تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 755 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245645 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من بندرعباس هستم گفتي كابل دايو ؟ چطور جنسش خوبه
    شما برو بازار كامپيوتر شهر خودت، احتمالا كابل usb مارك دايو رو دارن و حدود 4 - 5 تومنه. كابل هاي خود hp حدود 20 - 25 دلاره؛ اگه قرار بود كابل هاي 500 تومني usb كار كنن، فكر ميكني hp براي چي اين كابل هاي 20 هزارتومني رو ميزد؟! البته هميشه اين سوال پيش مياد كه: آقا اگه قرار اين كابله كار نكته، پس ما داريم بابت چي پول ميديم؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    میخوام یه پرینتر رنگی بخرم
    برای چاپ عکس و اینجورچیزا..برای یکی از دوستان
    قضیه حیثیتی هم هست
    ممنون میشم قیمتشون رو هم بزنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با درود
    دوستان من یک چاپگر اچ پی 9600 سری p دارم که a3 زن است. با وجودیکه دستگاهم نو است و چند پرینت بیشتر نگرفته ام به دلیل عدم استفاده آن در حدود دو ماه ، چراغ جوهرش روشن شده و پیام خرابی کارتریج میدهد که با در آوردن جوهر مشکی و گرفتن تست پرینت فهمیدم مشکی خراب شده. البته وقتی دستمال کاغذی زیر هد کارتریج میگذارم جهر براحتی خارج میشه ولی نمیدونم چرا این پیام رو میده و چراغ مربوطه هم خاموش نمیشه. کسی میتونه منو راهنمایی کنه چکار کنم درست بشه؟ بخ خدا دلم نمی آید عوضش کنم چون نوی نو است. سپاسگزار میشوم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با درود
    دوستان من یک چاپگر اچ پی 9600 سری p دارم که a3 زن است. با وجودیکه دستگاهم نو است و چند پرینت بیشتر نگرفته ام به دلیل عدم استفاده آن در حدود دو ماه ، چراغ جوهرش روشن شده و پیام خرابی کارتریج میدهد که با در آوردن جوهر مشکی و گرفتن تست پرینت فهمیدم مشکی خراب شده. البته وقتی دستمال کاغذی زیر هد کارتریج میگذارم جهر براحتی خارج میشه ولی نمیدونم چرا این پیام رو میده و چراغ مربوطه هم خاموش نمیشه. کسی میتونه منو راهنمایی کنه چکار کنم درست بشه؟ بخ خدا دلم نمی آید عوضش کنم چون نوی نو است. سپاسگزار میشوم.
    من زياد با اين جوهر افشان ها آشنا نيستم، ولي بعضي از اين جوهر افشان هاي جديد HP، چيپشون زماني است، يعني شما از اولين پرينتي كه ميگيري، تا يه زمان خاصي وقت داري پرينت كني؛ اگه نكني كارتريج Expire ميشه و چيپش ميسوزه. الان شما مشكل چيپ داري.

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا بالاخره تونر این HP 1006 من ته کشید و من خودم از روی اون PDF که استاد سناتور از سایت یونینت گذاشته بود با پودری که ادعا میشه یونینت مخصوص 1006 هستش شروع کردیم به باز کردن کارتریج قدم به قدم. مشکلی نبود. راحت و با یکم دقت باز شد.فقط موقع جدا کردن دو تکه بزرگ تشکیل دهنده کارتریج یکم گیج شدم. تا فهمیدم یه حرکت کشویی لازمه... یادتونه میگفتم Brother 2040 خوبیش اینه که کارتریجش دو تیکه هستش؟ اکثر دوستان گفتن همه کارتریجا 2 تیکه هستش. ولی باس بگم مال 2040 بدون پیچ باز کردن و قر و اطوار واقعا 2 تیکه هستش و زرت جدا میشه از هم...
    فقط یه کاری کردم که فکرکنم اشتباهه ولی وسواس شاخ و دم نداره: تقریبا تمام کارتریج رو بجز درام با آب شستم! خدا بخیرکنه.
    تا جاییکه من اینور اونور دیده بودم بعضی پریتنرا مخزن تونرش در داره که باز میکنی و تونر رو میریزی توش و آخر کار هم می بندیش. راحت و تمیز. بازم مثل 2040 Brother !!! ببینین:

Last edited by Masoud.Neshat; 07-02-2009 at 21:05.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در ادامه پست بالا...

مشکل از اونجا شروع شد که خواستم تونر رو بریزم تو اون فضای مخصوص این کار. بسته تونر 100 گرمی بود من هم توش رو کامل تمیز کرده بودم ریختم ریختم تا اینکه دیدم دیگه داره لبریز میشه جالب بود که هنوز تونر تو قوطیش مونده بود پس من کمتر از 100 گرم ریختم. نمی تونستم تشخیص بدم چقدر باید بریزم! کافیه یا نه ولی فک کنم زیاد ریختم.
    راحت ( نه به راحتی بازکردنش) کارتریج رو بستم فقط اون فنر درپوش محافظ درام یکم گیجم کرد البته علتش این بود که عکس اون روش گمراه کننده بود! عکس درستش اینه:

Last edited by Masoud.Neshat; 07-02-2009 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در ادامه پست بالا...

کارتریج رو که گذاشتم روشن کردم ززززررررررت انگار سفت بچرخه یک ناله ای کرده و چاپگر خودبخود خاموش شد!!!

حالا تو رو خدا یکی بگه مشکل کجاست؟! خودم به عقلم چیزی که میرسه اینه که تونر زیاد ریختم. مطمئنم که درست قطعات رو برگردوندم سر جاش. نمی دونم بخدا. دوباره کارتریج رو باز کردم و خلاصه 70 80 گرمی تونر ریخت رو هیکلم و کلی هم تنفس کردم. دوباره تمیز کردم و انداختم گوشه اتاق چون :
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم!
    منتظرم. لطفا کمکم کنین.
    Last edited by Masoud.Neshat; 06-02-2009 at 20:14.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در ادامه پست بالا...

کارتریج رو که گذاشتم روشن کردم ززززررررررت انگار سفت بچرخه یک ناله ای کرده و چاپگر خودبخود خاموش شد!!!

حالا تو رو خدا یکی بگه مشکل کجاست؟! خودم به عقلم چیزی که میرسه اینه که تونر زیاد ریختم. مطمئنم که درست قطعات رو برگردوندم سر جاش. نمی دونم بخدا. دوباره کارتریج رو باز کردم و خلاصه 70 80 گرمی تونر ریخت رو هیکلم و کلی هم تنفس کردم. دوباره تمیز کردم و انداختم گوشه اتاق چون :
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم!
    منتظرم. لطفا کمکم کنین.
    دوست گلم چرخدنده ها رو دقیق و درست سرجاش انداختی؟روغن کاری هم لازم دارن چون شستیشون.

9. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در ادامه پست بالا...

نتیجه می گیریم:

1 - خواستین پرینتر بخرین حدود 130 تا 140 بهترین گزینه Brother 2040 یا جانشینش 2140 هستش که واقعا از همه لحاظ شاهکارن.

2 - از آهسته حرکت کردن نترسین! از یکجا موندن بترسین!
    3 - یه ضرب المثل آمریکایی میگه اگه می تونی خودت باک ماشینتو پر کن! ( چون اونجا رسمه تو پمپ بنزین خود کارمند پمپ بنزین میزنه و راننده از ماشین خارج نمیشه معمولا) حالا من میگم خودت پرینترتو شارژ کن!
    4 - اینترنت بزرگترین دستاور بشره!
    5 - جمعه ها می تونه روزای خیلی پر باری باشه!
    6 - خدا حفظ کنه و نگهداره سناتور عزیزمون رو!

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست گلم چرخدنده ها رو دقیق و درست سرجاش انداختی؟روغن کاری هم لازم دارن چون شستیشون.

آره با انگشت میچرخونمش! البته خیلی نرم نیستا. روغن هم مثل همون pdf زدم البته گریس نداشتم یکم روغن چرخ زدم سر گوش پاک کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •