البته ببخشید فضولی می کنم اما شما که این فیلم رو اینقدر تو کفی اگه بری تو تایپیک دانلود فیلم با resume این فیلم اونجا هست ... البته بازم از همه دوستان معذرت می خوام ...
البته ببخشید فضولی می کنم اما شما که این فیلم رو اینقدر تو کفی اگه بری تو تایپیک دانلود فیلم با resume این فیلم اونجا هست ... البته بازم از همه دوستان معذرت می خوام ...
ممنون از راهنمایی ها
سرعت اینترنت من تقریبا 26 کیلو بایت بر ثانیه هستش
باید صبر کنید در ضمن اگر موقع دریافت با اینترنت کار نکنید تورنت با حداکثر سرعت کار خواهد کرد.
مال من 128 است ولی سعتم به زور 8 است ا÷لود 1
اول با دقت بنویسید.
دوم سرعت خود را با سایت زیر تست کنید
با چندین مقصد تست کنید و میانگینش را سایت بهتان می دهد چقدر است. از انجا هر چی شد سرعت تورنت هم همان قدر می شود(با کمی اختلاف)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوم ممکن است ترافیک شرکتی که گرفتید زیاد باشد .
چهارم احتمال دارد تورنتی که دارید می گیرید به علت درخواست زیاد سرعت کافی را نداشته باشد.
![]()
سلام
سوالی که دارم عکس سوال های معمول این تاپیکه :
می خوام بدونم چجوری می شه فایلی رو با استفاده از تورنت share کرد؟؟؟ منظورم فایلیه که تو دستگاه خودمه و می خوام با یه دوست Share کنم...
تا اونجایی که می دونم به یه همچین الگویی نیاز هست :
که وقتی می خوای تورنت جدیدی ایجاد کنی Create New Torrent این آدرس رو باید در قسمت Tracker وارد کنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کلاینت Azureus رو دارم...برای اشتراک فایل باید آی پی ثابت داشت، که من اینترنتم کابلیه و آی پیم ثابت...پورت رو هم که باید بین هزار و خورده ای و شصد و سه هزار و خورده ای ( دقیقا یادم نیست ) اتخاب کرد ؛ پس در انتخاب پورت هم مشکلی نیست!
اما وقتی فایل یا فولدور مورد نظر رو انتخاب می کنم و فایل .torrent رو می سازم و بعد وارد کلاینت می کنم هیچ اتفاقی نمی افته... نه دانلود و نه آپلود...تا اونجایی که می دونم وقتی فایلی که خودت داری و برای اشتراک می ذاری رو اگه فایل .torrent اش رو وارد کلاینت کنی ، کلاینت اول به طور سریع اون فایل رو از 0 تا 100 % چک می کنه و بعد اون رو منتقل می کنه به پنجره seed . اما برای من همچین اتفاقی نمی افته و همینطور تو قسمت دانلود و رو 0% وایمیسته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
خیلی خیلی ممنون می شم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه
فک کنم شما دارین سعی میکنین از کامپیوتر خودتون به عنوان ترکر استفاده کنین ( امکانش هست ولی اګه شما فقط قصدتون اشتراک فایل هست از یه ترکر عمومی استفاده کنین راحتر هستین )
شما خیلی راحت میتونی فایل تورنت رو که ساختی رو یه ترکر عمومی اپلود کنی و ادرس دانلودش رو به دوست بدی بعد دوستت فایل تورنت رو که باز کنه به شما کانکت میشه
( واسه url هم url اون ترکر عمومی رو موقع ساخت فایل تورنت بهش میدی )
مثلا اګه فایل تورنتی که ساختی رو اګه بخوای داخل torrentbox اپلود کنی ادرس زیر رو به فایل اضافه میکنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مشکل مربوط میشه به مسیری که شما برای save کردن تورنت ، هنګام باز کردن اون، انتخاب میکنین ، دقت کنین هنګام ساخت فایل تورنت شما فایل یا فولدری رو انتخاب میکنین ( همون فایل\فولدری که می خوای به اشتراک بزاری ) بعد فایل تورنت ساخته میشه حالا شما فایل ساخته شده رو باز میکنین بعد از شما سوال میشه که کجا میخواین این فایل رو ذخیره کنین در این قسمت شما باید هم دقیقا همون مسیری رو انتخاب کنین که فایل های اشتراکی شما درش قرار داره ( اګه موقع ساخت تورنت ، فایل اشتراکی رو فولدر انتخاب کردی اینجا هم باید مسیر همون فولدر رو بدی و اګه فایل اشتراکی شما یه ( فایل ) هست باید ادرس دقیق اون فایل رو بهش بدی ( نه فولدر ) )اما وقتی فایل یا فولدور مورد نظر رو انتخاب می کنم و فایل .torrent رو می سازم و بعد وارد کلاینت می کنم هیچ اتفاقی نمی افته... نه دانلود و نه آپلود...تا اونجایی که می دونم وقتی فایلی که خودت داری و برای اشتراک می ذاری رو اگه فایل .torrent اش رو وارد کلاینت کنی ، کلاینت اول به طور سریع اون فایل رو از 0 تا 100 % چک می کنه و بعد اون رو منتقل می کنه به پنجره seed . اما برای من همچین اتفاقی نمی افته و همینطور تو قسمت دانلود و رو 0% وایمیسته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
از چه سايتهايي مي تونيم فايلهاي تورنت رو جستجو كنيم؟ در سفحه اول يك سايت بود كه في_لتر بود و بعد از گذشتن از اون هم پيغام مي داد كه اين سايت فقط مال استفاده آمريكايي هاست
در اینجا هم توضیح داده شده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایت زیر استفاده کن مجانی است
در ضمن ادرس سایتی که می خواستی استفاده کنی را بزار اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)