من بگیرم
    بابا آخه این چه وضعی حداقل یکی بگه که داره این فروم تعطیل میشه مادیگه وقت خدمونو هدر ندیم چرا کسی به داد نمیرسه

8. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین انتخاب تو مایه های ۶۰۰ تا ۷۰۰تومان چی پیشنهاد میدید ترجیحا کانن باشه
    ایکسوز230
    SX220 یا230

10. این کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

wx50
    h90
    ixus230
    انتخابش با خودته دنبال چی باشی .

کنون 230 : کیفت بهتر عکس و کیفیت فیلم برداری معمولی .
    سونی WX50 : کیفیت بالای فیلم برداری - کیفت عکس کمی پایینتر از کنون .

ccd زمانی بهتره که با چیپ ها و پردازنده های قوی استفاده بشه تا بتونه حداکثر بازدهی رو از سنسور بگیره که تو دوربین های گرون قیمت وجود داره ولی تو دوربین های کامپکت بدون این سخت افزارها کیفیتش از cmos پایین تره .
    Last edited by Danial_4139; 16-04-2013 at 15:42.

12. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بهترين انتخاب تو مايه هاي ??? تا ???تومان چي پيشنهاد ميديد ترجيحا کانن باشه
    چي مهمه ؟
    با کمي افزايش بودجه ميتونيد SX320 بخريد

دوستان من سه چهار تا سئوال دارم بالا غيرتن از استيد خواهش ميکنم راهنمايي کنن.
    wx50
    h90
    ixus230
    کدوم يکيشون بهتره بگريم .من يه هفته بيشتر فرصت ندارم ميخاو هفته ديگه برم اصفهان باخودم ببرمش.
    2-cmosبهتره ياccdاز نظر کيفيتي نه مصرف باتري
    راسته که ixusمنه فارسي داره و علي رغم اينکه نوشته ژلپن چيني ولي ixyاصل ژاپن درسته کدومشونو من بگيرم
    اصلا چرا سري ixusانقدر کم داره ميشه ديگه جديدش نمياد مگه کنون ديگه جديد نميزه؟
    بدون شک از نظر رفتار نويزي ccd

ixus یا ixy هیچ فرقی باهم ندارند فقط اسم ها مختلفه ، ساخت ژاپن یا چین هست اما هیچ فرقی با هم ندارند اینا هیچ

چرا یه دوره ای داره الان وقتش نیست

ccd زماني بهتره که با چيپ ها و پردازنده هاي قوي استفاده بشه تا بتونه حداکثر بازدهي رو از سنسور بگيره که تو دوربين هاي گرون قيمت وجود داره ولي تو دوربين هاي کامپکت بدون اين سخت افزارها کيفيتش از cmos پايين تره .
    من تا الان همچین چیزی نشنیده بودم

14. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تا الان همچین چیزی نشنیده بودم
    ccd نور رو تبدیل به سیگنال آنالوگ میکنه و تجهیزات بیشتری برای فیلتر کردن و پردازش و کانورت کردن خروجی انالوگ به دیجیتال لازم هست . در سنسور cmos نور با خروجی دیجیتال و به صورت کنترل شده به پردازنده ارسال میکنه و نیاز به یکسری مدارات کنترل و کانورت کننده بر طرف میشه . در دوربین های ارزون قیمت ccd برای صرفه اقتصادی یکسری مدارات حذف میشن و این باعث از دست رفتن برتری ccd نسبت به cmos تو این دوربین ها میشه .

به همین دلیل هست که میگن cmos اقتصادی تره ، نه به این معنی که خود سنسور ها اختلاف قیمت زیادی دارن ، هزینه ساخت سنسور ccd تفاوت زیادی با cmos نداره بیشتر هزینه مربوط به مدارات پردازش گر آنالوگ ccd هست که باعث بالارفتن زیاد قیمت و نداشتن صرفه اقتصادی میشه .
    Last edited by Danial_4139; 17-04-2013 at 14:56.

