وای ممنون از راهنماییتبا alchol یا clon ایمیج بگیر شاید شد.
بعدشم اگه سرعت نت خوبی داره برو دان کن![]()
![]()
آخه رو سیدی خش کلفت داره نمیشه ایمیج گرفت.
چرا به فکر خودم نرسید دانلود کنم![]()
وای ممنون از راهنماییتبا alchol یا clon ایمیج بگیر شاید شد.
بعدشم اگه سرعت نت خوبی داره برو دان کن![]()
![]()
آخه رو سیدی خش کلفت داره نمیشه ایمیج گرفت.
چرا به فکر خودم نرسید دانلود کنم![]()
آقا یعنی کسی جواب اینو نمی دونه ؟ نیاز شدید بش دارم
سلام من یک مشکل دارم
در بازی
Operation Flashpoint Red River
اول ارور
msidcrl40
و
xlive
می داد که این دو تا فایل رو نصب کردم
البته game live رو هم نصب کردم
الان این ارور رو میده
the ordinal 5372 could not be located the dynamic link library xlive.dll
باید چیکار کنم
موقع نصب شیفت 2 این پیغام رو میده مشکل از کجاست؟![]()
خواهش
قبلنا بازی matrix 3 رو داشتم چون بازی خیلی خوب و قشنگی بود نخواستم از دستش بدم بعد هر کاری کردم نشد نصب کنم بعد با چند تا نرم افزار هم نتونستم ایمیج بگیرم ولی فک کنم این alchol ازش ایمیج گرفت!چند ساعت روش نشستم شایدم نیم روز پاش نشستم تا بتونم ایمیج بگیرم !
فک کنم من این هیتمن رو دان کردم به صورت فشرده شده شاید کامل نبود ولی یه دمویی نشون میداد اول بازی شایدم کامل بوده من بازی نکردمش! اگه دیده بودی یه تاپیک زدم توش همین بازی بود که فشرده بود من خودم فک کنم اونو گرفته بودم الان که اون تاپیک نیست!!![]()
نرم افزار nvidia phsyx رو نصب کن....
سلام - من وقتی بازی اجرا می کنم صفحه سیاه میشه و دوباره بر می گرده به دکستاپ ... و دفعه بعدی که بخواهیی بازی را اجرا کنی rld.dll .میگه نیست.چند تا کرک هم گرفتم بازهم نشد... روی یک سیستم دیگه با مشخصات پایین تر نصب شد جواب هم داد ولی برای من نشد .. کسی می دونه مشکل چیه سپاس گزار میشم کمک کنید؟![]()
دوستان من چیکار کنم که این قسمت درخواست سریال بازی o.flashpoint:red river رو دور بزنم؟
سریالشم گشتم تو نت نیست..
لطفا راهنمایی کنید:(
هموشو 1 بزن حله
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
کسی نیست به کمک کنه
خب چه بازی اینطوریه؟! مشخصات سیستمون چیه؟ ویندوزتون چیه؟
به احتمال خیلی زیاد مربوط به درایور کارت گرافیکتون میشه. اگر از اون نباشه ممکنه ناسازگاری های دیگه مثل سخت افزار در میون باشه، اطلاعات بیشتر رو بگید تا بهتر بشه راهنمایی تون کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)