عزیز کیفیت صدا بهتر میشه ولی از میزان بیس کاسته میشه یه مقدار نظر من اینه که پخش کنوود u456 رو بخرید که صدا بهتر بشه و بیس مناسبی هم بهتون بده
عزیز کیفیت صدا بهتر میشه ولی از میزان بیس کاسته میشه یه مقدار نظر من اینه که پخش کنوود u456 رو بخرید که صدا بهتر بشه و بیس مناسبی هم بهتون بده
u456 کیفیتش با u156 و u256 یکیه(هرسه درحالت بدون آمپ وساب) ؟ اینوبه خاطراین پرسیدم که بیخودی هزینه اضافه به جهت cd خوربودن ندم.
سلام ببخشید دیر دارم جواب میدم اخه اینترنتم قطع شده بود... بله پخشم خروجیه ساب داره... واسه کیفیت و ویبره خوب باید چقدر هزینه کنم مگه؟؟؟
داداش 718 باندهای خوبی هستن اما ex خیلی صدای جیغی داره که پس از یه مدت گوشای شمارو اذیت میکنه . من خودم رو ماشینم 718 اصل دارم و رفیقم ex گرفته که زیاد راضی نیست... ولی ناراحت نباش. ایشالله درست میشه...
سلام اميد جان.شما لطف داري. من هم يه روز مثل خودتون بودم.حالا ديگه آردهام و ريختم و سابم و آويختم.
مباركت باشه. انشاءالله بستي عكس يادت نره.يه ريويو هم بنويس.
دوست من چقدر ميخواهيد هزينه نمائيد؟
چرا 718 خريدي؟مگر من مرده بودم كه با من تماس نگرفتي؟خودم برات ميگيرفتم.جدا از صدا و داستانهاش، امپدانسش 3 اهميه و با پخش ممكنه مشكل ساز بشه.اينهمه اينجا بحث اهم و امپدانس مچينگ و... ميكنيم ولي متاسفانه عزيزان دل گوش نميدن.
پك برق 8 گيج كافيه اگر بعدا ساب نصب نميكنيد.سيم اسپيكر خوب هم لازم داريد.
پك از 45 به بالا.
كابل اسپيكر هم از متري 6500 به بالا
تخته آمپ و تاغچه هم لازم هست.
پخش رو 7056 بگيريد .500 قيمتش هست
اسپيكر رو جي وي سي HX 7158 يا MTXT6C693 يا آلپاين SPG-69C3.
البته بعدا بايد براشون آمپليفاير مناسب هم تهيه نمائيد.
خودتون گليد.
بسيار بسيار كار خوب و پسنديده اي ميكنيد كه هزينه رو براي خانواده محترم مي پردازيد.آفرين
ببين براي آمپ قبلا هم عرض كردم. بيشترين هزين رو براش در نظر بگير.همون 9604 يا 8604
8105 كه مونو هست.
با اجازه حسين جان.
براي كيفيت كامپوننت و براي ويبره من گليدن Rs 15 رو پيشنهاد ميكنم. تو باكس بزرگ كه خودم براتون مجاني طراحيش ميكنم يه صداي استثنائي بهتون تحويل ميدم.
ماشينتون چيه؟
بله عزیز تقریبا در یه حد هستن ولی u456 خیلی پخش بصرفه ای هستش شما هفتاد تومن زیادتر از u256 میدی ولی یه پخش کامل میخری که تمام حداقل ها رو برای یه سیستم باز داره که اگر بعدا خواستین سیستمتون رو ارتقا بدین مشکلی نداشته باشین ازطرف پخش به نظر من به خاطر هفتاد تومن ارزونتر بودن ارزش نداره بخواین فلش خورها رو بگیرین
از شما ممنوم.پس انشالله همون 8604 رو میگیرم چون زورم به 9604 نمیرسه.
این 8604 از مثلا 9004 جی وی سی یا اگه دسته دوم 8004 جی وی سی گیر بیاد تو همین قیمتها،یا مثلا کنوود و .... بهتره دیگه؟واسه سیستم من.
من منظورم از اون 8501 مونو،برای ساب بود به اضافه 5602 برای باند.این ترکیب بهتره یا همون 8604؟![]()
فقط میخوام بدونم عوض کنم یر به یر یا که نه
tornado RLA7700.4 3400watts دارم . 4کاناله .
با کنوود kac 5203 عوضش کنم؟
کدوم بهتره واسه یه جفت باند 718 ای ایکس با پخش پایونییر 5250
سلامی مجدد خدمت اساتید بلاخص آقا حمید و حسین گل
آقا حمید در جریانن من سیستمم رو از ایشون خریدم، ولی یه دونه ساب jbl 1000 رو هم دست دو بود آشنا هم بود گرفتم و نتونستم بعدش پس بدم، حالا که اسپیکرام رو بریج بستم این سابه وسط هوا زمین مونده و منتظر یه آمپم. ولی حقیقتن پولم دیگه ته کشیده و دنبال آمپ دست دو رفتم. الآن این سه تا آمپ پیش رومه، ممنون میشم راهنماییم کنید کدومش رو بگیرم، هم کیفیت داشته باشه هم قدرت و هم عمر.
JBL gto 2000 (فقط 1 سال کارکرده)
MBA 9600
REF 2.370
این یکی آمپ هم اضافه شد:
Pioneer GM-5200T
Last edited by eeeeeeehsan; 17-03-2014 at 10:36.
تشکر اقا حمید
چشم حتما عکس میگیرم
راستی این سوالم رو پاسخ ندادید :1 - در آینده که دوباره پول اومد دستم اول کامپ بگیرم یا ساب یا خازن یا تیوتر؟ بهترین مدل ساب و کامپ و تویتر و خازن که به این سیستم بخوره چیه؟امپ مونو برای ساب چی بگیرم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)