16. 2 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ccd نور رو تبدیل به سیگنال آنالوگ میکنه و تجهیزات بیشتری برای فیلتر کردن و پردازش و کانورت کردن خروجی انالوگ به دیجیتال لازم هست . در سنسور cmos نور با خروجی دیجیتال و به صورت کنترل شده به پردازنده ارسال میکنه و نیاز به یکسری مدارات کنترل و کانورت کننده بر طرف میشه . در دوربین های ارزون قیمت ccd برای صرفه اقتصادی یکسری مدارات حذف میشن و این باعث از دست رفتن برتری ccd نسبت به cmos تو این دوربین ها میشه .

به همین دلیل هست که میگن cmos اقتصادی تره ، نه به این معنی که خود سنسور ها اختلاف قیمت زیادی دارن ، هزینه ساخت سنسور ccd تفاوت زیادی با cmos نداره بیشتر هزینه مربوط به مدارات پردازش گر آنالوگ ccd هست که باعث بالارفتن زیاد قیمت و نداشتن صرفه اقتصادی میشه .
    سلام

والا من خیلی از دوربین ها اطلاع ندارم ولی حداقل تا جایی که میدونم این مورد که شما گفتید صادق نیست ! یعنی حداقل من توی منابع مختلف چیزی در این باره ندیدم.

من این منابع را مطالعه کردم و چیزی در مورد گفته های شما در اون ها ندیدم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه لطفا منبعی برای گفته هاتون معرفی کنید.

من قصد جسارت یا مسئله دیگری ندارم و فقط برای افزایش اطلاعات خودم این موضوع را گفتم.

ممنون

18. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سايز 3 در 5 ؟؟؟ فكر كنم اس ال آر كه هيچ شما نياز به دوربين قطع متوسط داريد نه شوخي كردم. بستگي به نوع جنسي كه روش چاپ ميشه داره. مثلا اگه كاغد با غلظت رنگ بالا و با كيفيت چاپ بشه كه قطعا يه دوربين سنسور كوچك نميتونه رزوليشن كافي رو ارائه بده و نياز به دوربين SLR داريد.
    براي گرفتن عكس وايد و يا خيلي وايد باز هم نياز به دوربين حرفه اي پيدا ميكنيد و يه لنز وايد يا اينكه بايد با كيفيت خروجي و صرف وقت بيشتر با دوربين هاي بريج پانوراما عكس بگيريد كه باز اون خروجي 3در2 دوربين هاي حرفه اي رو نميده و عكس فقط دراز ميشه مثلا 10در2.
    در كل با توجه به تمام صحبت هاتون بايد تصميم اخر رو خودتون بگيريد چون با بودجه ي شما دوربين حرفه ايه و لنز خوبي نصيبتون نميشه. نهايتش 1100دی كنون با لنز 18-55 هست.
    اما نظر من خريد دوربين حرفه اي هست و گزينه خريد هم كاركرده و مدل هايي همچون 500دی كنون
    داداشم ممنون از راهنماییتون
    خوب جنس اونی که روش چاپ میشه بنر هستش.
    خواستم بدونم دوربین های کامپکت اصلا امکان عکس برداری واید رو دارند؟
    (راستی موبایل آیفون 5 رو دیدم که برای گرفتن عکس پانورما از چپ به راست فیلم برداری کرد و این فیلم تبدیل به عکس پانورما شد!!!!یعنی پندتا عکس رو بهم نچسبوند!!!کسی فناوری بکار رفته رو میدونه به ما هم بگه)
    دوست عزیز من ، من الان کارم همش با عکس و فیلمه بعدش حتی موبایلمم دوربین نداره!!!!میخوام هرچه زودتر بگیرم.با حداکثر بودجه 2 تومان!
    اگه بخوام 500 دی بگیرم خوب میرم جدیدترشو که 650دی هست رو میگیرم.نظرتون چیه؟فیلمبردایش خیلی خوبه و امکان زوم هنگام فیلمبرداری را داره.
    فکر کنم کافی باشه.فقط نمیدونم زومش چندبرابره.یعنی میشه با یه لنزی زومشو به 50 برابر رسوند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •