تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1450 از 2365 اولاول ... 4509501350140014401446144714481449145014511452145314541460150015501950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,491 به 14,500 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

باسلام
    اگه پخش فابریک L90 روبردارم ویه هدیونیت Alpine cde-141E بزارم باهمون ترکیب(منظورم اینه که به باندهادست نزنم)،آیاکیفیت صدا بهترمیشه یافرقی نمیکنه؟لازمه که بگم درحال حاضر کیفیت صدابدنیست ولی چونکه فلش خورنیست میخوام عوضش کنم.
    عزیز کیفیت صدا بهتر میشه ولی از میزان بیس کاسته میشه یه مقدار نظر من اینه که پخش کنوود u456 رو بخرید که صدا بهتر بشه و بیس مناسبی هم بهتون بده

2. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عزیز کیفیت صدا بهتر میشه ولی از میزان بیس کاسته میشه یه مقدار نظر من اینه که پخش کنوود u456 رو بخرید که صدا بهتر بشه و بیس مناسبی هم بهتون بده
    u456 کیفیتش با u156 و u256 یکیه(هرسه درحالت بدون آمپ وساب) ؟ اینوبه خاطراین پرسیدم که بیخودی هزینه اضافه به جهت cd خوربودن ندم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران ری

پيش فرض

سلام
    با این هزینه میشه چیزایی که گفتید رو بست ولی کیفیت و ویبره ای در کار نیست
    حد اقل یه سیستمرو میشه با این هزینه بست (ساب 10 اینچ)
    پخشتون خروجی ساب داره ؟
    سلام ببخشید دیر دارم جواب میدم اخه اینترنتم قطع شده بود... بله پخشم خروجیه ساب داره... واسه کیفیت و ویبره خوب باید چقدر هزینه کنم مگه؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران ری

پيش فرض

داداش 718 باندهای خوبی هستن اما ex خیلی صدای جیغی داره که پس از یه مدت گوشای شمارو اذیت میکنه . من خودم رو ماشینم 718 اصل دارم و رفیقم ex گرفته که زیاد راضی نیست... ولی ناراحت نباش. ایشالله درست میشه...

6. این کاربر از mortezagap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برام سواله که چجوری اقا حمید ماشالله سنشون به ما جوونتر ها نمیخوره(البته خودشون جوون هستندهاا) اما میدونند ما جوون ها دنبال چه نوع صدایی هستیم.
    به هر حال واقعا تشکر از لطفشون
    راستی دوستان امروز به کمک اقا حمید سیستم زیر به دستم رسید ، فردا میرم برای نصب ، امیدوارم یه بیس سنگین و حال بده ای بهم بده ، حتما نظر خودمو فردا اعلام میکنم:
    1 - kenwood 7056
    2 - co 609 coaxial
    3 - audio system MLine 75.5
    راستی دوستان دوتا سوال :
    1 - در آینده که دوباره پول اومد دستم اول کامپ بگیرم یا ساب یا خازن یا تیوتر؟ بهترین مدل ساب و کامپ و تویتر و خازن که به این سیستم بخوره چیه؟امپ مونو برای ساب چی بگیرم؟
    2 - تفاوت مدل های dab و bt و btl مدل 7056 کنوود چی هست؟
    سلام اميد جان.شما لطف داري. من هم يه روز مثل خودتون بودم.حالا ديگه آردهام و ريختم و سابم و آويختم.
    مباركت باشه. انشاءالله بستي عكس يادت نره.يه ريويو هم بنويس.

من الان یه tornado RLA7700.4 3400watts دارم 4کاناله . ولی یه جفت باند دارم . میگه عوض کنیم یر به یر . از ترنادو بهتر هست که عوض کنم؟
    سلامت باشی عزیز
    والا هنوز نصب نکردم,فردا
    میخوام فعلا بدون آمپ استفاده کنم.
    اون جی وی سی گیرش نیومده,مجبوری این ex718 رو تهیه کردیم
    پشتش مشکی هست,و ساختِ ویتنام
    چرا 718 خريدي؟مگر من مرده بودم كه با من تماس نگرفتي؟خودم برات ميگيرفتم.جدا از صدا و داستانهاش، امپدانسش 3 اهميه و با پخش ممكنه مشكل ساز بشه.اينهمه اينجا بحث اهم و امپدانس مچينگ و... ميكنيم ولي متاسفانه عزيزان دل گوش نميدن.

باراهنمایی دوستان ومطالعه تاپیکها(که خیلی چیزا یادگرفتم) تصمیم گرفتم یه کواک hcx690 و آمپ 5602 تهیه کنم.اگه لطف کنید وبگید برای نصب اینا چه چیزایی لازمه باچه مشخصاتی ویه قیمت حدودی ممنونتون میشم.پخشمم 3650هست
    پك برق 8 گيج كافيه اگر بعدا ساب نصب نميكنيد.سيم اسپيكر خوب هم لازم داريد.
    پك از 45 به بالا.
    كابل اسپيكر هم از متري 6500 به بالا
    تخته آمپ و تاغچه هم لازم هست.
    سلام دوستان
    یه لطفی کنید منو راهنمایی کنید ،من با بودجه 700-800 تومن چه باند و ضبطی ببندم که یه صدای قابله قبول بده ؟ میخوام فعلا" بدون آمپ و ساب ببندم ، لطفا" مدلی باشه که من بعدا" خواستم ساب و آمپ بندازم بتونم از هر جفتش ( ضبط و باند ) استفاده کنم . ممنونم
    پخش رو 7056 بگيريد .500 قيمتش هست
    اسپيكر رو جي وي سي HX 7158 يا MTXT6C693 يا آلپاين SPG-69C3.
    البته بعدا بايد براشون آمپليفاير مناسب هم تهيه نمائيد.
    آقا حمید گل خیلی خیلی ازت ممنونم بابته راهنماییهات.اما خداییش الان نمیتونم اینقدر هزینه کنم برای آمپ.میتونم قرض کنم،اما ترجیحم اینه که به جای این که این پولو واسه دل خودم قرض کنم و خرج کنم،دم عید خرج زن و بچه کنم.
    اینه که فکر کنم نهایت 300 تا 400 آخرش،اونم دو قسط و ... میتونم هزینه کنم.
    فقط میخوام بدونم من اگه 6604 پایونیر یا m846 کنوود رو بگیرم،هم تو قدرت هم تو کیفیت،هم واسه ساب و هم باند،از اون ام بی آگوستیک 7500 که داشتم بهتر جواب میدن یا نه؟اگه آره که کدومو بگیرم و اگه نه یه مدل بهتر لطفا معرفی کنید.مثل 8604 یا همون 9004 جی وی سی یا حتی 56020 با 8105 یا هر چیز خوبه دیگه که خودتون میدونین.نو یا دسته دوم.
    از لطف شما بسیار ممنونم و از این همه مزاحمت شرمنده
    خودتون گليد.
    بسيار بسيار كار خوب و پسنديده اي ميكنيد كه هزينه رو براي خانواده محترم مي پردازيد.آفرين
    ببين براي آمپ قبلا هم عرض كردم. بيشترين هزين رو براش در نظر بگير.همون 9604 يا 8604
    8105 كه مونو هست.
    سلام ببخشید دیر دارم جواب میدم اخه اینترنتم قطع شده بود... بله پخشم خروجیه ساب داره... واسه کیفیت و ویبره خوب باید چقدر هزینه کنم مگه؟؟؟
    با اجازه حسين جان.
    براي كيفيت كامپوننت و براي ويبره من گليدن Rs 15 رو پيشنهاد ميكنم. تو باكس بزرگ كه خودم براتون مجاني طراحيش ميكنم يه صداي استثنائي بهتون تحويل ميدم.
    ماشينتون چيه؟

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

u456 کیفیتش با u156 و u256 یکیه(هرسه درحالت بدون آمپ وساب) ؟ اینوبه خاطراین پرسیدم که بیخودی هزینه اضافه به جهت cd خوربودن ندم.
    بله عزیز تقریبا در یه حد هستن ولی u456 خیلی پخش بصرفه ای هستش شما هفتاد تومن زیادتر از u256 میدی ولی یه پخش کامل میخری که تمام حداقل ها رو برای یه سیستم باز داره که اگر بعدا خواستین سیستمتون رو ارتقا بدین مشکلی نداشته باشین ازطرف پخش به نظر من به خاطر هفتاد تومن ارزونتر بودن ارزش نداره بخواین فلش خورها رو بگیرین

10. 2 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خودتون گليد.
    بسيار بسيار كار خوب و پسنديده اي ميكنيد كه هزينه رو براي خانواده محترم مي پردازيد.آفرين
    ببين براي آمپ قبلا هم عرض كردم. بيشترين هزين رو براش در نظر بگير.همون 9604 يا 8604
    8105 كه مونو هست.
    از شما ممنوم.پس انشالله همون 8604 رو میگیرم چون زورم به 9604 نمیرسه.
    این 8604 از مثلا 9004 جی وی سی یا اگه دسته دوم 8004 جی وی سی گیر بیاد تو همین قیمتها،یا مثلا کنوود و .... بهتره دیگه؟واسه سیستم من.
    من منظورم از اون 8501 مونو،برای ساب بود به اضافه 5602 برای باند.این ترکیب بهتره یا همون 8604؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست من چقدر ميخواهيد هزينه نمائيد؟
    فقط میخوام بدونم عوض کنم یر به یر یا که نه
    tornado RLA7700.4 3400watts دارم . 4کاناله .
    با کنوود kac 5203 عوضش کنم؟
    کدوم بهتره واسه یه جفت باند 718 ای ایکس با پخش پایونییر 5250

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلامی مجدد خدمت اساتید بلاخص آقا حمید و حسین گل

آقا حمید در جریانن من سیستمم رو از ایشون خریدم، ولی یه دونه ساب jbl 1000 رو هم دست دو بود آشنا هم بود گرفتم و نتونستم بعدش پس بدم، حالا که اسپیکرام رو بریج بستم این سابه وسط هوا زمین مونده و منتظر یه آمپم. ولی حقیقتن پولم دیگه ته کشیده و دنبال آمپ دست دو رفتم. الآن این سه تا آمپ پیش رومه، ممنون میشم راهنماییم کنید کدومش رو بگیرم، هم کیفیت داشته باشه هم قدرت و هم عمر.
    JBL gto 2000 (فقط 1 سال کارکرده)
    MBA 9600
    REF 2.370
    این یکی آمپ هم اضافه شد:
    Pioneer GM-5200T
    Last edited by eeeeeeehsan; 17-03-2014 at 10:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

تشکر اقا حمید
    چشم حتما عکس میگیرم
    راستی این سوالم رو پاسخ ندادید :1 - در آینده که دوباره پول اومد دستم اول کامپ بگیرم یا ساب یا خازن یا تیوتر؟ بهترین مدل ساب و کامپ و تویتر و خازن که به این سیستم بخوره چیه؟امپ مونو برای ساب چی بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •