به نام خدا.
بحث و سوال من در اين پست، بيشتر مربوط به نخستين پستهاي تاپيک و موضوع تيم و تاکتيک ميشود. و يک بحث هم دارم و يک سوال. اما پيش از سوالم، ميخواهم نکتهاي را مطرح کنم:
اگرچه واضحست که اصليترين معيار انتخاب تيم، ميزان تطابق آن با سليقۀ بازيکننده هست، و نه هيچ چيز ديگر. و گمان ميکنم چنين امري در مورد همۀ نسخههاي کمند-اند-کانکر صدق کند - که مقصود من فعلا نسخۀ Zero Hour است.
من آمريکاي ليزر را ميپسندم. و دليلم را هم در دو بخش خلاصه ميکنم.
بخش اول - برتريهاي "آمريکا" نسبت به ساير تيمها
اين براي من خيلي اهميت دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هايي که به لحاظ سرعت آمادهسازي و قدرت، از مثالهايشان در دو گروه ديگر برترند. نيروي هوايي بسيار موثرتر و در آخر، در اختيار گذاشتن نقشههاي بهتر. البته شايد چند ويژگي کوچک ديگر را نيز بتوان به اين فهرست افزود... .
بخش دوم - برتريهاي "آمريکاي ليزر" در قياس با دو آمريکاي ديگر
عليرغم دانستههاي کم، من روي اين مبحث زياد کار کردهام. آمريکاي ليزر دو برتري اساسي به نسبت دو تيم ديگر دارد:
1. تانکهايي با حداقل آسيبپذيري و قيمت. از ديد من، تانکهاي ليزري آمريکا - در تيم ليزر - به لحاظ توانايي با
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاي "چينِ تانک" برابرند. ولي بهاي مدل چيني، 1000 دلار گرانتر از مدل آمريکاييست و ظاهرا سرعتش هم کمتر است. اما اين، تنها تفاوت "آمريکاي ليزر" و "چين تانک" نيست...
2. دفاعيهاي قدرتمند. اينجاست که اين دو تيم از هم متمايز ميشوند. دفاعيهاي آمريکاي ليزر از همۀ تيمهاي ديگر قدرتمندترند؛ بطوريکه با سه يا چهارتا از آنها ميتوان يکي از راههاي نفوذ تانکهاي GLA را - ولو هارد باشد - بطور کامل بست.
با همۀ اينها، آنچه من اکنون از اين بازي ميدانم، استراتژيايست بيشتر نزديک به يک جنگ فرسايشي. لازمۀ چنين جنگي، سه-چهار ساعت نشستن پشت کامپيوتر است (شايد هم بيشتر). و سوال من هم اينست که
چگونه و با چه تيم و استراتژياي ميتوان به يک پيروزي سريع دست يافت؟
سپاسگزارم.