سلام
یه فریمور بریزین که این گزینه رو داشته باشه
در کل وجودش فرقی نمیکنه چون اصلا این مودم تجمیع فرکانس نداره فقط MIMO 4*4 رو ساپورت میکنه که اون هم در ایران راه اندازی نشده
سلام
یه فریمور بریزین که این گزینه رو داشته باشه
در کل وجودش فرقی نمیکنه چون اصلا این مودم تجمیع فرکانس نداره فقط MIMO 4*4 رو ساپورت میکنه که اون هم در ایران راه اندازی نشده
راهي هست كه بشه فرموير طرح 360 مبين نت رو بريزيم رو مودماي بدون 360 تا اونا هم بتونن رومينگ همراه اول داشته باشن؟
تا جای من تست زدم و میدونم ربطی به مودم نداره خود طرح مهمه
شما 100% مطمئنيد؟؟
70درصد که تست زدم
دوستانی که 2مودم و 2اشتراک رو دارن تست کنن بیان بگن
من جقت مودم هارو دارم تست کردم
1- سیم کارت باید 360 بشه من سیم کارت 360 رو روی مودم آنلام میذارم باند رو 2600 میکنم حالت رومینگ رو روشن میکنم وصل میشه
2- سیم کارت مبین نت معمولی روی مودم 360 جواب نمیده به خاطر باند 2600 ولی سیم کارت 360 روی مودم معمولی جواب میده ولی رومینگ نمیشه
3- مشکلی که الان دارم اینکه سیم کارت 360 رو میندازم روی مودم آنلاک باندو 2600 میکنم مودم به همراه اول وصل میشه و همه جا آنتن میده ولی سرعتش مثل خود مودم 360 نیست!
گفته این دوستمون تایید میشه
فقط حواستون باشه که مشکلی برای سیمتون پیش نیاد این مودم اون مودم میزاریدطرحش بپره بره
از من گفتن بود
سلام خدمت همه دوستان عزیز
مدتیه سایتی ب اسم بازیکن مدعیه ک سیمکارتی ارائه میده ک ای پی استاتیک داره و...
اما خب حرفاش با منطق جور در نمیاد
میخواستم از دوستانی ک این مودم رو دارن طبق مواردی ک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنن ک واقعا این مورد ای پی استاتیک صحت داره یا خیر؟؟
سلام شما میتونید برای خرید ipثابت به نمایندگی ایرانسل مراجعه کنید وایپی بهتون میدن مدتی هست راه اندازی شده
فریمورشو پیدا نکردم اگه دارید لطفا لینکشو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)