سلام به مدیر فروم
من جدیدترین درایور کارتهای گرافیک nvidia و ATI رو هم برای ویندوز اکس پی و هم برای ویندوز ویستا میخواستم اگه لطف کنید و لینک مستقیم دانلود بدید ممنون میشم ، و ممنون میشم که اگه برام به صورت پیام شخصی هم بذارید
سلام به مدیر فروم
من جدیدترین درایور کارتهای گرافیک nvidia و ATI رو هم برای ویندوز اکس پی و هم برای ویندوز ویستا میخواستم اگه لطف کنید و لینک مستقیم دانلود بدید ممنون میشم ، و ممنون میشم که اگه برام به صورت پیام شخصی هم بذارید
اینم درایور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای راحتی و دانلود همه اینها در یک جا میتونید به لینک زیر مراجعه کنید :سلام به مدیر فروم
downloads.guru3d.com
درایور کارت گرافیک nvidia Gforce 8500 gt که یک گیگا بایت ram داره رو برای سیستم عامل
لینوکس fedora 9 نسخه 64 بیتی می خواستم .
با تشکر از دوستان پی سی ورلدی![]()
سلام دوستان من درايور ATI Radeon 9200 براي ويندوز ويستا رو مي خوام تو سايتش كه نبود مثلاً ميشه درايور 9500 رو گرفت بجاش ريخت جواب ميده ؟؟؟ اصلاً هيچكي نساخته ؟؟؟
درايور زير رو براي لينوكس ميخوام خيلي فوريinternal v.95 pci modem
سلام
من 9600 دارم
ویستا sp1
وقتی درایور را از خود سیدیش نصب میکنم اول ویستا که میخواد فید بشه - بدون مشکل انجام میشه و پرشی نداره
ولی وقتی درایور جدیدتر را که whql هست را نصب میکنم فید shotdown ویندوز به هم میریزه و پرش پیدا میکنه
آیا مال شمام اینجوریه؟
کمکم کنید چکار کنم؟
کمک
کمک
کمک
9600gt 512 gigabyte - p35 giga - quad
خواهش میکنم کمکم کنید
دوستان با سلام
مدتی پیش یک ماوس از نوع فینگرتاچ گرفتم که برای نصب پیام درخواست درایور USB میکند , از هرجا هم که گشتم نتوانستم درایورش را پیدا کنم ضمنا" از CD خود ویندوز ایکس پی هم استفاده کردم اما هیچ درایوری پیدا نکرد.
نام ماوس : ThumbMAX بوده و مدلش : FM2-02 میباشد.
خواهشم میکنم راهنماییم بفرمائید.
با تشکر فراوان از شما
درایور مودم 3 چیپ(برای XP) با چیپ اصلی Conexent وچیپ کوچکتر یا فرعی Rocwell که روی چیپ هاش اینها را نوشته است.(برای XP)
Conexent
11235-14
B83549.5
9930KORE
-----------------------------------
Rocwell
RHP56D/SP
R6789-51
E13192.2
PCI 56K REV: 1.00
با تشکر ؟!![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)