تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1450 از 1759 اولاول ... 450950135014001440144614471448144914501451145214531454146015001550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,491 به 14,500 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من مودم D-Link 2730-u خریدم. فوق العاده آشغال هست. روی صبانت به هیچ عنوان جواب نمی ده. بی نهایت قطعی داره. ازشون سوال کردم گفتن طبیعیه. زمانی که قطع می شه فقط باید روشن خاموش کنی تا مشکلش حل بشه. چی کار کنم دوستان؟؟؟؟
    سلام منم همین مدل خریدم قطعی دارم تقریبا 2-3 روزی یه بار نویز مودم رو چک کردن snr margine رو بین 8 تا 14 نوسان دار بیشتر مواقع 11 هست نمیدونم تا چند نرمال هست پشتیبانی میگه خطت نویز داره سر خط snr 29 بود اما تست سرعت پینگ گرفتم فرقی نداشت نمیدونم اشکال از مودم هست یا نویز خط کسی میدونه srn margin حداقل چند باید باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

با کلی تحقیق که واقعا متاسفم برای کسانی که در انجمن و بازار پیشنهاد اشتباه می دن و آدم رو درگیر می کنند. با کلی تحقیق برای صبانت رفتم DLink 2730U آشغال رو خریدم. به خدا روی این ISP که جواب نمی ده. مطمئن باشین رو هیچ جای دیگه هم جواب نمی ده. در روز 100 بار قطع می شه. و زمانی هم که قطع می شه فقط باید مودم رو دوباره راه اندازی کرد. یا خاموش روشن یا Reboot. با صبانت که تماس گرفتم گفتن مشکل از مودم هست. DLink با سرور های ما سینک نیستن. الان 4 سال هست Linksys دارم. باور کنید حرف نداره. الان نمی دونم باید چی کار کنم. اگر راه حلی نداره لطفا بگین چی بخرم. تورو قرآن اشتباهی پیشنهاد ندین. چون الان 20 روز هست این مودم رو خرید.پولم رو ریختم دور. به کی بفروشم؟؟؟؟

3. این کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مشکل شما ممکن مودم با سیستم isp صبا نت مچ نباشه مثلا زاکسل با adsl مخابرات استان کرمان مشکل داره و شاتل فقط با زاکسل کار میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام منم همین مدل خریدم قطعی دارم تقریبا 2-3 روزی یه بار نویز مودم رو چک کردن snr margine رو بین 8 تا 14 نوسان دار بیشتر مواقع 11 هست نمیدونم تا چند نرمال هست پشتیبانی میگه خطت نویز داره سر خط snr 29 بود اما تست سرعت پینگ گرفتم فرقی نداشت نمیدونم اشکال از مودم هست یا نویز خط کسی میدونه srn margin حداقل چند باید باشه
    SNR Margin:>12=Must be; 20=good; 30=Nice
    Line Attenuation:<20=Ideal; 20-50=Moderate; >50=Problem!

6. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام دوستانبا کلی تحقیق که واقعا متاسفم برای کسانی که در انجمن و بازار پیشنهاد اشتباه می دن و آدم رو درگیر می کنند. با کلی تحقیق برای صبانت رفتم DLink 2730U آشغال رو خریدم. به خدا روی این ISP که جواب نمی ده. مطمئن باشین رو هیچ جای دیگه هم جواب نمی ده. در روز 100 بار قطع می شه. و زمانی هم که قطع می شه فقط باید مودم رو دوباره راه اندازی کرد. یا خاموش روشن یا Reboot. با صبانت که تماس گرفتم گفتن مشکل از مودم هست. DLink با سرور های ما سینک نیستن. الان 4 سال هست Linksys دارم. باور کنید حرف نداره. الان نمی دونم باید چی کار کنم. اگر راه حلی نداره لطفا بگین چی بخرم. تورو قرآن اشتباهی پیشنهاد ندین. چون الان 20 روز هست این مودم رو خرید.پولم رو ریختم دور. به کی بفروشم؟؟؟؟
    والا من 2 سال پیش به مودم 2640 dlink از داتک خریدم تا امروز انگشت شمار خاموشش کردم مث اسب کار میکنه خیلی راضیم الانم که اومدم پارس انلاین هیچ مشکلی نداشتمراستی firmware مودمتو اپدیت کن شاید درست شد
    Last edited by sdfssdfs; 28-02-2013 at 10:49.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

SNR Margin:>12=Must be; 20=good; 30=Nice
    Line Attenuation:<20=Ideal; 20-50=Moderate; >50=Problem!
    برای من اینطوریه ولی هیچ مشکلی ندارم و همه چیز عالیه
    ممکنه واحداش فرق داشته باشه؟

SNR Margin (0.1 dB): 140
    Attenuation (0.1 dB):335

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای من اینطوریه ولی هیچ مشکلی ندارم و همه چیز عالیه
    ممکنه واحداش فرق داشته باشه؟

SNR Margin (0.1 dB): 140
    Attenuation (0.1 dB):335
    برای شما توی پرانتز نوشته 0.1dB پس تقسیم بر ده بکنید میشه:
    SNR margin14
    Attenuation33.5
    که هردو درحد متوسطه.

10. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من یه مودم O2 wireless box 2 رسیده دستم بعد کانفینگش کلا فرق داره دیگه 192.168.1.1 نست به جاش 192.168.1.254 یا 02wirelessbox.ln هست پشت مودم زده روی حالت دیفالت برای کانفینگ این آدررس هارو بزنید و یوزر administrator هست میتونید pass رو خالی بگذارید من این کار رو میکنم ولی اصلا وارد کانفینگ نمیشه ! هربار که میزنم دوباره میگه وارد کنید قبول نمیکنه یه دور هم مودم رو با دکمه ریست ، ریست کردم ولی بازم همونجوره کسی تجربه کار با این مودمهارو داشته ؟

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یه مودم O2 wireless box 2 رسیده دستم بعد کانفینگش کلا فرق داره دیگه 192.168.1.1 نست به جاش 192.168.1.254 یا 02wirelessbox.ln هست پشت مودم زده روی حالت دیفالت برای کانفینگ این آدررس هارو بزنید و یوزر administrator هست میتونید pass رو خالی بگذارید من این کار رو میکنم ولی اصلا وارد کانفینگ نمیشه ! هربار که میزنم دوباره میگه وارد کنید قبول نمیکنه یه دور هم مودم رو با دکمه ریست ، ریست کردم ولی بازم همونجوره کسی تجربه کار با این مودمهارو داشته ؟

اگه فرم یوزرنیم و پسور باز میشه که یعنی آدرس درسته. اینکه صفحه لاگین هی میاد دلیلش اینه که یوزرنیم و یا پسورد اشتباهه.
    چون فکر نمیکنم امکانش باشه مقدار پسورد خالی باشه. یه چیزی باید بزنید.
    اگه PDF یوزر منوال داره یه نگاهی بهش بندازید شاید نوشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان

با کلی تحقیق که واقعا متاسفم برای کسانی که در انجمن و بازار پیشنهاد اشتباه می دن و آدم رو درگیر می کنند. با کلی تحقیق برای صبانت رفتم DLink 2730U آشغال رو خریدم. به خدا روی این ISP که جواب نمی ده. مطمئن باشین رو هیچ جای دیگه هم جواب نمی ده. در روز 100 بار قطع می شه. و زمانی هم که قطع می شه فقط باید مودم رو دوباره راه اندازی کرد. یا خاموش روشن یا Reboot. با صبانت که تماس گرفتم گفتن مشکل از مودم هست. DLink با سرور های ما سینک نیستن. الان 4 سال هست Linksys دارم. باور کنید حرف نداره. الان نمی دونم باید چی کار کنم. اگر راه حلی نداره لطفا بگین چی بخرم. تورو قرآن اشتباهی پیشنهاد ندین. چون الان 20 روز هست این مودم رو خرید.پولم رو ریختم دور. به کی بفروشم؟؟؟؟
    احتمالا شما یا از اسپلیتر استفاده نمی کنی یا اگه استفاده می کنی سوکتاشو جا به جا وصل کردی و ...!!!

این آموزشو تو کامنتای قبلیم برای کسی نوشتتم که عینا براتون کپی می کنم

"ببینید روش استفاده از اسپلیتر به این صورته که شما باید پشت هر وسیله ای(مثل گوشی تلفن و ...-------- به جز مودم) که میخواین وصل کنین به خط تلفن باید یه اسپلیتر بذارین و تقریبا همه مودم های موجود نیازی ندارن که پشتشون اسپلیتر باشه(من خودم تا به حال مودمی رو ندیدم که نیاز باشه با اسپلیتر به خط وصل بشه.) دقت کنین رو هر اسپلیتر جای 3 تا سوکت هست که به یکیش خط تلفن رو وصل کنین(جلوش نوشته Line) یکیشو باید به گوشی تلفن وصل کنین(نوشته phone) و سومی که نوشته DSL یا MODEM رو اگه مودم نزدیک تلفنه و سیمش میرسه به مودم وصل کنین(واسه شما که نمیرسه-طبقه بالا) که البته اجباری نیست مودمو حتما به این وصل کنین----میتونین مودمو مستقیم به خط وصل کنین.*****اگه گوشی تلفن رو به سوکت DSL یا MODEM وصل کنین(اشتباهی) عملا اسپلیتر براتون هیچ فایده ای نداره انگار اصلا وجود نداره)
    اون جوری که از حرفاتون فهمیدم شما یه دونه اسپلیتر گذاشتین پشت مودم و گوشی تلفن رو مستقیم(بدون استفاده از اسپلیتر) وصل کردین به خط تلفن که این کار کاملا غلطه و علت چشمک زن شدن چراغ هم دقیقا همینه اگه یکم بیشتر اطلاعات داشته باشین میبینین که snr به شدت پایینه و موقع زنگ خوردن تلفن snr اونقدر میاد پایین که ارتباط قطع میشه. موفق باشید-سوالی بود در خدمتم
    به اینم یه نگاهی بندازین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •