چرا جوابم را نميديد مگه هيجكي بلد نيستنوشته شده توسط arash2006
![]()
چرا جوابم را نميديد مگه هيجكي بلد نيستنوشته شده توسط arash2006
![]()
شايد دليلش اين باشه كه اين سوال بارها و بارها در اين انجمن پرسيده شده و شايد هم دليلش اينه كه هيچ راه حل بدرد بخوري وجود نداره. ترجمه VCD يعني چيزي كه در دستگاههاي پخش خونگي استفاده ميشه و شما هر كاري با VCD انجام بدي كه در VCD Player پخش نشه يعني اينكه ديگه چيزي كه توليد كردي VCD نيست.نوشته شده توسط arash2006
پيشنهادم اينه كه VCD رو با اين روشهاي مجازي موجود قفل گذاري نكني چون يك جورايي همشون Fake Protection هستند.
دوستان عزيز
CDR-Win 4.0c رو از دست ندين. اخيرا Release شده!
Last edited by persiankitty; 28-03-2006 at 06:18.
لطفا يكي بگه مفهوم بيت چيه؟
دو مصراع پشت سر هم يك بيت را تشكيل ميدهد.نوشته شده توسط niyazmande javab
ممنون .ولي منظورم بيت در كامپيوتر بود؟
شما بايد به يك كتاب مباني كامپيوتر مراجعه كنيد . توصيه مي كنم كتاب مباني كامپيوتر نوشته محمد حسن آجيگل را تهيه بفرماييد و از صفحه اول تا آخر آن را بخوانيد. به طور خلاصه بيت كوچكترين واحد حافظه است كه مقدار صفر يا يك در آن ذخيره مي شود .نوشته شده توسط niyazmande javab
مشكل پست شما اين است كه در يك جاي نامربوط آن را ارسال كرده ايد, لطفا قبل از ارسال موضوع بعدي به عنوان بالاي صفحه : بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل) توجه بفرماييد.
Last edited by persiankitty; 29-03-2006 at 00:35. دليل: تكميل توضيح مربوط به بيت
سلام من کلون ایکس ایکس ال رو نصب کردم ونرم افزار بلیند ورژن3.0.2.0 بهش معرفی کردم با کلونی ایکس سی دی رو چک کردم بعد با بیلیند قفلش رو برداشتمنوشته شده توسط soda
سلام کلون ایکس ایکس ال تمامی قفلهای نگهبان رو میشناسه بعد بابیلیند 3.0.2.0 میشه امیج گرفت
از طرف Saeed_x27 سلام دوستان برای شکستن قفل نگهبان نرم افزار کلونی ایکس ایکس ال 2.0.1.5 رانصب کنید ونرم افزار بلیند 3.0.2.0 را براش معرفی کنید بعد با کلونی ایکس سی دی رو چک کنید تا قفلشو بشناسه بعد از قسمتی که بیلند رو معرفی کردین روی بلیند کلیک کنید تا فعال شود حالا اماده امیج برداری میباشد از امیج گرفته شده اگه چند بار امیج بگیرید قفل کاملا" ازبین میره
سلام ...
من دوباره از soda و دوستان ديگه درخواست مي كنم كه اين ASPI را يك راهنمايي بكنيد ديگه ...
يه مدت صبر كردم . انگار فايده اي نداره . دوباره درخواست مي دم ...
راستي persiankitty جان ما اگه بخواهيم كه مفاهيم مربوط به قفل سي دي و در كل عملكرد سي دي كه رابطه نزديكي به قفل سي دي داره ، بايد چي كار كنيم ؟! يعني منظورم اين هست كه كتابي چيزي سراغ نداري !
و اما لطفا TOC را توضيح بدهيد و بگيد كه چه طوري اون را دستكاري مي كنند ؟!
خيلي ناراحت مي شم اگه دوباره سر كارم بذاريد![]()
با تشكر ـ مهدي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)