تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1451 از 3195 اولاول ... 45195113511401144114471448144914501451145214531454145514611501155119512451 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,501 به 14,510 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بیش از 2000 شعبه فقط فروشگاه مدیا مارکت ، بیش از 1000 شعبه مدیمکس ، بیش از 500 شعبه زاتورن ، بیش از 10000 شعبه گیم استاپ + کنسول هایی که توی حمل و نقل مشکل پیدا میکنند یا جعبه هاشون خراب میشه + مرجوعی ها + اونهایی که خراب شدند پس گارانتی دادند + دزدی ها . مجموعش چه قدر میشه ؟

سونی هم توی ایران نمایندگی نداره ، یه تعمیرگاه مجاز توی جمهوری داشت که گویا اون هم رپتو پتو شده
    چرا سونی نمایندگی الان زیاد داره توی هفت حوض.شهرک غرب نمایندگی فروش دارن.......
    .
    اگه نداره پس این مارکت های سونی چین که تمام اجناس برای نمایش دارن و انتخاب میکنی و حتی خودشون برای نصب در محل میان و حتی خدممات پس از فروش هم دارن..(ادامه بحث 5 شنبه من صبح میرم دانشگاه هه هه )
    Last edited by MILIN3M; 24-05-2010 at 00:13.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

بچه ها موقع خرید Xbox چه چیز هایی رو باید چک کنم و چه مورد هایی مهم هست.مثلا درایورش چی باشه.یا از کجا بفهمم دسته ها اصلیه.یا آداپتور اصلیه و چیز های دیگه ای که شما اساتید بیشتر از من میدونید.
    سلام. براتون پ.خ میکنم .
    ولی اگه بخوام کوتاه بگم درایو باید لایت ان باشه. دسته اصلی هم تو یکی از پست های من عکسش هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دسته اصل هست
    Last edited by joykiller360; 24-05-2010 at 00:24.

3. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چرا سونی نمایندگی الان زیاد داره توی هفت حوض.شهرک غرب نمایندگی فروش دارن.......
    .
    اگه نداره پس این مارکت های سونی چین که تمام اجناس برای نمایش دارن و انتخاب میکنی و حتی خودشون برای نصب در محل میان و حتی خدممات پس از فروش هم دارن..(ادامه بحث 5 شنبه من صبح میرم دانشگاه هه هه )
    همشون الکیه از دم مثلا LG و SAMSUNG نمایندگی دارند توی ایران . نمایندگی باید به صورت یک شرکت بزرگ و معروف باشه مثل سام الکترونیک و توی سایت رسمی شرکت هم بخش ایران وجود داشته باشه مثل سامسونگ و ال جی :

کد:
    کد:
    آیا شرکت سونی توی سایت رسمی خودش بخش ایران داره ؟ جوابش منفیه . پس نمایندگی ایران نداره .

هر کسی که میگه نمایندگی انحصاری مثلا یه شرکتی مثل سونی هست توی ایران داره دروغ میگه .

5. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خدا رحمتمون کنه 2 صفحه قبل رو خوندم اشک تو چشام جمع شد بزار سربازیم تموم بشه میکنم میرم بخدا

7. 2 کاربر از adook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

همشون الکیه از دم مثلا LG و SAMSUNG نمایندگی دارند توی ایران . نمایندگی باید به صورت یک شرکت بزرگ و معروف باشه مثل سام الکترونیک و توی سایت رسمی شرکت هم بخش ایران وجود داشته باشه مثل سامسونگ و ال جی :

کد:
    کد:
    آیا شرکت سونی توی سایت رسمی خودش بخش ایران داره ؟ جوابش منفیه . پس نمایندگی ایران نداره .

هر کسی که میگه نمایندگی انحصاری مثلا یه شرکتی مثل سونی هست توی ایران داره دروغ میگه .
    درسته اما واقعا خدمت دهیشون عالیه...ولی جالبه میگی نمایندگی ندارن..اما تو کل تهران نمایندگی سونی زیاده فقط و فقط هم برند سونیه نه چیز دیگه و حتی واحد تعمیر هم دارن من خودمم رفتم یه جای بزرگ و مخوفه..جالبه
    .
    .
    ولی انصافا کلک تو کارشون نیست...من یه بار dvd writer sony خراب شد بردم نمایندگی (خودم تو حالت کامپیوتر روشن سیم پاورشو زدم گفت جیلیز) راحت تعویض کرن...یا حتی سیستم پخش به علت نوسان برق یه بلایی توش سرش اومد بردیم نمایندگی کمتر از 10 ساعت یه نو شو دادن
    Last edited by MILIN3M; 24-05-2010 at 00:39.

9. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا واسه ما هم یک عدد 360 ناقابل پست کنید
    اگر 3-4 تا پالت میخواهید که میشه حدود 500 تا دستگاه میتونم براتون بفرستم ولی یه دونه نمیشه

11. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    (جنوب ايران)

پيش فرض

خوب من با چند تا از دوستان یه دونه از این انبار ها اجاره کردیم برای همین با خبرم
    اقا ما خريدار اين جور كنسول ها هستيم البته تكي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مي فروشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

درسته اما واقعا خدمت دهیشون عالیه...ولی جالبه میگی نمایندگی ندارن..اما تو کل تهران نمایندگی سونی زیاده فقط و فقط هم برند سونیه نه چیز دیگه و حتی واحد تعمیر هم دارن من خودمم رفتم یه جای بزرگ و مخوفه..جالبه
    .
    .
    ولی انصافا کلک تو کارشون نیست...من یه بار dvd writer sony خراب شد بردم نمایندگی (خودم تو حالت کامپیوتر روشن سیم پاورشو زدم گفت جیلیز) راحت تعویض کرن...یا حتی سیستم پخش به علت نوسان برق یه بلایی توش سرش اومد بردیم نمایندگی کمتر از 10 ساعت یه نو شو دادن
    منم اونجا ها رفتم ، اینها فروشگاه هایی هستند که فقط سونی میفروشند ، نمایندگی اصلی نیستند .

اون تعمیرگاه مجاز هم من رفتم (توی جمهوری) قدیما حتی متخصص هاش ژاپنی بودند ولی به خاطر تحریم همه جمع کردند رفتند و الان دیگه خود سونی گارانتی رو به عهده نمیگیره . گارانتی محصولات سونی اگر نمایندگی اصلی باشه و مجاز اینطوریه که دستگاه معیوب رو میگیرند یه دستگاه دیگه میدن بهتون تا اون درست شه ، اگر هم درست بشو نباشه یا پولتون رو پس میدن یا یه دونه نو میدن . برای بعضی محصولات جدیدش هم کار به تعمیر نمیکشه میگیرن یه دونه نو میدن بعد اون دستگاه معیوبه میره همونجایی که گفتم .

---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------

اقا ما خريدار اين جور كنسول ها هستيم البته تكي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مي فروشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تکی خیر ، نمیفروشیم . تازه باید صبر کنید تا پالت مربوط به کنسول ها بیاد ، اگر بیاد .

شما توی گوگل سرچ کن : Restposten توی سایتهایی که میاد میتونی پیدا کنی .

14. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

میلاد جون گفتی باید سایت داشته باشه بیا لینک سونی ایران از خود سایت گلوبال سونی با نمایندگی..این چیه پس
    کد:
    کد:
    تو لینک دوم قسمت اسیا ..ایران داره که لینکش میشه لینک اولی
    Last edited by MILIN3M; 24-05-2010 at 00:57.

16. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر 3-4 تا پالت میخواهید که میشه حدود 500 تا دستگاه میتونم براتون بفرستم ولی یه دونه نمیشه
    اگه فقط یک پالت رو بخوام به همه اعضای فامیل هم بفروشم تموم نمیشه راستی شما که اونجایی , بازی ها رو اوریجینال میخری یا کپی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •