رفیق خسته نشدی انقد تست گرفتی...؟؟؟
بیا یه تست میزارم برو برا بچه محلات تعریف کن
![]()
رفیق خسته نشدی انقد تست گرفتی...؟؟؟
بیا یه تست میزارم برو برا بچه محلات تعریف کن
![]()
رفقا منم یه تست میذارم برین حالشو ببرین.
در ضمن دوستانی که زحمت میکشن و تست سرعت پارس آنلاین میذارن به این نکته توجه داشته باشن که سرعت بالاتر از 256 کیلوبایت برای پارس آنلاین عملا غیر ممکنه و ناشی از خطای سایت speedtest هستش.
سرعت 512 برای من در روز حدود 224 کیلوبایته.سرویسهای 512 و یک مگ و دو مگ پارس آنلاین سرعت یکسان دارند.(دلیشو نمیدونم چیه).
اگه سرویس یکساله بگیرین بعنوان سرویس رزرو براتون حفظ میشه و وقتی حجم سرویس فعلیتون صفر شد یا زمان 30 روزش تموم شد اون سرویس یکساله خودبخود فعال میشه.
سرعت در روز مهم نیست شبانه ملاکه و تجربه میگه سرعت دانلود 512 با 1 مگ فرق داره(شبانه منظورم بود)
1 هفتس واسه من افتضاح شده !
یعنی الان 3 ماهه سرعت روز و شب از 230 پایین نیومده نمیدونم چه بلایی سرش اومده!:|
![]()
سلام
دوستان می خواستم بونم که سرعت دانلود 128 با هر ماه 2 گیگ چنده؟ و با سرعت دانلودش با مثلا 128 هر ماه 4 گیگ فرقی داره؟چون کلا تو سایتش بالای سرویس های با محدودیت 2 گیگ یه ستاره گذاشته .یعنی سرعتشون فرقی داره با سرویس هایی که ستاره ندارن؟چه برای 256 یا 512 هم همینطور
ممنون
در حال حاضر سرعت چقدره؟
حالا من یک تست میذارم که یبوست همه برطرف بشه
![]()
مطمئن هستین شبانشون فرق داره ؟ من هفته دیگه دارم از پارس میگیرم می خواستم 512 بگیرم ولی اگه شما درست میگی و چون شبانه برام مهمه میرم سراغ یک مگ.
زمان پینگ تون خیلی زیاده که این خوب نیست! کلکا فیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــلتر ..... تون رو قبلش استاپ کنین!تریپ سرور لاندن و پاریس اینا رو میگم!!!
اینم مال منه:
![]()
Last edited by htvieq; 15-01-2012 at 20:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)