تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 376 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال sagh_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خواهش میکنم یه آموزش خیلی کامل بذارید تو کف این فیلم ها هستم
    آپلود و سیدر و ترکر و ... توضیح بدید (148 صفحه رو چطوری بخونم )
    لطفا آموزش بدید.بلد نیستم آپلود کنم (واسه همین سرعت خیلی پایینه)
    اینم عکسش:

البته ببخشید فضولی می کنم اما شما که این فیلم رو اینقدر تو کفی اگه بری تو تایپیک دانلود فیلم با resume این فیلم اونجا هست ... البته بازم از همه دوستان معذرت می خوام ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه fuse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خیابوون ...

پيش فرض

ممنون از راهنمایی ها
    سرعت اینترنت من تقریبا 26 کیلو بایت بر ثانیه هستش

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

ممنون از راهنمایی ها
    سرعت اینترنت من تقریبا 26 کیلو بایت بر ثانیه هستش
    باید صبر کنید در ضمن اگر موقع دریافت با اینترنت کار نکنید تورنت با حداکثر سرعت کار خواهد کرد.

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

مال من 128 است ولی سعتم به زور 8 است ا÷لود 1

تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

مال من 128 است ولی سعتم به زور 8 است ا÷لود 1
    اول با دقت بنویسید.
    دوم سرعت خود را با سایت زیر تست کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با چندین مقصد تست کنید و میانگینش را سایت بهتان می دهد چقدر است. از انجا هر چی شد سرعت تورنت هم همان قدر می شود(با کمی اختلاف)
    سوم ممکن است ترافیک شرکتی که گرفتید زیاد باشد .
    چهارم احتمال دارد تورنتی که دارید می گیرید به علت درخواست زیاد سرعت کافی را نداشته باشد.

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

سلام

سوالی که دارم عکس سوال های معمول این تاپیکه :

می خوام بدونم چجوری می شه فایلی رو با استفاده از تورنت share کرد؟؟؟ منظورم فایلیه که تو دستگاه خودمه و می خوام با یه دوست Share کنم...

تا اونجایی که می دونم به یه همچین الگویی نیاز هست :

کد:
    که وقتی می خوای تورنت جدیدی ایجاد کنی Create New Torrent این آدرس رو باید در قسمت Tracker وارد کنی!

من کلاینت Azureus رو دارم...برای اشتراک فایل باید آی پی ثابت داشت، که من اینترنتم کابلیه و آی پیم ثابت...پورت رو هم که باید بین هزار و خورده ای و شصد و سه هزار و خورده ای ( دقیقا یادم نیست ) اتخاب کرد ؛ پس در انتخاب پورت هم مشکلی نیست!

اما وقتی فایل یا فولدور مورد نظر رو انتخاب می کنم و فایل .torrent رو می سازم و بعد وارد کلاینت می کنم هیچ اتفاقی نمی افته... نه دانلود و نه آپلود...تا اونجایی که می دونم وقتی فایلی که خودت داری و برای اشتراک می ذاری رو اگه فایل .torrent اش رو وارد کلاینت کنی ، کلاینت اول به طور سریع اون فایل رو از 0 تا 100 % چک می کنه و بعد اون رو منتقل می کنه به پنجره seed . اما برای من همچین اتفاقی نمی افته و همینطور تو قسمت دانلود و رو 0% وایمیسته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟

خیلی خیلی ممنون می شم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

فک کنم شما دارین سعی میکنین از کامپیوتر خودتون به عنوان ترکر استفاده کنین ( امکانش هست ولی اګه شما فقط قصدتون اشتراک فایل هست از یه ترکر عمومی استفاده کنین راحتر هستین )

شما خیلی راحت میتونی فایل تورنت رو که ساختی رو یه ترکر عمومی اپلود کنی و ادرس دانلودش رو به دوست بدی بعد دوستت فایل تورنت رو که باز کنه به شما کانکت میشه
    ( واسه url هم url اون ترکر عمومی رو موقع ساخت فایل تورنت بهش میدی )
    مثلا اګه فایل تورنتی که ساختی رو اګه بخوای داخل torrentbox اپلود کنی ادرس زیر رو به فایل اضافه میکنی
    کد:
    اما وقتی فایل یا فولدور مورد نظر رو انتخاب می کنم و فایل .torrent رو می سازم و بعد وارد کلاینت می کنم هیچ اتفاقی نمی افته... نه دانلود و نه آپلود...تا اونجایی که می دونم وقتی فایلی که خودت داری و برای اشتراک می ذاری رو اگه فایل .torrent اش رو وارد کلاینت کنی ، کلاینت اول به طور سریع اون فایل رو از 0 تا 100 % چک می کنه و بعد اون رو منتقل می کنه به پنجره seed . اما برای من همچین اتفاقی نمی افته و همینطور تو قسمت دانلود و رو 0% وایمیسته!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
    این مشکل مربوط میشه به مسیری که شما برای save کردن تورنت ، هنګام باز کردن اون، انتخاب میکنین ، دقت کنین هنګام ساخت فایل تورنت شما فایل یا فولدری رو انتخاب میکنین ( همون فایل\فولدری که می خوای به اشتراک بزاری ) بعد فایل تورنت ساخته میشه حالا شما فایل ساخته شده رو باز میکنین بعد از شما سوال میشه که کجا میخواین این فایل رو ذخیره کنین در این قسمت شما باید هم دقیقا همون مسیری رو انتخاب کنین که فایل های اشتراکی شما درش قرار داره ( اګه موقع ساخت تورنت ، فایل اشتراکی رو فولدر انتخاب کردی اینجا هم باید مسیر همون فولدر رو بدی و اګه فایل اشتراکی شما یه ( فایل ) هست باید ادرس دقیق اون فایل رو بهش بدی ( نه فولدر ) )

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

از چه سايتهايي مي تونيم فايلهاي تورنت رو جستجو كنيم؟ در سفحه اول يك سايت بود كه في_لتر بود و بعد از گذشتن از اون هم پيغام مي داد كه اين سايت فقط مال استفاده آمريكايي هاست

تاريخ عضويت
    Jul 2006

1

سلام

سوالی که دارم عکس سوال های معمول این تاپیکه :

می خوام بدونم چجوری می شه فایلی رو با استفاده از تورنت share کرد؟؟؟ منظورم فایلیه که تو دستگاه خودمه و می خوام با یه دوست Share کنم...

تا اونجایی که می دونم به یه همچین الگویی نیاز هست :

کد:
    که وقتی می خوای تورنت جدیدی ایجاد کنی Create New Torrent این آدرس رو باید در قسمت Tracker وارد کنی!

من کلاینت Azureus رو دارم...برای اشتراک فایل باید آی پی ثابت داشت، که من اینترنتم کابلیه و آی پیم ثابت...پورت رو هم که باید بین هزار و خورده ای و شصد و سه هزار و خورده ای ( دقیقا یادم نیست ) اتخاب کرد ؛ پس در انتخاب پورت هم مشکلی نیست!

خیلی خیلی ممنون می شم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه
    در اینجا هم توضیح داده شده است.
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

از چه سايتهايي مي تونيم فايلهاي تورنت رو جستجو كنيم؟ در سفحه اول يك سايت بود كه في_لتر بود و بعد از گذشتن از اون هم پيغام مي داد كه اين سايت فقط مال استفاده آمريكايي هاست
    از سایت زیر استفاده کن مجانی است
    کد:
    در ضمن ادرس سایتی که می خواستی استفاده کنی را بزار اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •