تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1450 از 1746 اولاول ... 450950135014001440144614471448144914501451145214531454146015001550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,491 به 14,500 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان اصلا به فکر لول هجده نباشیت برا رون به غیر از کریتیکال دمیج بقیه مفتشم زیاده بیش تر بازی ها اولا به هجده نمی رسین حتی اگرم بریسین رسیس و هل و ارمور کمی می گیرین که عملا به درد نمی خوره طرف اون موقع ایتمی بسته که ۸۰ تا ای دی و دویستو پنجاه تا کریتیکال دمیج داره خارج از این شما مجبور می شین بازی رو ضعیف تر از طرف مقابلتون شروع کنین که نتیجش این می شه که مجبور بشید هی فید بدین یا ریکال کنین که باعث ضعیف تر شدنونتون می شه دقت کنید اگر شما بیشتر از دوبار تو لاینتون فید بدین و لاینای دیگه هم هنوز نه فید داده باشن نه کیل گرفته باشن و چمپ ها هم برا نبرد گروهی نباشن به راحتی بازی رو واگذار کردین

ویرایش یادم رفت بگم این موضوع برای دیاموند و چلنجر صدق نمی کنه چون این افراد تمام اسپلای هیروها رو می شناسن و می دونن کی باید جاخال بدن خارج از این برا بعضی چمپا بستن اینا مشکل نداره
    Last edited by mehdi951; 17-11-2014 at 07:55.

2. 2 کاربر از mehdi951 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برادر من هر یک دونه سه تا میده 3 * 9 = 27 اونم lvl 18
    والا من رونه یک دیامون رو دیدم نوشته بود 0.3 بر لول
    که یعنی میشه 5.4 تا همش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

رادر من هر یک دونه سه تا میده 3 * 9 = 27 اونم lvl 18
    میشه شما این رونه رو تو شاپ لول به من نشون بدی. چون من تاحالا همچین چیزی ندیدیم که 27 تا مجیک رسیست بشه. خواب دیدی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه

دهنمون سرویس کردن اینا سر مید تاپ جنگل ایدسی همش دعواس :| یه دس 2 تا ایدی سی داریم یه دس سه تا مید داریم یه دس 2 تا جنگل دارم یه دس ساپ نداریم :|

نرمال موقع پیک می شه لفت داد جرات نمی کنم رنک برم

اددم کنید خواستن پلی کنید ما رم اینویت کنید Blue Eagl3
    euw

6. 2 کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه

دهنمون سرویس کردن اینا سر مید تاپ جنگل ایدسی همش دعواس :| یه دس 2 تا ایدی سی داریم یه دس سه تا مید داریم یه دس 2 تا جنگل دارم یه دس ساپ نداریم :|

نرمال موقع پیک می شه لفت داد جرات نمی کنم رنک برم

اددم کنید خواستن پلی کنید ما رم اینویت کنید Blue Eagl3
    euw
    املای صحیح:

دهنمو سرویس کردن اینا . سر مید- تاپ - جنگل - ای دی سی همش دعواس :| یه دست 2 تا ای دی سی داریم - یه دست سه تا مید داریم - یه دست 2 تا جنگل داریم - یه دست ساپورت نداریم :|

نرمال موقع پیک می شه لفت داد . جرات نمی کنم رنکد برم

اددم کنید . خواستین پلی کنید من رو هم اینوایت(invite) کنید . Blue Eagl3

عجب حوصله ای داری . leave بده بیا بیرون منظورم موفع پیک کردنه. 15 دقیقه بن باشی بهتر از اینه که با این اوباش بازی کنی . اگرم تو بازی هستی برا خودت ول بچرخ نه کیل بده نه کیل بگیر. برو از طبیعت بازی استفاده کن تا بازی تموم شه . هر چی هم گفتن به پشمت حساب نکن . اصلا جوابشون رو نده . آخر بازی هم همه رو برای offensive language ریپورت کن

8. 3 کاربر از saliteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عجب حوصله ای داری . leave بده بیا بیرون منظورم موفع پیک کردنه. 15 دقیقه بن باشی بهتر از اینه که با این اوباش بازی کنی . اگرم تو بازی هستی برا خودت ول بچرخ نه کیل بده نه کیل بگیر. برو از طبیعت بازی استفاده کن تا بازی تموم شه . هر چی هم گفتن به پشمت حساب نکن . اصلا جوابشون رو نده . آخر بازی هم همه رو برای offensive language ریپورت کن
    اولندش اگه موقع پیک کردن تو رنک leave بدیم ازمون lp کم میشه اگه بخوایم هر دفعه leave بدیم که بیچاره میشیم.(اوباش زیاده تو لول)
    دویومندش خیلی خوشم اومد! منم به خصوص چون بیشتر مواقع جانگلر پیک میکنم هر وقت تو بازی میخوام ترول کنم همین کار رو میکنم با این تفاوت که هر وقت یکیو نزدیک خودم ،با هلث کم،تک و تنها،بی کسو غریب پیدا کردم میرم سراغش!حتی اگه بعدش 100% مطمئن باشم که هم تیمیهاش منو میکشن
    خیلی وقتا همینطوری بازی باخته رو تونستم ببرم!

10. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

املای صحیح:

دهنمو سرویس کردن اینا . سر مید- تاپ - جنگل - ای دی سی همش دعواس :| یه دست 2 تا ای دی سی داریم - یه دست سه تا مید داریم - یه دست 2 تا جنگل داریم - یه دست ساپورت نداریم :|

نرمال موقع پیک می شه لفت داد . جرات نمی کنم رنکد برم

اددم کنید . خواستین پلی کنید من رو هم اینوایت(invite) کنید . Blue Eagl3

من اعصاب برام نمونده نو میای غلط گفتاری نوشتاری می گیری

اوایل لفت می دادم بن شدم یه مدت udp رو ریدن بن شدم

اولین بار که لفت بدی 15 دقیقه س همینطوری زیاد می شه :|

کلا تایم بازی ما تو روز 2-3 ساعت اونم بخواییم طبیعت و بگردیم یا تو بن جوین باشیم که بازی نکنیم بهتره :|

12. 2 کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم یک پست بدم که امروز پست داده باشم
    بازی با صبا دز اسپک می کنم. گیر می کنه. بعد کیدفعه جامپ میزنه. یعنی مثل یویتوب که ویدئو میزنی ببینی یکمی بافر می کنه بعد نشون میده این هم همینطور شده با این نت ما لول

14. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بابا این خارجی ها یعنی اروپایی خدایی با نمکن
    یارو فیز هستش و من کت
    من رو کانتر می کنه
    لی هم براش کمپ کرده وسط و جانگلر ما تلن فید هستش و وسط هم اصلا گنک نکرده
    بعد سی اس جفتمون یکی هستش یا این شرایط.
    به یارو میگم تو خوش شانسی پینگ من 178 هستش. بعد از بازی میگه تو فلیم بودی :O

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

فکر کنم بعد جایزه ها همه ریختن رنک بازی کنن من که یادم نمیاد آخرین بار کی بردم فقط میدونم که دارم همینجوری انفجاری میام پایین.
    کیریست میشه سر سال؟؟؟

17. این کاربر از Apollo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •