مرسی Ar@m جان.چشم قول می دم کل داستان سری Resident Evil رو بنویسم،اما حالا خیلی کار دارم ولی تیکه تیکه مینویسم براتون از اول اول کل داستان Resident Evil.![]()
مرسی Ar@m جان.چشم قول می دم کل داستان سری Resident Evil رو بنویسم،اما حالا خیلی کار دارم ولی تیکه تیکه مینویسم براتون از اول اول کل داستان Resident Evil.![]()
اونجا که وسط بازیه
اون زنه هم آن بیرکینه
داستان دوست من داستان!روایت داستان بازی این بود و تو Code Veronica بیشتر توضیح داد.
مثل اينكه من همه چيز رو با هم غاطي كردم بايد اويل 2 رو يه بار ديگه بازي كنم.
باشه مرسی
فقط یه چیزی رو بهم بگو چون وقتی کد ورونیکا رو بازی می کردم انگلیسی شنیداریم !!!خوب نبود!
اونجا که آخر بازی وسکر و کریس با هم مبارزه می کنن وسکر درباره استیو یه چیزایی به کریس می گه ( شایدم من فکر کردم می گه) اما همونطور که گفتم چون فقط حرف بود و متن نوشتنی نبود نفهمیدم
اگه تو یادته بگو بهم
سلام.
اقا این بازی رو نصب گردم ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام بازی رو بالا بیارم بعد از پخش کردن دموها اول بازی زمانی که بازی میخواد شروع بشه ناگهان صفحه کامپیوتر سیاه میشه و بازی نمیاد؟
بله من هم قبلا همين مشكل رو داشتم.احتمال 99% كارت گرافيكت ATI هستش.شما بايد كرك 7 مگابايتي رو دانلود و نصب كني.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by T O O M A J; 04-06-2007 at 22:16.
درست متوجه شدی Ar@m جان.منم دقیق یادم نیست ولی وسکر دنبال T-Veronica Virus بود که رشد یافته باشد و در صحنه پایانی وقتی کلر و گروگان گرفته بود گفت که هنوز می تواند ویروس را از بدن Steve بگیرد(چن استیو در نزدیک پایان بازی Mutate شد و به کلر حمله کرد ولی بعد مقداری از احساس انسانیش برگشت و کلر را با قطع tentacle به حالت انسانیش برگشت و مرد) که باعث شد کلر هم عصبانی شود و اون جنگ مختصرو بین کریس و وسکر رخ دادو اون انفجار و تهدید وسکرو فرار و اینا...
آها!
چه خوب!
امیدوار شدم استیو نمرده باشه
وقتی استیو اونطوری مرد خیلی ناراحت شدم
اصلا انتظارش رو نداشتم
امیدوارم برگرده
خب وسکر که زنده شد
و کراوزر
و ایدا
پس استیو هم مثل اینا!!!!
حالا اون يارو كه با چرخ بال(فارسي را پاس بداريم) تو اويل 4 سقوط كرد زنده نشه بقيه اشكال ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)