تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 307 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

داره خودمونی میشه DHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    تا اونجا که من میدونم backtrack برنامه نیست و یکی از توزیع های لینوکس است.مثل ubuntu.
    شما هر توزیعی را که می خواهید استفاده کنین میتونین از سایت خود توزیع دانلود کنین یا از این فروشگاها سفارش بدین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    موفق باشین

داره خودمونی میشه dodor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    بالاخره من موفق شدم کارت گرافيک رو نصب کنم راستي اين درايور براي اوبونتو 10.4 که قرار بياد هم قابل نصب هست ؟
    بسیار خوب!ان شاالله تو مراحل بعدی هم موفق میشد. بله این درایور بر روی اوبونتو جدید هم قابل نصب است . و هیچ گونه مشکلی ندارد.
    و در مورد :
    کد:
    شما ابتدا به این سایت مراجعه کنید و در قسمت دانلود farsifonts رو دانلود کنید :
    کد:
    سپس در داخل home folder خودتون در پوشه ای با نام :
    کد:
    به نقطه(.) قبلش حتما توجه کنید.
    سپس اون محتوی پوشه دانلود شده رو در اونجا کپی کنید . که شامل نمامی فونت های ttf هستند. سپس دستور :
    کد:
    را در ترمینال بزنید.
    و یا در آدرس زیر اون پوشه فونت را کپی کنید:
    کد:
    توچه کنید که شاید پوشه ی فونت شما تفاوت داشته باشد.و یا مثلا در آدرس زیر باشد :
    کد:
    پیغام های خروحی داده شده اصلا مطلوب نیستند. یعنی شما هیچ اسمی از پکیج و یا ورژن اون رو نمی بینید.. به تظر من شما این لینک رو نگاه کنید و با دقت مطالعه کنید:
    کد:
    و یا :
    کد:
    مشکلی بود بیان کنید.
    در ضمن این سایت میتونه خیلی کمکتون کنه کافی شما نام پکیح رو بدید اون برای تون پکیج های در ارتباط با اون رو نمایش میده.
    کد:
    موفق باشید.
    Last edited by dodor; 17-04-2010 at 12:29.

3. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا ما هرچی میریم جلو میبینیم هیچی بارمون نیست از لینوکس
    یکی یکم کمکم کنه
    اول اینکه بگید چطوری میشه با xp لینوکس نصبید
    بعد آخه این لینوکس چند مدله!!!!من روکدوم یکیش میتونم برنامه aitcrack رو بریزم یه لینوکسه سبکی چیزی

داره خودمونی میشه DHT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اول اینکه بگید چطوری میشه با xp لینوکس نصبید
    فکر کنم یه برنامه است که بشه ubuntu را از ویندوز xp نصب کرد!
    بعد آخه این لینوکس چند مدله!!!!من روکدوم یکیش میتونم برنامه aitcrack رو بریزم یه لینوکسه سبکی چیزی
    لینوکس چندین توزیع داره!هر کدوم برای یه کاری و یکسری از کاربران درست شده است.این سلیقه ای است که چه کاربری از چه توزیعی استفاده کنه!!
    این برنامه aircrack هم فکر کنم روی همه ی توزیع ها نصب میشه.اگه بسته ی rpm یا deb نداشته باشه که بعید میدونم! میتونید سورس کد آن را بگیری و کامپایل و نصب کنی.

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشكر
    پیغام های خروحی داده شده اصلا مطلوب نیستند. یعنی شما هیچ اسمی از پکیج و یا ورژن اون رو نمی بینید.. به تظر من شما این لینک رو نگاه کنید و با دقت مطالعه کنید:
    کد:
    کد:
    و یا :
    کد:
    کد:
    مشکلی بود بیان کنید.
    در ضمن این سایت میتونه خیلی کمکتون کنه کافی شما نام پکیح رو بدید اون برای تون پکیج های در ارتباط با اون رو نمایش میده.
    کد:
    کد:
    راستش رو بخواهيد من انگليسيم زياد خوب نيست . در واقع منظور شما اينه كه من الان ورژن پكيجي كه لازمه تا در سيستم من movie player بتونه فايلهاي تصويري يا mp3 رو اجرا كنه نمي دونيم ؟ درسته ؟

اگه خود سيستم به اينترنت وصل باشه به راحتي خود نرم افزار پيدا مي كنه درسته ؟

اصلا چرا در خود لينوكس اين پكيج ها بر روي نرم افزار پخش نصب نيست ؟
    فكر كنم بايد فعلا بي خيال پخش mp3 بشم

اين گزينه مخفف چيه كه در ابتداي همه دستورات نصب مياد /Apt-get ؟

دوست خوبم جناب dodor در اين زمينه پيشنهادي نداريد ( چطور ميشه دستورات خط فرمان را بهتر ياد گرفت )
    2 . اين دستورات خط فرمان لينوكس مخفف كلمات مختلف هستند .؟ اگر به اين صورت است ايا منبعي براي پيدا كردن اين كلمات وجود داره . چون اگر كلمات رو به صورت كامل بدونيم راحت تر ميشه دستورات را ياد گرفت جايي خوندم sudo مخفف سوپر يوزر ؟
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    ( چطور ميشه دستورات خط فرمان را بهتر ياد گرفت )
    و :
    اين دستورات خط فرمان لينوكس مخفف كلمات مختلف هستند .؟ اگر به اين صورت است ايا منبعي براي پيدا كردن اين كلمات وجود داره . چون اگر كلمات رو به صورت كامل بدونيم راحت تر ميشه دستورات را ياد گرفت جايي خوندم sudo مخفف سوپر يوزر ؟
    بله تا خدود زیادی کاملا درست می باشد. توجه کنید دوست من شما باید از ابتدا(یعنی همین الان) تلاشتون رو بیشتر کنید تا بتوانید در آینده ی نه چندان دور کاربر ماهری بشوید.
    شما باید از الان از همین دستورات کوچیک و به ظاهر ساده شروع کنید . لازم نیست که هم چیز را بدانید کافی است شما مواردی که مرتب با ان در ارتباط هستید رو به طور کامل بدونید. که شما بامطالعه لینک های مربوط به اپن اطلاعات خوبی بسته به نیازتون بدست می آورید.
    در مورد
    اين گزينه مخفف چيه كه در ابتداي همه دستورات نصب مياد /Apt-get ؟
    این کلمه مخفف :
    کد:
    می باشد . در واقع به طور خلاصه بک واسط کاربری برای نصب و یا حذف نرم افزار ها در توزیع های دیبیان( و لینوکس) می باشد. و با استفاده از اون شما این کارها و غیره رو انجام بدید .
    کد:
    در مورد باید به شما بگم مه لینوکس به طور native فایل ها با پسوند :
    کد:
    رو می تواند بخواند به اضافه یک سری از فرمت های دیگه. در مورد mp3 به دلایل حق کپی رایت و همچنین نداشتن حق امتیاز مجبور به برداشتن آن در لیتوکس شدند. کهالبته شما بعد میتونید اون رو به سیستمتون اضافه کنید. اما در مورد فرمت گفته شده این طور نیست یعنی هیچ patents یا همپن حق انحصار طلبی در مردش وجود نداره.
    و در مورد :
    در واقع منظور شما اينه كه من الان ورژن پكيجي كه لازمه تا در سيستم من movie player بتونه فايلهاي تصويري يا mp3 رو اجرا كنه نمي دونيم ؟ درسته ؟
    اگه خود سيستم به اينترنت وصل باشه به راحتي خود نرم افزار پيدا مي كنه درسته ؟
    بله کاملا درست است. به این دلیل که نمی دانید چه ورژنی باید نصب شود همین یک مشکل ایجاد کرده و اگر به اینترنت متصل شوید به راحتی با توجه به دیتابیس اون را از اینترنت می گیره و نصب می کنه.
    موفق باشید.
    Last edited by dodor; 17-04-2010 at 17:15.

8. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشكر از لطف شما
    اين بحث رو من قبلا هم مطرح كرده بودم اما خوب نفهميدم
    ميشه در مورد پارتيشن بندي در لينوكس كمي بيشتر توضيح دهيد
    به چند پارتيشن نياز داريم ؟
    پارتيشن هاي home - root هر كدام به چه منظور استفاده ميشوند ؟
    من اگر اطلاعاتي رو داشته باشم كه بخواهم در دوره بعدي نصب سيستم عامل ( اگر مجبور به نصب مجدد بشم ) از اونا استفاده كنم بايد در كدام قسمت اونا رو ذخيره كنم كه پاك نشن
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    ممنون از پیامتون.
    به چند پارتيشن نياز داريم ؟
    برای پارتیشن بندی شما نیاز به ۳ پارتیشن دارید.
    کد:
    که پارتیشن swap شما باید :
    کد:
    پارتيشن هاي home - root هر كدام به چه منظور استفاده ميشوند ؟
    همون طور که از نامش پیداست پارتیشن روت به طور ساده محلی برای نگه داری و نصب پکیج ها و دستورات لود سیستم عامل و کلیه پروسه های لینوکستون از زمان بالا امدن و لوگین شدن توش انجام میشه تا زمان خارج شدن از اون.
    و پارتیشن home هم در واقغ همون پروفایل ماربری تون است که شما از اون لوگین میشد و استفاده می کنید. و جای برای ذخیره فابل های خودتون و سایر موارد میتونید استفاده کنید. در پارتیشن روت به ازای احرای هر برنامه یک فایل مخفی با نام اون برنامه البته در بعضی از پوشه خاص بوحود میاد که مختص تنظیمات شما در مورد اون برنامه است.
    من اگر اطلاعاتي رو داشته باشم كه بخواهم در دوره بعدي نصب سيستم عامل ( اگر مجبور به نصب مجدد بشم ) از اونا استفاده كنم بايد در كدام قسمت اونا رو ذخيره كنم كه پاك نشن
    به نظرم نیازی نیست البته شما اگر در پارتیشن home در اون اطلاعاتی دارید باید از اون ها بک آپ تهیه کنید البته این در صورتی است که شما کلا پارتیشن های لینوکستون رو حذف کنید اما اگر پارتیشن home رو پاک نکنید اطلاعاتش برای شما باقی است و هیچ اتفاقی برای اون نمیوفته. چون فعلا شما هیج پکیجی رو دانلود نکردید لازم نیست چیزی خاصی از پارتیشن روت بک آپ تهیه کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by dodor; 17-04-2010 at 18:42.

11. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر

همون طور که از نامش پیداست پارتیشن روت به طور ساده محلی برای نگه داری و نصب پکیج ها و دستورات لود سیستم عامل و کلیه پروسه های لینوکستون از زمان بالا امدن و لوگین شدن توش انجام میشه تا زمان خارج شدن از اون.
    و پارتیشن home هم در واقغ همون پروفایل ماربری تون است که شما از اون لوگین میشد و استفاده می کنید. و جای برای ذخیره فابل های خودتون و سایر موارد میتونید استفاده کنید. در پارتیشن روت به ازای احرای هر برنامه یک فایل مخفی با نام اون برنامه البته در بعضی از پوشه خاص بوحود میاد که مختص تنظیمات شما در مورد اون برنامه است.
    پس چرا خود پارتيشن home داخل همين پارتيشن root است ( البته اگه درست بگم )
    پارتيشن home بايد مثل my document ويندوز باشه ؟
    وقتي که من به سيستم وارد ميشم در پارتيشن home قرار مي گيرم و وقتي که با کاربري root از ترمينال وارد ميشم در پارتيشن root قرار مي گيرم ؟
    به نظرم نیازی نیست البته شما اگر در پارتیشن home در اون اطلاعاتی دارید باید از اون ها بک آپ تهیه کنید البته این در صورتی است که شما کلا پارتیشن های لینوکستون رو حذف کنید اما اگر پارتیشن home رو پاک نکنید اطلاعاتش برای شما باقی است و هیچ اتفاقی برای اون نمیوفته. چون فعلا شما هیج پکیجی رو دانلود نکردید لازم نیست چیزی خاصی از پارتیشن روت بک آپ تهیه کنید.
    اگه سيستم من کلا بالا نياد در اين صورت براي نصب مجدد ايا پارتيشنهاي قبلي که من ساختم ( root . home. swap ) در هنگام نصب سيستم عامل از روي دي وي دي قابل رويت هستند ( مثل ويندوز ) ؟
    در نسخه قبلي من که سيستم عامل پاک شد من براي نصب مجدد چيزي از پارتيشنهاي قبلي نديدم که طبق گفته شما من مثلا بتونم پارتيشن home رو پاک نکم

به نظر شما يهترين اندازه و حجم براي 50 گيگ حجم خالي که من در سيستم دارم و به اون نيازي ندارم در نصب لينوکس چيه يعني چقدر از اين 50 گيگ براي root و چقدر براي home . و swap هم که تقريبا مشخص است ؟
    يا اگر مثل ويندوز ميشه پارتيشنهاي بيشتري ساخت نوع ترکيب به چه صورت بايد باشه ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست من!
    پس چرا خود پارتيشن home داخل همين پارتيشن root است ( البته اگه درست بگم )
    نه اینطور نیست. یعنی اصلا نیازی به این کار نیست که شما پارتیشن home رو در / تعریف کنید. شما اصلا برای هر کدام یک پارتیشن جداگانه در نظر بگیرید.
    پارتيشن home بايد مثل my document ويندوز باشه ؟
    وقتي که من به سيستم وارد ميشم در پارتيشن home قرار مي گيرم و وقتي که با کاربري root از ترمينال وارد ميشم در پارتيشن root قرار مي گيرم ؟
    دقیقا نمیشه گفت چون شما مثلا در ویندوز آیا در my document خود تون همه چیز رو قرار می دید! مسلما نه! بنابراین این home در واقع فضای کاری شما می باشد. و شما حالا با این فضا هر کار که می خواهید انجام بدید.
    بله شما هنگامی که با نام کاربری خودتون وارد میشد وارد فضای کاری خودتون می شوید و باید به دانید که به فضای کاری روت دسترسی ندارید: یعنی :
    کد:
    ولی وقتی که شما
    کد:
    و اما این :
    به نظر شما يهترين اندازه و حجم براي 50 گيگ حجم خالي که من در سيستم دارم و به اون نيازي ندارم در نصب لينوکس چيه يعني چقدر از اين 50 گيگ براي root و چقدر براي home . و swap هم که تقريبا مشخص است ؟
    يا اگر مثل ويندوز ميشه پارتيشنهاي بيشتري ساخت نوع ترکيب به چه صورت بايد باشه ؟
    اولا شما باید نگاه کنید که چه کارهای با لینوکستون انجام خواهید داد یعنی آیا فضای بیشتری برای home که فضای کاری تون است باید اختصاص بدید و یا برای شما فرقی نمی کنه. به نظر من شما می تونید این جوری پارتیشن بندی کنید :
    کد:
    با توجه به اینکه شما باید swap را نیز داشته باشید. چون انشاالله بعدا اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی داشتید و خواستید لینوکس رو آپدیت کنید فضای کافی بر روی هاردتتون باشه(منظورم پارتیشن روت است). باز هم خودتون باید تصمیم بگیرید.
    اگه سيستم من کلا بالا نياد در اين صورت براي نصب مجدد ايا پارتيشنهاي قبلي که من ساختم ( root . home. swap ) در هنگام نصب سيستم عامل از روي دي وي دي قابل رويت هستند ( مثل ويندوز ) ؟
    در نسخه قبلي من که سيستم عامل پاک شد من براي نصب مجدد چيزي از پارتيشنهاي قبلي نديدم که طبق گفته شما من مثلا بتونم پارتيشن home رو پاک نکم
    بله کاملا زیرا اون ها قبلا در جدول پارتیشن بندی شما وجود داره اما ار کلا هاردتون دوباره از اول پارتیشن بندی کنید تمامی پارتیشن های لینوکس هم از بین می رود. بنابراین اگر می خواهید مجدد از پارتیشن ها استفاده کنید کافی است ان هایی رو که نیاز به فرمت دارند رو فرمت کنید . همانطور که در نصب ویندوز شما به پارتیشن های دیگه کاری ندارید و فقط به درایو سی نیاز دارید.
    موفق باشید.
    Last edited by dodor; 18-04-2010 at 13:37.

14. این کاربر از dodor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •