تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 165 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1644

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مودم های 3G و 4G

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2019
    محل سكونت
    کرانه باختری

پيش فرض

همین اول کار جواب بخش دوم پاسخ شما :
    به گفته خود مسئولان
    باید دقت میکردید نقل قول کردم و نیازی نبود توضیح بدید .

بخش اول پاسخ شما :
    شهر ما 140000 جمعیت داره و الان 2 ساله فیبر نوری در همه جای شهر حضور و تشریف داره و در کافوها هست فقط کسی خواست باید سیم کشی داخل منزل یا اداره یا مغازه رو باید انجام بده . پای دکل ها اومدن هم خیلی ساده تر و راحت تر از همه جای شهر و همه منازل و سازمانها و نهادها و ادارات و مراکز هست و هزینه کمی هم داره . حتی قراره بیشتر دکل ها برچیده بشه و متمرکز بشه . الان اینجا ما تکنولوژی مایمو 4*4 رو داریم که بیشتر شهر تهران هنوز نداره . شهرهای کوچیک خیلی راحت و زود زود داره پیشرفت میکنه کلان شهرها فقط کمی دردسرساز هستن .

شهر شما اگه همه این امکانات رو با هم داره پس مسلما تافته جدا بافته هست . و شما میتوانید افتخار کنید که عملا در ایران زندگی نمیکنید. چون تهران هم همه مناطق که هیچ اکثر مناطق اینها رو ندارند و شما در تهران میبینید که همه جا دکل های مرتفع هست و رادیو ها روش مثل قارچ رشد کردند حتی سفارتخانه ها وزارتخانه ها و جاهای مهم. یعنی فیبر نیست چون جایی که فیبر باشه رادیو و دکل نیست ..

من حتی در استانبول ترکیه دیدم که دکل های موبایل از رادیو استفاده میکنند یا در روسیه حتی خیلی جاها دکل نیست و فرستنده های میکروویو را رو شیروانی منازل نصب میکنند یعنی هیچ کدوم این امکانات که شهر شما دارد اونها ندارند الیته اینترنت ثابت بحث جدا هست که مثلا در ترکیه ترک سل هست و فیبر نوری با سرعت بالا میده به منازل

اون شهرهای کوچیکی هم که فرمودید من نمیدونم کجا رو میگید ؟ چون حتی در جزیره کیش هم این امکانات نیست و یه تیکه محدود نزدیک بعضی دفاتر و شرکت ها فیبر کشیدن به صورت تست .

شهر شما مثل اینکه از همه اینجاها پیشرفته تره . خوش بحالتون
    Last edited by ابر_حیزون; 11-03-2020 at 18:29.

2. 2 کاربر از ابر_حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شهر شما اگه همه این امکانات رو با هم داره پس مسلما تافته جدا بافته هست . و شما میتوانید افتخار کنید که عملا در ایران زندگی نمیکنید. چون تهران هم همه مناطق که هیچ اکثر مناطق اینها رو ندارند و شما در تهران میبینید که همه جا دکل های مرتفع هست و رادیو ها روش مثل قارچ رشد کردند حتی سفارتخانه ها وزارتخانه ها و جاهای مهم. یعنی فیبر نیست چون جایی که فیبر باشه رادیو و دکل نیست ..

من حتی در استانبول ترکیه دیدم که دکل های موبایل از رادیو استفاده میکنند یا در روسیه حتی خیلی جاها دکل نیست و فرستنده های میکروویو را رو شیروانی منازل نصب میکنند یعنی هیچ کدوم این امکانات که شهر شما دارد اونها ندارند الیته اینترنت ثابت بحث جدا هست که مثلا در ترکیه ترک سل هست و فیبر نوری با سرعت بالا میده به منازل

اون شهرهای کوچیکی هم که فرمودید من نمیدونم کجا رو میگید ؟ چون حتی در جزیره کیش هم این امکانات نیست و یه تیکه محدود نزدیک بعضی دفاتر و شرکت ها فیبر کشیدن به صورت تست .

شهر شما مثل اینکه از همه اینجاها پیشرفته تره . خوش بحالتون
    بله اینجا ما 4.5 داشتیم هنوز بیشتر تهران رو 4G بود البته تهران زودتر رفته بود رو شبکه 4.5 ولی نه همه جای تهران و شاهد بودیم رو همون چند منطقه هم گیر کرده بود ولی چون شهر ما کوچیکه زود همه جای شهر شد 4.5 البته به لطف ایرانسل . دم اپراتورهای خصوصی بازم گرم . الان سر خیابان ما کافو مخابرات هست و داخلشم فیبر نوری اماده هست مخابرات هم الان یک ساله داره در شهر ما ثبت نام تانوما رو انجام میده و هر قسمتی از شهر هم توسعه پیدا میکنه یا کسی خانه جدیدی میسازه اجبارا براش فیبر نوری میدن و خیلی ها الان گله دارن نمیتونن از اینترنت شرکت های خصوصی استفاده کنن و مجبورا به خاطر فیبر نوری فقط از تانوما مخابرات استفاده کنن .

4. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخیر
    من میخواستم یه مودم 4.5جی بگیرم بین مودم TDLTE - TF-i6 و مودم همراه fd-m60 موندم کدوم بهتره وسرعت و انتن دهیش بهتره و تو منطقه ما با گوشی که تست میزنم تو اسپید تست تا 50 مگابیت سرعت میده ایرانسل و تو خونه با گوشی هات اسپات میکنم دانلود منیجر بیشتر از 9مگابایت نداده رو کامپیوتر. خواستم بدونم این مودم ها رو که بگیرم سرعت دریافتیم بیشتر میشه تاثییر داره و کدوم بهتره ممنونم

6. 2 کاربر از ehsanch73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان وقت بخیر
    من میخواستم یه مودم 4.5جی بگیرم بین مودم TDLTE - TF-i6 و مودم همراه fd-m60 موندم کدوم بهتره وسرعت و انتن دهیش بهتره و تو منطقه ما با گوشی که تست میزنم تو اسپید تست تا 50 مگابیت سرعت میده ایرانسل و تو خونه با گوشی هات اسپات میکنم دانلود منیجر بیشتر از 9مگابایت نداده رو کامپیوتر. خواستم بدونم این مودم ها رو که بگیرم سرعت دریافتیم بیشتر میشه تاثییر داره و کدوم بهتره ممنونم
    همون 9 رو دریافت میکنید خیلی خوب و عالی هست . مودم 4.5 با تجمیع واقعی ca دو باند و قابلیت آنلاک و قابلیت کار با های وب بعد آنلاک fd-m60 و مودم با انتن دهی عالی و ساپورت tdd مبین نت و ایرانس و fdd همه اپراتورهای ایران و قابلیت آنلاک و کار کرد با همه باندها و فرکانس ها و بدون تجمیع دو باند در شبکه fdd و دارای قابلیت mimo4*4 در شبکه fdd مودم i60 میباشد .

8. 4 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همون 9 رو دریافت میکنید خیلی خوب و عالی هست . مودم 4.5 با تجمیع واقعی ca دو باند و قابلیت آنلاک و قابلیت کار با های وب بعد آنلاک fd-m60 و مودم با انتن دهی عالی و ساپورت tdd مبین نت و ایرانس و fdd همه اپراتورهای ایران و قابلیت آنلاک و کار کرد با همه باندها و فرکانس ها و بدون تجمیع دو باند در شبکه fdd و دارای قابلیت mimo4*4 در شبکه fdd مودم i60 میباشد .
    حالا بنظر شما نیاز نیست بگیرم مودم و همین گوشی خوبه .اخه تو بعضی کلیپا دیدم تا 23 مگ سرعت میگیرن با مودم گفتم اگه واقعا تاثییر داره تهیه کنم مودم رو.و این قابلیت mimo4*4 کارایش بهتره تجمیع واقعی CAهست و الان شما خودتون کدوم پیشنهاد میدید ممنونم از راهنماییتون

10. 2 کاربر از ehsanch73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

حالا بنظر شما نیاز نیست بگیرم مودم و همین گوشی خوبه .اخه تو بعضی کلیپا دیدم تا 23 مگ سرعت میگیرن با مودم گفتم اگه واقعا تاثییر داره تهیه کنم مودم رو.و این قابلیت mimo4*4 کارایش بهتره تجمیع واقعی CAهست و الان شما خودتون کدوم پیشنهاد میدید ممنونم از راهنماییتون
    میخوای باتری و خود گوشی زود خراب نشه حتما مودم بخر اگر گوشی شما cat6 هست و منطقه شما شبکه 4.5 پوشش خوبی داره و سرعت 9 رو هم با شبکه 4.5 میگیری دیگه بیشتر از این فکر نکنم حتی با مودم بتونید سرعت بگیرید .

جایی که 4.5 راه اندازی شده و با گوشی cat6 هم دریافت شده بهتره مودم fd-m60 بخری نه بیشتر میرید سمت tdd و منطقه شما خبری از تجمیع و شبکه 4.5 نیست i60 بخرید .

12. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

میخوای باتری و خود گوشی زود خراب نشه حتما مودم بخر اگر گوشی شما cat6 هست و منطقه شما شبکه 4.5 پوشش خوبی داره و سرعت 9 رو هم با شبکه 4.5 میگیری دیگه بیشتر از این فکر نکنم حتی با مودم بتونید سرعت بگیرید .

جایی که 4.5 راه اندازی شده و با گوشی cat6 هم دریافت شده بهتره مودم fd-m60 بخری نه بیشتر میرید سمت tdd و منطقه شما خبری از تجمیع و شبکه 4.5 نیست i60 بخرید .
    ممنونم از راهنمایت .گوشیم 4gمعمولی و نداره کت6 و اره منطقه مون 4.5جی تحت پوشش هست ولیTDDنیست

14. 2 کاربر از ehsanch73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مودم i60که همه چیز رو پشتیبانی میکنه هم Tddو4.5gداره بهتر نیست؟ اخه میخوام فقط تو خونه باشه نمیخوام ببرمش بیرون و اون که CAT6 داره m60 ه ولی این I60 نداره پس چطوری 4.5جی میگیره و سرعت بالا میاره تکنولوژیش بروزتره؟

16. 2 کاربر از ehsanch73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این مودم i60که همه چیز رو پشتیبانی میکنه هم Tddو4.5gداره بهتر نیست؟ اخه میخوام فقط تو خونه باشه نمیخوام ببرمش بیرون و اون که CAT6 داره m60 ه ولی این I60 نداره پس چطوری 4.5جی میگیره و سرعت بالا میاره تکنولوژیش بروزتره؟
    cat6 طبقه بندی چیپ مودم هست هر دو مودم cat6 هستند ولی قابلیت تجمیع دو باند برای شبکه fdd فقط در مودم fd-m60 قابل بهره برداری و استفاده هست در عوض مودم i60 برای دستیابی به سرعت بهتر و بالاتر از تکنولوژی mimo4*4 استفاده میکنه یعنی 4 اتصال به یک باند ولی این قابلیت در 20 درصد دکل های کشور حساب کنی فعاله . بیشتر گوشی های cat6 از نوع ca همون قابلیت تجمیع دو باند دقیقا مثل مودم fd-m60 هستند . قابلیت ca در مودم i60 فقط برای شبکه tdd قابل بهره برداری هست .

از مودم هایی که قابلیت تجمیع دو باند ca رو دارن و رومیزی یا خانگی هستن میتوان به b525 و b528 اشاره کرد در عوض این مودم ها هم از tdd مبین نت و ایرانسل پشتیبانی نمیکنن دقیقا مانند گوش های cat6 و مودم fd-m60 و mimo4*4 هم هیچکدوم ندارن .

خلاصه بسته به سیاست تولید کننده هر کدوم یه چیزی رو کم دارن .

18. 5 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dddmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما اگر قصد استفاده از 4.5 داری و منطقه شما هم پوشش داره یا b525 یا e5186-22a یا b528 بخر . نه از tdd هم میخوای استفاده کنی مودم i60 رو بخر . مودم i60 هم سرعت اینترنت خوبی داره .
    درود
    درباره تفاوت 22a و 61a میفرمایید ؟؟

20. 2 کاربر از dddmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •