تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1450 از 4105 اولاول ... 45095013501400144014461447144814491450145114521453145414601500155019502450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,491 به 14,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

متشکرم . اما چند سوال دیگه: من لیسانس مکانیکم، تک فرزند پسرم ،دفترچه را دو روز پیش پست کردم تو برگه آماده به خدمت تاریخ اعزامم خورده 1/2/92
    حالا من دوره تکمیلی بسیج را گذراندم و چهار سال سابقه بسیج فعال دارم و استان ما چهارمحال وبختیاری فقط سپاه داره اگه ارتش بیوفتم چی میشه؟
    اونوقت سپاه استان هم میگه لیسانس نمی گیره(البته واسه اونا که بند پ دارن همه چی میگیره) /
    به نظر شما تا زمان اومدن برگه ی اعزام به خدمت من چیکار کنم؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی از دوستان دیده یا شنیده که فوق لیسانس شهر خودش نیوفته؟
    با تشکر
    والا ما تو یگان خودمون یه فوق داشتیم حدودا
    ٥٠ کیلومتر با شهر خودش فاصله داشت
    در هرصورت بله من دیدم از بچه های فوق
    افتادن سیستان
    tapatalk

3. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sahand8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان، خواهشن اگه کس راجب موضوع من اطلاعی داره منو راهنمایی کنه، ممنون میشم
    من میخواستم برم سربازی اما دکترم گفتش کهفتق(پایین نیومدن بیضه) داری و میتونی معافیت بگیری میخواستم بدونم اگه من با فتق معاف پزشکی شم بعداّ تو استخداما واسم مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعا موقع استخدام بین کسی که فتق داره معاف شده با کسی که مریضی قلبی داره و معاف شده فرق میزارن یا خشک و تر باهم میسوزونن؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه راهنمایی کنین ممنووووووووووووووون میشم
    برم سربازی یا برم دنباله معافیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسییییییییی

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

حالا من دوره تکمیلی بسیج را گذراندم و چهار سال سابقه بسیج فعال دارم و استان ما چهارمحال وبختیاری فقط سپاه داره اگه ارتش بیوفتم چی میشه؟
    تا اونجایی که من اطلاع دارم اینجوریه :
    اگه سپاه بیافتی علاوه بر کسری به خاطر اون چهار سال ، به خاطر دوره تکمیلی دیگه آموزشی هم نمیری
    اگه ارتش بیافتی علاوه بر کسری به خاطر اون چهار سال ، به خاطر دوره تکمیلی دو ماه کسری میگیری ولی باید آموزشی رو بری
    در هر دو حالت حدود 6 ماه کسری بهت میدن ، فقط تو سپاه آموزشی نمیری ولی تو ارتش آموزشی میری و به جاش دو ماه کسری بهت میدن
    حداکثر از 6 ماه هم کسری نمیدن
    Last edited by amin khan; 06-03-2013 at 16:49.

6. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان، خواهشن اگه کس راجب موضوع من اطلاعی داره منو راهنمایی کنه، ممنون میشم
    من میخواستم برم سربازی اما دکترم گفتش کهفتق(پایین نیومدن بیضه) داری و میتونی معافیت بگیری میخواستم بدونم اگه من با فتق معاف پزشکی شم بعداّ تو استخداما واسم مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعا موقع استخدام بین کسی که فتق داره معاف شده با کسی که مریضی قلبی داره و معاف شده فرق میزارن یا خشک و تر باهم میسوزونن؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه راهنمایی کنین ممنووووووووووووووون میشم
    برم سربازی یا برم دنباله معافیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسییییییییی
    با سلام.

دوست عزیز و گرامی افرادی هستند که هیچ مشکلی ندارند و خودشون رو به دیوانگی میزنند تا معاف بشند!! دیگه بد تر از این داریم؟؟
    به قول یه بنده خدایی کو کار دولتی!!! ... اداره های خصوصی هم که کاری به پایان خدمت و ... ندارن. فقط یه مدرک بیار که تو از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداری نهایتا مشکلی هم داشته باشی با بند پ راحت حل میشه.
    به قرآن زشته توی این دوره کسی بگه معافی پزشکی بده!!... یه زمانی بود که خدمت به مملکت افتخار محسوب میشد اما الان همه دنبال معافی و در رفتن از خدمت هستن.
    طرف سالمِ سالمِ سالم میاد خدمت ... حاضر میشه انواع و اقسام معافیت های پزشکی هایی رو که شامل حالش میشه بگیره! اونوقت دکتر به شما گفته معاف میشی شما دو دل هستی؟؟ عیبی نداره اگر بیای خدمت روز دوم آموزشی میری دنبال معافی. ..

8. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

آقا توی این برگ آماده به خدمت ما اصلاً کدی که توی صفحه اول تاپیک هست، نیست .
    فقط یه کد سخا دارم که اونم 5 رقمیه و تاریخ اعزام
    چه جوری باید متوجه بشم که کجا میوفتم برای آموزشی ؟

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آقا توی این برگ آماده به خدمت ما اصلاً کدی که توی صفحه اول تاپیک هست، نیست .
    فقط یه کد سخا دارم که اونم 5 رقمیه و تاریخ اعزام
    چه جوری باید متوجه بشم که کجا میوفتم برای آموزشی ؟
    سلام ، جواب اینکه کجا میوفتید تا یک هفته قبل از اعزام با پست براتون ارساال میشه . اگرم نیومد میتونید برید دفاتر پلیس+10 پیگیری کنید و برگه ی اعلام محل مراجعه را بگیرید.
    البته میتونید از طریق سایت police.ir قسمت سازمان وظيفه عمومي - خدمات الكترونيك گزينه استعلام آخرين وضعيت را انتخاب نمايید و يا با تلفن گويای 09680 تماس حاصل فرماييد.

11. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مرسی آقا، ممنون
    اما من منظورم دقیا همون ادارات دولتی هستش، آخه نمیدونی با هزار بدبختی رفتیم دانشگاه تهران درس خوندیم الان نمیخوام بی گدار به آب بزنم

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام.

دوست عزیز و گرامی افرادی هستند که هیچ مشکلی ندارند و خودشون رو به دیوانگی میزنند تا معاف بشند!! دیگه بد تر از این داریم؟؟
    به قول یه بنده خدایی کو کار دولتی!!! ... اداره های خصوصی هم که کاری به پایان خدمت و ... ندارن. فقط یه مدرک بیار که تو از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداری نهایتا مشکلی هم داشته باشی با بند پ راحت حل میشه.
    به قرآن زشته توی این دوره کسی بگه معافی پزشکی بده!!... یه زمانی بود که خدمت به مملکت افتخار محسوب میشد اما الان همه دنبال معافی و در رفتن از خدمت هستن.
    طرف سالمِ سالمِ سالم میاد خدمت ... حاضر میشه انواع و اقسام معافیت های پزشکی هایی رو که شامل حالش میشه بگیره! اونوقت دکتر به شما گفته معاف میشی شما دو دل هستی؟؟ عیبی نداره اگر بیای خدمت روز دوم آموزشی میری دنبال معافی. ..
    مرسی آقا، ممنون
    اما من منظورم دقیا همون ادارات دولتی هستش، آخه نمیدونی با هزار بدبختی رفتیم دانشگاه تهران درس خوندیم الان نمیخوام بی گدار به آب بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

دوستان من کارت سربازیم هوشمند نیست ، حتما باید عوض ش کنم ؟ دو سال پیش خدمتم تموم شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •