تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 827 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عليرضا منصوريان:
    بازي با پاس يک جنگ تمام عيار است
    ---------------------------------------------
    پيروزي پرگل اين دو تيم در هفته اول برابر صباباتري و سايپا، اهميت اين بازي را نسبت به قبل بيشتر کرده است. عليرضا منصوريان که در بازي اول هم فرصت حضور در ميدان را پيدا نکرد از اهميت اين بازي صحبت مي کند.

· فصل قبل در بازي رفت برخوردي با کيانوش رحمتي داشتي که منجر به مصدوميت او شد، امسال ...

باور کنيد خيلي ناراحت شدم چون رحمتي هم بازيکن خوبي است و هم جوان مودبي. اتفاقا در جام صلح و دوستي هم که با پاس بازي کرديم قبل از شروع مسابقه به او گفتم خوشحالم که دوباره برگشتي .

· به هر حال آن بازي تمام شده و فردا دوباره بايد به مصاف يکديگر برويد.

من فکر مي کنم اين بازي زيباترين بازي ليگ خواهد شد، ايکاش بازي روز جمعه بود تا تماشاگران بيشتري به ورزشگاه مي آمدند.

· پاس را چطور مي بيني؟

پاس تيم خيلي خوبي است که بازيکنان مطرحي هم دارد. در واقع بازي برابر اين طور تيم ها لذت ديگري دارد. يک جنگ تمام عيار يک بازي فيزيکي و البته تاکتيکي از سوي هر دو تيم.

· و وضعيت استقلال.

خوشبختانه، شروع خوبي داشتيم و برد پرگل برابر صباباتري از نظر روحي براي ما بسيار خوب بود. بازيکنان استقلال بايد آن بازي را فراموش کنند چرا که بازي با پاس بازي ديگري است البته ما نيمکت خوبي داريم و اين دست مربي را براي بازي گرفتن از بازيکنان باز مي کند.

· يکي از اين نيمکت نشينان عليرضا منصوريان بود؟

هر بازيکني دوست دارد بازي کند، بازيکنان ما بايد بدانند بعد از چهار فصل قهرمان نشدن، هواداران فقط قهرماني مي خواهند، پس مهم نيست که چه کسي بازي کند.

· چقدر به قهرماني اميدوار هستيد؟

ما بايد قهرمان شويم وبراي رسيدن به اين مهم تمام بازي ها را بايد با پيروزي پشت سر بگذاريم و اين بازي به نظر من از تمام بازي ها مهم تر خواهد بود. هرچند در ابتداي ليگ نمي توان به طور صحيح پيش بيني کرد.

· ليگ را با توجه به نتايج هفته اول چطور ارزيابي کردي؟

من فکر مي کنم ليگ امسال با کيفيت تر از سال قبل باشد، تيم ها نسبت به ليگ چهارم قوي تر و کامل تر شده اند، ضمن اين که نبايد به نتايج هفته اول اکتفا کرد و تيم هاي پرسپوليس، فولاد هم بهتر از گذشته کار خواهند کرد. به همين دليل مي گويم ليگ سختي را در پيش داريم و قهرمان شدن در آن کار بزرگي خواهد بود.

· به نظر تو بازي فردا با بازي جام صلح و دوستي چقدر تفاوت خواهد داشت؟

خيلي، پاس در آن بازي ملي پوشان خود را در اختيار نداشت با اين حال بازي قابل قبولي را ارائه داد. من مطمئنم با اضافه شدن ملي پوشان اين تيم, چهره پاس کاملا دگرگون خواهد شد. ما هم بايد مثل بازي با صباباتري به ميدان برويم.

· اما شما در آن بازي دو نيمه متفاوت را ارائه داديد.

طبيعي بود، کار را در نيمه اول تمام کرده بوديم و 45 دقيقه دوم هم بازي متعادلي را نسبت به آن ها انجام داديم.

· صحبتي مانده.

من از هواداران دو تيم دعوت مي کنم به استاديوم بيايند چون مطمئنم بازي زيبايي از سوي دو تيم انجام خواهد شد. اميدوارم اين بازي زيبا پرگل هم باشد چرا که بازيکنان استقلال و پاس توانايي انجام آن را دارن

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منصور پورحيدري:
    پاس و استقلال بازي سنگيني را پيش رو دارند
    -------------------------------------------------------
    منصور پورحيدري سرمربي تيم شهيد قندي گفت: تيم پاس برنامه ريزي خود را براي حضور پرقدرت در ليگ قهرمانان آسيا انجام داده است. آن ها در مقابل سايپا نتيجه بسيار خوبي گرفتند و با نفراتي که دارد مي تواند در مسابقات ليگ برتر براي قهرماني با ساير تيم ها رقابت کند.

وي در ادامه افزود: از آنچه در مسابقه استقلال ـ صبا ديدم مطمئن شدم اين تيم امسال بسيار بهتر از سال گذشته است آن ها شروع خوبي داشته اند که با يک نتيجه و بازي خوب توام شد.

استقلال در نيمه اول مقابل صبا بسيار خوب بود، اما در نيمه دوم صبا براي جبران گل هاي خورده فشار بيشتري به تيم استقلال وارد کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امير حاج رضايي:
    داور بازي هم بايد به زيبايي ديدار پاس و استقلال کمک کند
    --------------------------------------------------------------------
    امير حاج رضايي کارشناس فوتبال کشورمان گفت: از نزديک با تمرينات دنيزلي و قلعه نوعي آشنايي دارم. اين دو تيم ازقدرت هاي ايران هستند و فردا بازي زيبايي را مشاهده خواهيم کرد.

وي افزود: استقلال و پاس در هفته اول نشان دادند که با برنامه و هدفمند هستند. بازي دو تيم ديدني خواهد بود البته به زيبايي اين بازي داور نيز بايد کمک کند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکيب خط دفاعي برق متحول مي شود
    -----------------------------------------------
    پس از نمايش ضعيف برخي از مدافعان برق شيراز در برابر ملوان زلاتکو ايوانکوويچ چهره دفاعي اين تيم را دگرگون خواهد ساخت.

برهمين اساس داود حقدوست که قرار بود در پست هافبک دفاعي بازي کند در پست دفاع آخر انجام وظيفه مي کند و همت عابدي نژاد و صمد زارع در دفاع يارکوب انجام وظيفه خواهند کرد.

اين تصميم ايوانکوويچ به دليل ضعف عملکرد برخي از مدافعان اين تيم در ديدار برابر ملوان اتخاذ شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاداش نيم ميليوني فجر سپاسي منتفي شد
    ----------------------------------------------------
    پس از تساوي بحث برانگيز تيم هاي فجر سپاسي و پرسپوليس و از دست دادن دو امتياز خانگي توسط بازيکنان فجر سپاسي مسئولان اين تيم از پرداخت پاداش نيم ميليوني به بازيکنان تيمشان منصرف شدند.

بازيکنان فجر سپاسي در صورت شکست پرسپوليس پاداش 500 هزار توماني را دريافت مي کردند اما با تساوي خانگي پرداخت اين مبلغ به طور کلي منتفي شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سومين شکست فولاد در حضور تماشاگران آبادان
    ------------------------------------------------------
    پس از شکست سنگين در ديدار سوپر جام مقابل صباباتري و متعاقب آن باخت در داربي خوزستان روز گذشته سومين شکست اين تيم نيز رقم خورد.

عصر روز گذشته و در ورزشگاه تختي آبادان و درحضور بيش از پنج هزار تماشاگر مشتاق آباداني تيم فولاد در ديداري تدارکاتي با حساب دو بر يک شکست را پذيرا شد.

سياوش سميعي نيا و علي طهماسبي دو گل نفت را در مقابل تک گل سيامک سرلک براي تيم هاي صنعت نفت و فولاد به ثمر رساندند.

اين ديدار به منظور آشنايي بيشتر بازيکنان فولاد نسبت به زمين تختي آبادان برگزار گرديد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فينال زودرس در ورزشگاه آزادي؛
    پاس و استقلال در ليگ حرفه اي برابر هستند
    -------------------------------------------------------
    سابقه نشان مي دهد که پيش بيني کردن تيم پيروز اين مسابقه بسيار سخت است.

اين دو تيم تاکنون هشت مرتبه در مسابقات ليگ برتر مقابل هم به ميدان رفته اند که همه مسائل بيانگر رقابت نزديک آنهاست.

سه پيروزي، دو تساوي و سه شکست در کارنامه هر دو تيم ثبت شده است که در اين بين مهاجمان پاس و استقلال موفق شده اند دوازده مرتبه دروازه حريف خود را باز کنند.

برتري سه بر يک بهترين نتيجه اي است که اين دو تيم در مقابل يکديگر به دست آورده اند.

نتايج بازي ها دو تيم در گذشته به شرح زير است:

اولين دوره ليگ برتر:

پاس 3 – استقلال يک(رفت)

استقلال يک – پاس 2(برگشت)

دومين دوره ليگ برتر:

استقلال 3 – پاس يک(رفت)

پاس يک – استقلال يک(برگشت)

سومين دوره ليگ برتر:

پاس 2 – استقلال 2(رفت)

استقلال صفر – پاس يک(برگشت)

چهارمين دوره ليگ برتر:

استقلال 2 – پاس يک(رفت)

پاس يک – استقلال 2(برگشت)

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرتضي محصص:
    نيکبخت و برهاني خطرناک هستند
    ----------------------------------------
    نتايج هفته اول ليگ برتر نمي تواند ملاک قضاوت ما در خصوصيت وضعيت فني تيم ها باشد و برهمين اساس مشخص نيست که در ديدار استقلال و پاس چه اتفاقاتي خواهد افتاد.

مرتضي محصص کارشناس رسمي فيفا در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطالب فوق اظهار داشت: تمامي تيم هاي ليگ هنوز به هماهنگي کامل نرسيده اند ولي من معتقدم که تماشاگران حاضر در استاديوم آزادي بازي زيبايي را از سوي هر دو تيم شاهد خواهند بود. مشخصه اصلي استقلال و پاس بازي سرعتي آنهاست و اين موضوع زيبايي و هيجان مسابقه را بيشتر خواهد کرد.

وي در ادامه گفت: هافبک هاي دو تيم نقش مهمي را در اين بازي ايفا خواهند کرد ولي من معتقدم اين ديدار جنگ مهاجمان استقلال و پاس خواهد بود. در اين بين نيکبخت و برهاني خطرناک ترين و اصلي ترين مهره هاي دو تيم در ضد حملات خواهند بود و اگر آن ها مثل هفته اول بازي کنند مدافعان دو تيم روز بسيار سختي را پيش رو خواهند داشت.

محصص تاکيد کرد: در کنار سرعت برهاني و نيکبخت نبايد از شم گلزني رضا عنايتي و محسن بياتي نيا گذشت. عنايتي در حال حاضر يکي از بهترين مهاجمان ايران است و بياتي نيا هم از شم گلزني بالايي سود مي برد.

وي در پايان تصريح کرد: مدافعان دو تيم تحت هيچ شرايطي دوست ندارند که تسليم مهاجمان شوند، به همين دليل من پيش بيني مي کنم که اين بازي با تساوي بدون گل و يا يک – يک به اتمام برسد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش نیمه اول بازی استقلال - پاس
    --------------------------------------------
    براتون بگم که نیمه ی اول رو در دست پاس دیدم و استقلال کم و بیش روی ضد حملات خطرناک بود اما بعد از کلی حمله از طرف پاس سر انجام روی یک " یک و دو ی برهانی با شیرزاد : شیرزاد با یک شوت پر قذرت پای چپ در وازه را باز کرد تا استقلال اولین گل را دریافت کند بعد استقلال حملات زیادی را انجام داد تا در نهایت این بازی در نیمه ی اول با اخراج طالب نسب و برهانی با حساب یک بر صفر به پایان برسد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برهانی بازی با پرسپولیس را از دست داد
    ----------------------------------------------
    با اخراج برهانی در بازی امروز جلوی استقلال این بازیکن بازی حساس تیمش جلوی پرسپولیس را از دست داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •