منم وافقم.Rjoun باید از این به بعد بازیهای بعدی رو نقد کنی.![]()
منم وافقم.Rjoun باید از این به بعد بازیهای بعدی رو نقد کنی.![]()
در گفت و گو با فارس
نصيرزاده: داور پنالتي استقلال را نديد
خبرگزاري فارس: كارشناس داوري فوتبال گفت: رحيمي مقدم در نيمه دوم ديدار سپاهان و استقلال يك پنالتي استقلال را نديد.
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره نحوه قضاوت رحيم رحيميمقدم اظهار داشت: داور مسابقه سپاهان و استقلال زماني كه براي يك قضاوت انتخاب ميشود غيرمنتظره سوت ميزند و احتمال اينكه او بهترين يا بدترين قضاوت خود را به نمايش بگذارد، وجود دارد.
وي افزود: رحيمي مقدم در اين ديدار نشان داد براي شناسايي برخي خطاها از يك طرف و شناسايي بازيكنان شايسته دريافت اخطار از طرف ديگر تا حدودي بيدقت عمل ميكند.
نصيرزاده تاكيد كرد: اين داور در چند صحنه خطاي زيرخالي كردن را تشخيص نداد. همچنين در دقيقه 27 خطاي هادي عقيلي از پشت سر بر روي عليزاده مهاجم استقلال را كه يك پنالتي بود؛ نديد.
نصيرزاده ادامه داد: در نيمه دوم با وجود آنكه زمان زيادي براي مصدوميت دروازه بان سپاهان تلف شد اما رحيمي مقدم نشان داد كه در محاسبه وقتهاي تلف شده نيز تا حدودي خسيس است.
وي يادآور شد: اين داور در دقيقه 72 به درستي تشخيص داد كه جعفرپور بازيكن تيم سپاهان شايسته دريافت كارت زرد دوم است و بايد اخراج شود. طبق قانون هر بازيكني مانع اجراي سريع ضربات آزاد شود شايسته دريافت كارت زرد است.
اين كارشناس داوري تاكيد كرد: در دقيقه 72 بازيكنان استقلال با فريادهاي خود ميخواستند يك گل به داور تحميل كنند آنهم در حالي كه هيچ گاه توپ از خط دروازه سپاهان عبور نكرده بود.رحيمي مقدم در چند صحنه تجربه خود را نشان داد. او در نيمه دوم قضاوت مطلوب تري را به نمايش گذاشت.
نصيرزاده با اشاره به عملكرد خوب حسن كامراني فر كمك داور مسابقه عنوان كرد: اين كمك داور قادر است با پرچم خود سوت بزند. او در دو صحنه از فاصله 40 متري دو بار خطاي هند اعلام كرد تا همانند بازي هاي قبل كه هدايت ممبيني را نجات داده بود اين بار به كمك رحيمي مقدم بيايد.
انتهاي پيام/
این هم از داوری افتضاح.
ما به داور میبازیم نه به تیم مقابل.
آقا من نفهميدم فرهاد مجيدي كجا بود ؟ رو نيمكت يا ؟
سلام
اگر تو نیمکت نبود لابد تو لباساش بود
زیادم فرق نمیکنه اونم بود گل بزن نبود و بیشتر سعی میکرد تک روی کنه و برا خودش گل بزنه نه تیم
سلام
خسته نباشی
هر چند میدونم با این باخت خستگی تو تنت مونده ولی برامون بیشتر از جو ورزشگاه و کلآ بازی امروز تعریف کن
فکر میکنم تنها نماینده ما تو ورزشگاه تو بودی...
سلام، هر چند باختیم ولی می شه به آینده امیدوار بود که مثلا علی زاده تو بازی نباشه و ....
من قبل از بازی هم گفتم استادیوم وضعیتش خیلی خرابه و ما از این ناحیه حتما ضربه می خوریم و دیدید که همین طور هم شد ... ولی باز هم اس اس قهرمانه
چاکر ممد آقا![]()
ای کاش ذوب اهن هم بازی را میکرد تا تکلیفمون مشخص بشه.
بازی بعدیمون شنبه در ازادی جلوی مس کرمان هست.
مخلص بایرن هم هستیم.
تو اینجور بازی ها من زیاد خسته نمیشم چون از اون تماشاگرنماها هستم که به زمین و زمان فحش میدم![]()
فقط الان تنها مشکلی که هست اینه که صدام در نمیاد از بس داد کشیدم
همیشه وقتی برای دیدن بازی سپاهانی ها می رم حالم بد میشه از اینکه می بینم تو شهری زندگی میکنم که طرفداران سپاهان توش زندگی می کنند!
فقط می تونم بگم وحشی تر و بی فرهنگ تر از طرفداران سپاهان ندیدم!
خیلی مسخرست!
بعد بازی با مس کرمان مجدد لیگ به کما میره و در حدود 2 هفته تعطیل میشه!
امسال این برنامه ریزی بزرگترین رقیب ما هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)