سلام
به یاد قذیما swat3 رو نصب کردم ، موقع اجرا این پیغامو میده
چیکارش کنم؟!
سلام
به یاد قذیما swat3 رو نصب کردم ، موقع اجرا این پیغامو میده
چیکارش کنم؟!
دایرکتس کامل و شاملی بریز. مشکل بخاطر دایرکتسه. از CD/DVD خودش اگه دایرکتس داره بریز ضمن اینکه از یه CD/DVD بازی جدید DirectX بریز.
سلام بدوست عزیز
من بازی Call of Duty: Black Opsرا گرفتم و نصب کردم اما اجرا نمیشه به ظر شما علتش چیه مشخصات سیستمم هم بالاست و ویندوز سون 64 بیت روش نصب هست.
لطفا درمورد مراحل و چگونگی نصب و اجرای این بازی راهنمایی کنید![]()
دوستان من موقع اجرای operation flashpoint:red با ارور Xlive مواجه میشم باید چیکار کنم؟
توی محتویات DVD و فایل های محل نصب هم Xlive واسه نصب ندیدم:(
وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم تصویر زیر ظاهر میشه
لطفا راهنمایی کنید.
![]()
اجرا نمیشه یعنی روی بازی کلیک میکنید و هیچی بالا نمیاد و اتفاق خاصی نیمفته یا؟؟
من هیچ مشکلی درمورد اینکه با ویندوز 7 64بیت مشکل داره ندیدم، هیچی! حتی کرک جداگانه ای هم برای 32 یا 64بیت نداره.
اگه بیشتر توضیح بدی بهتر میشه تشخیص داد. مشخصات سیستمت رو ه مبگی بد نیست، ضمن اینکه بازی شما مال کدوم شرکته؟ یا به صورت دستی DVD رایت شده است؟
DirectXیی که ریختی چه نسخه ای هستش؟
دانلود xlive.dll:
فایل xlive.dll رو در مسیر C:\WINDOWS\system32 بریزید. داخل لینک زیر به صورت تصویری آموزش رو هم در 6مرحله قرار داده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه بازی ای هستش؟ هربازی ای یا بخش چند نفره ای از بازی ای هستش، نیاز داره Steam رو هم اجرا کنید.
مشخص شد که بازی call of duty: black ops هستش، باید steam رو نصب کنید با حجم 1مگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرا نمیشه یعنی روی بازی کلیک میکنید و هیچی بالا نمیاد و اتفاق خاصی نیمفته یا؟؟
من هیچ مشکلی درمورد اینکه با ویندوز 7 64بیت مشکل داره ندیدم، هیچی! حتی کرک جداگانه ای هم برای 32 یا 64بیت نداره.
اگه بیشتر توضیح بدی بهتر میشه تشخیص داد. مشخصات سیستمت رو ه مبگی بد نیست، ضمن اینکه بازی شما مال کدوم شرکته؟ یا به صورت دستی DVD رایت شده است؟
دانلود xlive.dll:
فایل xlive.dll رو در مسیر C:\WINDOWS\system32 بریزید. داخل لینک زیر به صورت تصویری آموزش رو هم در 6مرحله قرار داده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه بازی ای هستش؟ هربازی ای یا بخش چند نفره ای از بازی ای هستش، نیاز داره Steam رو هم اجرا کنید.
مشخص شد که بازی call of duty: black ops هستش، باید steam رو نصب کنید با حجم 1مگ:
Last edited by resident; 19-05-2011 at 12:17.
منم دقیقا این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
دوست عزیز Direct x 11 رو سیستم نصبه.اما این بازی نسخه 6 رو میخواد...
[QUOTE=resident;6108852]اجرا نمیشه یعنی روی بازی کلیک میکنید و هیچی بالا نمیاد و اتفاق خاصی نیمفته یا؟؟
دانلود xlive.dll:
چه بازی ای هستش؟ هربازی ای یا بخش چند نفره ای از بازی ای هستش، نیاز داره Steam رو هم اجرا کنید.
سلام ببخشید این استیم چی هست؟ بعد از دانلود باید نصبش کنم؟
اگه ممکنه یه دایرکس و کرک جدید هم برای بازی call of duty: black ops واسه دانلود بذارید اگه استیم جواب نداد اونارم امتحان کنم ببینم چی میشه
آخه قبل از کپی کردن محتویات کرک بازی درپوشه نصب بازی یه ارور دیگه میداد که یادم نیست چی بود ولی احتمال میدم از دایرکس یا کرک بازی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)