تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 435 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

اینکه چطور زنده شد رو که نشون نداد!
    وسکر توی قسمت سوم یه دفعه ظاهر شد و با کلر و بعد کریس روبرو شد و حتی کریس مجبور شد فرار کنه
    این قضیه رو هم که ایدا مرد اگه قسمت دوم رو بازی کرده باشی آخر قسمت دوم یعنی بعد از صحنه مرگ ایدا ، لیون با اون آدم کپسولیه مبارزه می کنه و در یک لحظه یه نفر که توی سایه ایستاده و چهره اش مشخص نیست ولی صداش صدای ایدا است همون اسلحه معروف رو پرت می کنه به سمت لیون و لیون اون هیولا رو می کشه و به قولی انتقام ایدا رو ازش می گیره در حالیکه من همه اش فکر می کردم اون آدم باید خود ایدا بشه که بعد توی قسمت 4 معلوم می شه خودش بوده.
    من نمی فهمم اینا چرا انقدر وسط بازی گره هایی دارن که توضیحش ندادن شاید واقعا می خوان همه رو توی قسمت دیگه برامون روشن کنن؟
    چون هیچ جای بازی گفته نشد که این وسکر بوده که ایدا رو نجات داده اما من توی سایت های زبان اصلی رزیدنت اویل خوندم که اینطوری بوده! شایدم گفته و من نشنیدم! نمی دونم!
    در هر حال salber خیلی خوب داستان شماره یک رو گفت اگه بقیه اش رو هم بگی خوبه!
    مرسی Ar@m جان.چشم قول می دم کل داستان سری Resident Evil رو بنویسم،اما حالا خیلی کار دارم ولی تیکه تیکه مینویسم براتون از اول اول کل داستان Resident Evil.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

يه جا از دست اون زنه ويروس رو ميگيره و در ميره و نميميره.
    الان مي خوام يه بار ديگه اويل 2 رو بازي كنم برم ببينم چي ميشه.
    اونجا که وسط بازیه
    اون زنه هم آن بیرکینه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

داستان دوست من داستان!روایت داستان بازی این بود و تو Code Veronica بیشتر توضیح داد.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اونجا که وسط بازیه
    اون زنه هم آن بیرکینه
    مثل اينكه من همه چيز رو با هم غاطي كردم بايد اويل 2 رو يه بار ديگه بازي كنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی Ar@m جان.چشم قول می دم کل داستان سری Resident Evil رو بنویسم،اما حالا خیلی کار دارم ولی تیکه تیکه مینویسم براتون از اول اول کل داستان Resident Evil.
    باشه مرسی
    فقط یه چیزی رو بهم بگو چون وقتی کد ورونیکا رو بازی می کردم انگلیسی شنیداریم !!!خوب نبود!
    اونجا که آخر بازی وسکر و کریس با هم مبارزه می کنن وسکر درباره استیو یه چیزایی به کریس می گه ( شایدم من فکر کردم می گه) اما همونطور که گفتم چون فقط حرف بود و متن نوشتنی نبود نفهمیدم
    اگه تو یادته بگو بهم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria roohie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سلام.
    اقا این بازی رو نصب گردم ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام بازی رو بالا بیارم بعد از پخش کردن دموها اول بازی زمانی که بازی میخواد شروع بشه ناگهان صفحه کامپیوتر سیاه میشه و بازی نمیاد؟

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    اقا این بازی رو نصب گردم ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام بازی رو بالا بیارم بعد از پخش کردن دموها اول بازی زمانی که بازی میخواد شروع بشه ناگهان صفحه کامپیوتر سیاه میشه و بازی نمیاد؟
    بله من هم قبلا همين مشكل رو داشتم.احتمال 99% كارت گرافيكت ATI هستش.شما بايد كرك 7 مگابايتي رو دانلود و نصب كني.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by T O O M A J; 04-06-2007 at 22:16.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

باشه مرسی
    فقط یه چیزی رو بهم بگو چون وقتی کد ورونیکا رو بازی می کردم انگلیسی شنیداریم !!!خوب نبود!
    اونجا که آخر بازی وسکر و کریس با هم مبارزه می کنن وسکر درباره استیو یه چیزایی به کریس می گه ( شایدم من فکر کردم می گه) اما همونطور که گفتم چون فقط حرف بود و متن نوشتنی نبود نفهمیدم
    اگه تو یادته بگو بهم
    درست متوجه شدی Ar@m جان.منم دقیق یادم نیست ولی وسکر دنبال T-Veronica Virus بود که رشد یافته باشد و در صحنه پایانی وقتی کلر و گروگان گرفته بود گفت که هنوز می تواند ویروس را از بدن Steve بگیرد(چن استیو در نزدیک پایان بازی Mutate شد و به کلر حمله کرد ولی بعد مقداری از احساس انسانیش برگشت و کلر را با قطع tentacle به حالت انسانیش برگشت و مرد) که باعث شد کلر هم عصبانی شود و اون جنگ مختصرو بین کریس و وسکر رخ دادو اون انفجار و تهدید وسکرو فرار و اینا...

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درست متوجه شدی Ar@m جان.منم دقیق یادم نیست ولی وسکر دنبال T-Veronica Virus بود که رشد یافته باشد و در صحنه پایانی وقتی کلر و گروگان گرفته بود گفت که هنوز می تواند ویروس را از بدن Steve بگیرد(چن استیو در نزدیک پایان بازی Mutate شد و به کلر حمله کرد ولی بعد مقداری از احساس انسانیش برگشت و کلر را با قطع tentacle به حالت انسانیش برگشت و مرد) که باعث شد کلر هم عصبانی شود و اون جنگ مختصرو بین کریس و وسکر رخ دادو اون انفجار و تهدید وسکرو فرار و اینا...
    آها!
    چه خوب!
    امیدوار شدم استیو نمرده باشه
    وقتی استیو اونطوری مرد خیلی ناراحت شدم
    اصلا انتظارش رو نداشتم
    امیدوارم برگرده

خب وسکر که زنده شد
    و کراوزر
    و ایدا
    پس استیو هم مثل اینا!!!!

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آها!

خب وسکر که زنده شد
    و کراوزر
    و ایدا
    پس استیو هم مثل اینا!!!!

حالا اون يارو كه با چرخ بال(فارسي را پاس بداريم) تو اويل 4 سقوط كرد زنده نشه بقيه اشكال ندارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •