تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 145 از 391 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

6

به نام خدا.

بحث و سوال من در اين پست، بيشتر مربوط به نخستين پستهاي تاپيک و موضوع تيم و تاکتيک ميشود. و يک بحث هم دارم و يک سوال. اما پيش از سوالم، ميخواهم نکته‌اي را مطرح کنم:

اگرچه واضحست که اصليترين معيار انتخاب تيم، ميزان تطابق آن با سليقۀ بازي‌کننده هست، و نه هيچ چيز ديگر. و گمان ميکنم چنين امري در مورد همۀ نسخه‌هاي کمند-اند-کانکر صدق کند - که مقصود من فعلا نسخۀ Zero Hour است.

من آمريکاي ليزر را مي‌پسندم. و دليلم را هم در دو بخش خلاصه ميکنم.

بخش اول - برتريهاي "آمريکا" نسبت به ساير تيمها
    اين براي من خيلي اهميت دارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هايي که به لحاظ سرعت آماده‌سازي و قدرت، از مثالهايشان در دو گروه ديگر برترند. نيروي هوايي بسيار موثرتر و در آخر، در اختيار گذاشتن نقشه‌هاي بهتر. البته شايد چند ويژگي کوچک ديگر را نيز بتوان به اين فهرست افزود... .

بخش دوم - برتريهاي "آمريکاي ليزر" در قياس با دو آمريکاي ديگر
    عليرغم دانسته‌هاي کم، من روي اين مبحث زياد کار کرده‌ام. آمريکاي ليزر دو برتري اساسي به نسبت دو تيم ديگر دارد:
    1. تانکهايي با حداقل آسيب‌پذيري و قيمت. از ديد من، تانکهاي ليزري آمريکا - در تيم ليزر - به لحاظ توانايي با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاي "چينِ تانک" برابرند. ولي بهاي مدل چيني، 1000 دلار گرانتر از مدل آمريکاييست و ظاهرا سرعتش هم کمتر است. اما اين، تنها تفاوت "آمريکاي ليزر" و "چين تانک" نيست...
    2. دفاعيهاي قدرتمند. اينجاست که اين دو تيم از هم متمايز ميشوند. دفاعيهاي آمريکاي ليزر از همۀ تيمهاي ديگر قدرتمندترند؛ بطوريکه با سه يا چهارتا از آنها ميتوان يکي از راههاي نفوذ تانکهاي GLA را - ولو هارد باشد - بطور کامل بست.

با همۀ اينها، آنچه من اکنون از اين بازي ميدانم، استراتژي‌ايست بيشتر نزديک به يک جنگ فرسايشي. لازمۀ چنين جنگي، سه-چهار ساعت نشستن پشت کامپيوتر است (شايد هم بيشتر). و سوال من هم اينست که چگونه و با چه تيم و استراتژي‌اي ميتوان به يک پيروزي سريع دست يافت؟

سپاسگزارم.

2. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

نظر خو اهی

دو ستان این فا یل رو از حالت زیپ در بیا رید بعد محتو یا ت فایل رو که دو پو شه به نا مهای Artو Data هست رو در محیط بازی کپی کنید البته بازی که مد نداره یعنی هیچ مدی نباید رو ش نصب کرده باشید بعد در قسمت تا نک سازی چندین تا نک به ژنر ال های امر یکا و جی ال ای و چین اضا فه می شه نظر اتتو ن رو در مورد این تا نکها بگید آیا خو بند به پک اضا فه کنم یا نه .........
    دانلو د ا مکا نات پیشنها دی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ufo-alien; 05-09-2009 at 16:40.

4. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگه میشه چند تا تاکتیک برای برنده شدن بزارید

اگه میشه چند روش بزارید.
    آخه من تازه کارم.

6. این کاربر از n2zp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگه میشه چند روش بزارید.
    آخه من تازه کارم.
    سلام

خسته نباشید

خوب دوست عزیز شما اول بگید با کدوم تیم بهتر بازی میکنید یا بهتره این طوری بگم از کدوم تیم بیشتر خوشتون میاد و بیشتر اونو ور میدارید

من خیلی کلی بهتون میگم باید سرعت عمل شما رد بازی جنرال خیلی بالا باشه و سریع در مپ بازی پخش بشید

منظور از پخش بودن اینه که در عرض 15 دقیقه در همه جایه مپ بیسی داشته باشید و تا میتونید معدنهای پول را برایه خودتون کنید فعلا تا همین حد کافیه من خیلی کلی گفتم

موفق باشید

به نام خدا.

بحث و سوال من در اين پست، بيشتر مربوط به نخستين پستهاي تاپيک و موضوع تيم و تاکتيک ميشود. و يک بحث هم دارم و يک سوال. اما پيش از سوالم، ميخواهم نکته‌اي را مطرح کنم:

اگرچه واضحست که اصليترين معيار انتخاب تيم، ميزان تطابق آن با سليقۀ بازي‌کننده هست، و نه هيچ چيز ديگر. و گمان ميکنم چنين امري در مورد همۀ نسخه‌هاي کمند-اند-کانکر صدق کند - که مقصود من فعلا نسخۀ Zero Hour است.

من آمريکاي ليزر را مي‌پسندم. و دليلم را هم در دو بخش خلاصه ميکنم.

بخش اول - برتريهاي "آمريکا" نسبت به ساير تيمها
    اين براي من خيلي اهميت دارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هايي که به لحاظ سرعت آماده‌سازي و قدرت، از مثالهايشان در دو گروه ديگر برترند. نيروي هوايي بسيار موثرتر و در آخر، در اختيار گذاشتن نقشه‌هاي بهتر. البته شايد چند ويژگي کوچک ديگر را نيز بتوان به اين فهرست افزود... .

بخش دوم - برتريهاي "آمريکاي ليزر" در قياس با دو آمريکاي ديگر
    عليرغم دانسته‌هاي کم، من روي اين مبحث زياد کار کرده‌ام. آمريکاي ليزر دو برتري اساسي به نسبت دو تيم ديگر دارد:
    1. تانکهايي با حداقل آسيب‌پذيري و قيمت. از ديد من، تانکهاي ليزري آمريکا - در تيم ليزر - به لحاظ توانايي با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هاي "چينِ تانک" برابرند. ولي بهاي مدل چيني، 1000 دلار گرانتر از مدل آمريکاييست و ظاهرا سرعتش هم کمتر است. اما اين، تنها تفاوت "آمريکاي ليزر" و "چين تانک" نيست...
    2. دفاعيهاي قدرتمند. اينجاست که اين دو تيم از هم متمايز ميشوند. دفاعيهاي آمريکاي ليزر از همۀ تيمهاي ديگر قدرتمندترند؛ بطوريکه با سه يا چهارتا از آنها ميتوان يکي از راههاي نفوذ تانکهاي GLA را - ولو هارد باشد - بطور کامل بست.
    با همۀ اينها، آنچه من اکنون از اين بازي ميدانم، استراتژي‌ايست بيشتر نزديک به يک جنگ فرسايشي. لازمۀ چنين جنگي، سه-چهار ساعت نشستن پشت کامپيوتر است (شايد هم بيشتر). و سوال من هم اينست که چگونه و با چه تيم و استراتژي‌اي ميتوان به يک پيروزي سريع دست يافت؟

سپاسگزارم.

سلام

دوست عزیز من به نظز شما احترام میذارم ولی باید اینو بدونید تیمهایGLA خیلی راحت میتونه تیمهای USA رو جمع کنه چون واقعا GLA خیلی سریع در مپ پخش میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مطمعنی ر(مخفف پسر) بابا یه over lord چاینا تنک دیگه اون تانک لیزر ی هارو با دوبار نه سه بار شلیک می لوله(لوله میکنه) تازه اتوماتیک تعمیرم میشه در نقطه مقابل اگه همه ی آپ هارو هم بزنی اگه اوره گتلینک کنن داشته باشه و آپاشم زده باشن پیروزی با اوره من توی skirmish جربه کردم خیلی زیاد اما یکی مزیت های بزرگ این تانک اینه که strategy center نمی خواد ویه ایرادش اینه که اگه یه و قت یه هو هواست نباشه برقت بره تانک هم غیر فعال میشه.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من به نظز شما احترام میذارم ولی باید اینو بدونید تیمهایGLA خیلی راحت میتونه تیمهای USA رو جمع کنه چون واقعا GLA خیلی سریع در مپ پخش میشه
    بيشتر توضيح ميدين؟ (سرعت هواپيماها و هليکوپترهاي آمريکا اگر از GLA بيشتر نباشه، کمتر هم نيست.)

قربان شما.

داره خودمونی میشه vixen357ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در كل GLA دشمن USA هست

دو ستان این فا یل رو از حالت زیپ در بیا رید بعد محتو یا ت فایل رو که دو پو شه به نا مهای Artو Data هست رو در محیط بازی کپی کنید البته بازی که مد نداره یعنی هیچ مدی نباید رو ش نصب کرده باشید بعد در قسمت تا نک سازی چندین تا نک به ژنر ال های امر یکا و جی ال ای و چین اضا فه می شه نظر اتتو ن رو در مورد این تا نکها بگید آیا خو بند به پک اضا فه کنم یا نه .........
    دانلو د ا مکا نات پیشنها دی :

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    =======>

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا من هروقت میخوام آنلاین بازی کنم بعد چند ثانیه این ارور میادو مارو میندازه بیرون.دلیلش چیه؟

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

د و ست من من که گفتم نبا ید هیچ مدی نصب باشه یعنی کلا با ید بازی رو تاز ه نصب کرده باشی چو ن امکان داره با دا شتن فایلی از یک مد حتی 1 کیلو بایت این ارو ر رو بده .......

دقیقا ا و نجو ری که کفتم نصب کن فا یل هیچ ایر ادی د ار ه امتحان کرد م

آقا من هروقت میخوام آنلاین بازی کنم بعد چند ثانیه این ارور میادو مارو میندازه بیرون.دلیلش چیه؟
    در آن و احد یک نفر دیگه هم از سر یال نا مبر شما استفا ده می کنه با یک سر یال نا مبر او ر جینا ل در یک زما ن تنها یک سیستم می تو نه آنلا ین بازی کنه در سا عت آخر شب بهتر می تو نی آنلا ین بازی کنی چو ن او ن سر یال نا مبر یکه شما داری رو در ایر ا ن در آخر شب کمتر بازی می کنند .
    من زیا د آنلا ین باز ی کرد م بازی آشو ن زیا د حال نمی ده چو ن فقط می خو اهند نا پلئو نی ببر ند ...

داره خودمونی میشه mohyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان گل
    دوستان من تا این مود ایران درست بشه رفتم مود انرژی رو گرفتم و نصب کردم. اما یه مشکل داره که نمی تونم حلش کنم.
    وقتی تو بازی تک نفره با اون 5 تا غواص مرحله اول رو تموم می کنم میگه به وسط صفحه برید وقتی به اونجا می رسم یه هلیکوپتر( بالگرد ، چرخ بال: وسیله ای که بال آن چرخ دارد و یا بال آن می گردد) میاد بعدش هیچ اتفاقی نمی افته . یعنی مرحله تموم نمیشه .
    اگر کسی میتونه کمک کنه
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •