عليرضا منصوريان:
بازي با پاس يک جنگ تمام عيار است
---------------------------------------------
پيروزي پرگل اين دو تيم در هفته اول برابر صباباتري و سايپا، اهميت اين بازي را نسبت به قبل بيشتر کرده است. عليرضا منصوريان که در بازي اول هم فرصت حضور در ميدان را پيدا نکرد از اهميت اين بازي صحبت مي کند.
· فصل قبل در بازي رفت برخوردي با کيانوش رحمتي داشتي که منجر به مصدوميت او شد، امسال ...
باور کنيد خيلي ناراحت شدم چون رحمتي هم بازيکن خوبي است و هم جوان مودبي. اتفاقا در جام صلح و دوستي هم که با پاس بازي کرديم قبل از شروع مسابقه به او گفتم خوشحالم که دوباره برگشتي .
· به هر حال آن بازي تمام شده و فردا دوباره بايد به مصاف يکديگر برويد.
من فکر مي کنم اين بازي زيباترين بازي ليگ خواهد شد، ايکاش بازي روز جمعه بود تا تماشاگران بيشتري به ورزشگاه مي آمدند.
· پاس را چطور مي بيني؟
پاس تيم خيلي خوبي است که بازيکنان مطرحي هم دارد. در واقع بازي برابر اين طور تيم ها لذت ديگري دارد. يک جنگ تمام عيار يک بازي فيزيکي و البته تاکتيکي از سوي هر دو تيم.
· و وضعيت استقلال.
خوشبختانه، شروع خوبي داشتيم و برد پرگل برابر صباباتري از نظر روحي براي ما بسيار خوب بود. بازيکنان استقلال بايد آن بازي را فراموش کنند چرا که بازي با پاس بازي ديگري است البته ما نيمکت خوبي داريم و اين دست مربي را براي بازي گرفتن از بازيکنان باز مي کند.
· يکي از اين نيمکت نشينان عليرضا منصوريان بود؟
هر بازيکني دوست دارد بازي کند، بازيکنان ما بايد بدانند بعد از چهار فصل قهرمان نشدن، هواداران فقط قهرماني مي خواهند، پس مهم نيست که چه کسي بازي کند.
· چقدر به قهرماني اميدوار هستيد؟
ما بايد قهرمان شويم وبراي رسيدن به اين مهم تمام بازي ها را بايد با پيروزي پشت سر بگذاريم و اين بازي به نظر من از تمام بازي ها مهم تر خواهد بود. هرچند در ابتداي ليگ نمي توان به طور صحيح پيش بيني کرد.
· ليگ را با توجه به نتايج هفته اول چطور ارزيابي کردي؟
من فکر مي کنم ليگ امسال با کيفيت تر از سال قبل باشد، تيم ها نسبت به ليگ چهارم قوي تر و کامل تر شده اند، ضمن اين که نبايد به نتايج هفته اول اکتفا کرد و تيم هاي پرسپوليس، فولاد هم بهتر از گذشته کار خواهند کرد. به همين دليل مي گويم ليگ سختي را در پيش داريم و قهرمان شدن در آن کار بزرگي خواهد بود.
· به نظر تو بازي فردا با بازي جام صلح و دوستي چقدر تفاوت خواهد داشت؟
خيلي، پاس در آن بازي ملي پوشان خود را در اختيار نداشت با اين حال بازي قابل قبولي را ارائه داد. من مطمئنم با اضافه شدن ملي پوشان اين تيم, چهره پاس کاملا دگرگون خواهد شد. ما هم بايد مثل بازي با صباباتري به ميدان برويم.
· اما شما در آن بازي دو نيمه متفاوت را ارائه داديد.
طبيعي بود، کار را در نيمه اول تمام کرده بوديم و 45 دقيقه دوم هم بازي متعادلي را نسبت به آن ها انجام داديم.
· صحبتي مانده.
من از هواداران دو تيم دعوت مي کنم به استاديوم بيايند چون مطمئنم بازي زيبايي از سوي دو تيم انجام خواهد شد. اميدوارم اين بازي زيبا پرگل هم باشد چرا که بازيکنان استقلال و پاس توانايي انجام آن را دارن