تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 942 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

بچه ها من قصد تبلیغ و طرفداری ندارم. باور کنید به خدا من هیچ کدوم از مشکلاتی که میگید ندارم. امروز هم بییشتر از 30 یا 40 تا اس ام اس هم به تالیا هم تی سی آی زدم همش دلیور شد.. در مورد غرب هم بگم که من از تهران تا کرج رفتم و هم استادیوم آزادی (که غرب تهران حساب میشن) مشکلی نبود. شاید هم ایرانسل هوای کسانی رو که زود بهش اعتماد کردن داره!!! چون من 29 مهر 85 ایرانسل خریدم یعنی شب اولی که ایرانسل اومد!!!! منتظر جواب هاتون هستم
    ذهنیت مثبت نسبت به چیزی که داری یا کاری که میخواین انجام بدین بی تاثیر نیست (البته این بحث ربطی به این تاپیک نداره)

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هيتمن يا حتما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزيزم تنظيمات GPRS هيچ ربطي به پاك شدن حرف G از روي گوشي نداره
    اگه Access to data رو خاموش نكرده باشه و حرف G از روي گوشيش پاك شده باشه 100 درصد مربوط به وضعيت ديتا در شبكس

vahooli مشكلي نيس هفته پيش هم GPRS يك روز در شهر ما قطع شد

مرسی دوست من . اره دقیقا هیچ ربطی نداره ! تنظیمام همه سر جاشن! من از این می ترسم نکنه گوشیم خراب شده که این طوری شده؟! ممکنه گوشی طوری ایراد پیدا کنه که نتونه کانکت شه؟ تو شهر شمام حرف G رفته بود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض x Game خیلی جاکرتم

هيتمن يا حتما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزيزم تنظيمات GPRS هيچ ربطي به پاك شدن حرف G از روي گوشي نداره
    اگه Access to data رو خاموش نكرده باشه و حرف G از روي گوشيش پاك شده باشه 100 درصد مربوط به وضعيت ديتا در شبكس

vahooli مشكلي نيس هفته پيش هم GPRS يك روز در شهر ما قطع شد
    من نگفتم( هیتمن) ولی کیبوردم عربیه. در هر هال منظورمو میفهمونم یه مثل داریم که میگن... شنونده باید عاقل باشد.
    من امروز تو منطقه که آنتن نمیداد بودم ولی بعد اینکه امدم تو شهر 15 اس ام اس و ام ام اس داشتم و همینطور 7 میسکال و پیقام صوتی داشتم و اینم از امکانات جدید ایرانسل که خیلی کارمو راه انداخت( ایرانسل متشکرم)

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها من قصد تبلیغ و طرفداری ندارم. باور کنید به خدا من هیچ کدوم از مشکلاتی که میگید ندارم. امروز هم بییشتر از 30 یا 40 تا اس ام اس هم به تالیا هم تی سی آی زدم همش دلیور شد.. در مورد غرب هم بگم که من از تهران تا کرج رفتم و هم استادیوم آزادی (که غرب تهران حساب میشن) مشکلی نبود. شاید هم ایرانسل هوای کسانی رو که زود بهش اعتماد کردن داره!!! چون من 29 مهر 85 ایرانسل خریدم یعنی شب اولی که ایرانسل اومد!!!! منتظر جواب هاتون هستم

بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده حالا کی درست میشه خدا میدونه؟!
    در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!! کی درست میشه الله اعلم .

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها راستی کسی میدونه واسه gprs و mms ایرانسل گوشیمون حتما باید سیستم EDGE رو داشته باشه ؟
    چون گوشی من 3650 هست وسرعت اینترنتش خیلی پایینه و همچنین دانلودش و از بعضی کسایی که گوشیشون مدل بالاتر بود پرسیدم میگفتن که سرعتش خیلی بالا بوده و بالای 200- 300 مگ هم دانلود کرده بودن !
    ممکنه برای EDGE باشه ؟ خودم هم یکماه پیش از مدیر ایرانسل شنیدم که گفت به زودی همین EDGE رو فعال می کنیم تا سرعت اینترنتش بالا بره . حالا میخوام ببینم کسی میدونه و تجربه اش کرده ؟ آیا فعال شده ؟ و اگه جواب مثبته چه گوشی رو پیشنهاد می کنید ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

وقتی به 140 زنگ میزنم میگه:
    please try again later...............................
    توی سنندج

کسی نبود جواب من رو بده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13 سلام یه چیزه فوق العاده....

سلام
    یه چیز عجیب
    من اصلا تو خود سایت ایرانسل هم ندیدم ولی صحت داره
    برای پسر عمو بنده یک اس ام اس اومد حاوی این که شما برنده 6 روز مکالمه رایگان شدید
    یه کد هم توش بود که این کدو زدیم امروز 1:46 دقیقه وراجی کردیم
    یک تومان هم ازش کم نشد
    خیلییی عجیبه
    کسی اگه چیزی میدونه مارو هم بی خبر نذاره

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط arash n
    وقتی به 140 زنگ میزنم میگه:
    please try again later...............................
    يعني 140 اونجا هنوز كار نمي كنه. اگه مشكلي داشتيد به 130 زنگ بزنيد اگر هم گفتند به ما مربوط نيست بپرسيد كه به كجا زنگ بزنم.

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان ظاهرا بالاخره ايرانسل آتيش خود را سوزاند و اولين خورده حساب بازي خود را با gprs بازان عزيز شروع کرد
    ديروز 31 فروردين ساعت 12 شب حساب قبوض فروردين ماه بسته شد ، ولي با اينکه دو سه ساعتي قبل از 12 حسابم را در سايت چک کردم همه چي معقول و عادي بود ، ولي امروز صبح حتي بدون زدن يک sms ،از شب گذشته ، رقم بالاتر فاحشي از قبل برايم آمده . آيا معني به غير از احتساب gprs يا mms معني ديگري ميدهد
    اين موضوع را يکي ديگر از دوستام نيز مانند من تائيد کرد .اين در حالي است که دو سه روز قبل با شماره کذائي 130 تماس گرفته بودم وآنها وعده مجاني بودن gprs را براي سيم کارتهاي دائمي تا اول ارديبهشت را داده بودند و mms تا 10 ارديبهشت ، وخدا ميداند که واقعا از چه زماني احتساب کرده اند و وعده مجاني بودن ميدهند . حالا ميخوام دوباره با 130 تماس بگيرم .
    واقعا داره حالم بهم ميخوره از اين مثلا تمهيدات مشتري پسند

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض 6 روز رایگان

سلام
    یه چیز عجیب
    من اصلا تو خود سایت ایرانسل هم ندیدم ولی صحت داره
    برای پسر عمو بنده یک اس ام اس اومد حاوی این که شما برنده 6 روز مکالمه رایگان شدید
    یه کد هم توش بود که این کدو زدیم امروز 1:46 دقیقه وراجی کردیم
    یک تومان هم ازش کم نشد
    خیلییی عجیبه
    کسی اگه چیزی میدونه مارو هم بی خبر نذاره
    بابا ای ول این دوست شما چیکار کرده 6 روز جایزه گرفته. نکنه پارتی بازیه؟؟ به دوستت بگو دست مارم بگیره....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •