تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1451 از 2376 اولاول ... 4519511351140114411447144814491450145114521453145414551461150115511951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,501 به 14,510 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مر30 Rjoun
    کار قشنگی بود چطوره بعد هر بازی اینطوری تمام بازیکنان را نقد کنیم.
    منم وافقم.Rjoun باید از این به بعد بازیهای بعدی رو نقد کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نصيرزاده: داور پنالتي استقلال را نديد
    خبرگزاري فارس: كارشناس داوري فوتبال گفت: رحيمي مقدم در نيمه دوم ديدار سپاهان و استقلال يك پنالتي استقلال را نديد.

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره نحوه قضاوت رحيم رحيمي‌مقدم اظهار داشت: داور مسابقه سپاهان و استقلال زماني كه براي يك قضاوت انتخاب مي‌شود غيرمنتظره سوت مي‌زند و احتمال اينكه او بهترين يا بدترين قضاوت خود را به نمايش بگذارد، وجود دارد.
    وي افزود: رحيمي مقدم در اين ديدار نشان داد براي شناسايي برخي خطاها از يك طرف و شناسايي بازيكنان شايسته دريافت اخطار از طرف ديگر تا حدودي بي‌دقت عمل مي‌كند.
    نصيرزاده تاكيد كرد: اين داور در چند صحنه خطاي زيرخالي كردن را تشخيص نداد. همچنين در دقيقه 27 خطاي هادي عقيلي از پشت سر بر روي عليزاده مهاجم استقلال را كه يك پنالتي بود؛ نديد.
    نصيرزاده ادامه داد: در نيمه دوم با وجود آنكه زمان زيادي براي مصدوميت دروازه بان سپاهان تلف شد اما رحيمي مقدم نشان داد كه در محاسبه وقت‌هاي تلف شده نيز تا حدودي خسيس است.
    وي يادآور شد: اين داور در دقيقه 72 به درستي تشخيص داد كه جعفرپور بازيكن تيم سپاهان شايسته دريافت كارت زرد دوم است و بايد اخراج شود. طبق قانون هر بازيكني مانع اجراي سريع ضربات آزاد شود شايسته دريافت كارت زرد است.
    اين كارشناس داوري تاكيد كرد: در دقيقه 72 بازيكنان استقلال با فريادهاي خود مي‌خواستند يك گل به داور تحميل كنند آنهم در حالي كه هيچ گاه توپ از خط دروازه سپاهان عبور نكرده بود.رحيمي مقدم در چند صحنه تجربه خود را نشان داد. او در نيمه دوم قضاوت مطلوب تري را به نمايش گذاشت.
    نصيرزاده با اشاره به عملكرد خوب حسن كامراني فر كمك داور مسابقه عنوان كرد: اين كمك داور قادر است با پرچم خود سوت بزند. او در دو صحنه از فاصله 40 متري دو بار خطاي هند اعلام كرد تا همانند بازي هاي قبل كه هدايت ممبيني را نجات داده بود اين بار به كمك رحيمي مقدم بيايد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

این هم از داوری افتضاح.

ما به داور میبازیم نه به تیم مقابل.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

آقا من نفهميدم فرهاد مجيدي كجا بود ؟ رو نيمكت يا ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

آقا من نفهميدم فرهاد مجيدي كجا بود ؟ رو نيمكت يا ؟
    سلام
    اگر تو نیمکت نبود لابد تو لباساش بود
    زیادم فرق نمیکنه اونم بود گل بزن نبود و بیشتر سعی میکرد تک روی کنه و برا خودش گل بزنه نه تیم

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مدت زیادی نیست که به خونه رسیدم.
    امروز فوق العاده استقلالی ها را اذیت کردند!
    هرروز داره وضع ورزشگاه در بازیهای با سپاهان بدتر میشه! تو بازیهای پیش باید مواظب سپاهانی ها بودیم که مشکل برامون ایجاد نکنند امروز ماموران انتظامی هم به جونه استقلالی ها افتاده بودند!

90 دقیقه ایستاده بازی را تماشا کردم! اشغالا طرفداران استقلال را فرستاده بودند روی چمن ها در حالی که سکو های سمت چپ(از نگاه تلویزیون) تا دقایق اخر خالی بود. و اخر کار اون قسمت را به استقلالی ها دادند! امروز اصلا نشد تیم را تشویق کرد سه چهارم ورزشگاه دسته استقلالی ها بود اما از بس تاجی ها را اذیت کردند هیچکس نایی برای تشویق نداشت بدتر از اون علیزاده بود که با اون بازیش اعصاب همه را خورد کرده بود!
    اخر بازی انچنان وضع خراب شد که طرفداران استقلال ریختند وسط زمین!
    به جرات میگم حداقل 1000 تا از اون تماشاگرانی که در سپاهانی ها بودند استقلالی های بودن که به خاطر نشستن روی سکو رفتند اونجا!
    این جایی هست که نشسته بودم به خاطر حفاظ ها بخشی از زمین را اصلا نمی دیدم!

این هم سکوهای خالی و عکس بعدی نشستن طرفداران استقلال روی چمن!

سلام
    خسته نباشی
    هر چند میدونم با این باخت خستگی تو تنت مونده ولی برامون بیشتر از جو ورزشگاه و کلآ بازی امروز تعریف کن
    فکر میکنم تنها نماینده ما تو ورزشگاه تو بودی...

داره خودمونی میشه adnokanna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Here and there

پيش فرض

مدت زیادی نیست که به خونه رسیدم.
    امروز فوق العاده استقلالی ها را اذیت کردند!
    هرروز داره وضع ورزشگاه در بازیهای با سپاهان بدتر میشه! تو بازیهای پیش باید مواظب سپاهانی ها بودیم که مشکل برامون ایجاد نکنند امروز ماموران انتظامی هم به جونه استقلالی ها افتاده بودند!

90 دقیقه ایستاده بازی را تماشا کردم! اشغالا طرفداران استقلال را فرستاده بودند روی چمن ها در حالی که سکو های سمت چپ(از نگاه تلویزیون) تا دقایق اخر خالی بود. و اخر کار اون قسمت را به استقلالی ها دادند! امروز اصلا نشد تیم را تشویق کرد سه چهارم ورزشگاه دسته استقلالی ها بود اما از بس تاجی ها را اذیت کردند هیچکس نایی برای تشویق نداشت بدتر از اون علیزاده بود که با اون بازیش اعصاب همه را خورد کرده بود!
    اخر بازی انچنان وضع خراب شد که طرفداران استقلال ریختند وسط زمین!
    به جرات میگم حداقل 1000 تا از اون تماشاگرانی که در سپاهانی ها بودند استقلالی های بودن که به خاطر نشستن روی سکو رفتند اونجا!
    این جایی هست که نشسته بودم به خاطر حفاظ ها بخشی از زمین را اصلا نمی دیدم!

این هم سکوهای خالی و عکس بعدی نشستن طرفداران استقلال روی چمن!

سلام، هر چند باختیم ولی می شه به آینده امیدوار بود که مثلا علی زاده تو بازی نباشه و ....
    من قبل از بازی هم گفتم استادیوم وضعیتش خیلی خرابه و ما از این ناحیه حتما ضربه می خوریم و دیدید که همین طور هم شد ... ولی باز هم اس اس قهرمانه

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، هر چند باختیم ولی می شه به آینده امیدوار بود که مثلا علی زاده تو بازی نباشه و ....
    من قبل از بازی هم گفتم استادیوم وضعیتش خیلی خرابه و ما از این ناحیه حتما ضربه می خوریم و دیدید که همین طور هم شد ... ولی باز هم اس اس قهرمانه
    چاکر ممد آقا

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ای کاش ذوب اهن هم بازی را میکرد تا تکلیفمون مشخص بشه.
    بازی بعدیمون شنبه در ازادی جلوی مس کرمان هست.

سلام
    خسته نباشی
    هر چند میدونم با این باخت خستگی تو تنت مونده ولی برامون بیشتر از جو ورزشگاه و کلآ بازی امروز تعریف کن
    فکر میکنم تنها نماینده ما تو ورزشگاه تو بودی...
    مخلص بایرن هم هستیم.
    تو اینجور بازی ها من زیاد خسته نمیشم چون از اون تماشاگرنماها هستم که به زمین و زمان فحش میدم
    فقط الان تنها مشکلی که هست اینه که صدام در نمیاد از بس داد کشیدم
    همیشه وقتی برای دیدن بازی سپاهانی ها می رم حالم بد میشه از اینکه می بینم تو شهری زندگی میکنم که طرفداران سپاهان توش زندگی می کنند!
    فقط می تونم بگم وحشی تر و بی فرهنگ تر از طرفداران سپاهان ندیدم!

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیلی مسخرست!
    بعد بازی با مس کرمان مجدد لیگ به کما میره و در حدود 2 هفته تعطیل میشه!
    امسال این برنامه ریزی بزرگترین رقیب ما هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •