سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها درست است.
بله تقریبا طبیعیه دوربین جلو فقط واسه تماس ویدوئي هستش و ضعیفه و به نور هم خیلی حساسه اگه محیط رو عوض کنین (یه محیط با نور مناسب) مقدار اون نویزها هم کم میشه .........به نظر من مشکلی ندارین
یه ای دی دیگه بساز بهم پی ام بده...
GnuHDL متشکرم
من تازه N73 خریدم از اونجایی که تعداد صفحات تاپیک زیاده نتونستم همشو بخونم در کل اگه سوالم تکراری هست ببخشید .
میخواستم بدونم صدای دوربین N73 و فلاش اون رو به طور کامل میشه قطع کرد یا نه و اگه نمیشه نرم افزاری را معرفی کنید که این کار رو بتونه انجام بده .![]()
صداش رو اگه سایلنت کنی قطع میشه. ولی فلش رو حتی اگه خاموش کنی. یه فلش کوچیک میزنه...
سلام بچه ها
بالاخره من n73 گرفتم....اونم از نوع اتصالات با قیمت 420....خوبه نه؟؟....از همون سری قبلیشون مونده بود
البته تو علائالدین 450 بود ولی من از نمایدگیه اصلیش گرفتم
اما یه سوال ....تورو خدا دقیق جواب بدید
من وقتی تو یه جای ساکت باهاش فیلم برداری میکنم موقع پخش فیلم یه صدایی مثل جارو برقی تو فیلم زوزه میکشه....
آیا این طبیعیه؟
تورو خدا زود جواب بدید![]()
نه دوست من طبیعی نیست ..... من که تا حالا همچین صدایی رو نشنیدم شایدم دقت نکردم ....
مطمینی مثل جاروبرقی زوزه میکشه ...؟![]()
یه صدایی مثل وقتی آدم تو هواپیما نشسته باشه...تو کابین خلبان....البته موقع پخش
جون من یکی امتحان کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)