تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 168 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 نه به پرسپولیس برمی گردد، نه این تیم را می خرد !!!

رضا رشید پور با انتشار عکسی از خودش و علی دایی در اینستاگرام نوشت: " علی را صمیمانه دوست دارم. شهریار است و بی نظیر. کاریزما دارد این مرد بزرگ. دیشب به او گفتم: "
    کی بر می گردی پرسپولیس؟
    گفت: تا وقتی این آقایان هستند هیچ وقت.
    نظرش را در باره واگذاری دو تیم بزرگ پرسیدم.
    خندید و گفت که مطمئن باش به نتیجه نمی رسد.
    گفتم چرا خودت پرسپولیس را نمی خری؟!
    پاسخش با شوخی همراه بود. گفت: پولم کجا بود. من شش ماه است غذای درست و حسابی نخورده ام !!!
    البته تاکید کرد که اگر پول کافی هم داشتم هرگز پرسپولیس را نمی خریدم. "

2. 8 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

روزنامه خبر ورزشی مدعی شده که رفتن طارمی از پرسپولیس قطعی شده!
    خدا کنه حداقل کشور های حاشیه خلیج فارس نره، چون حتی مسئولین القادسیه قراره بخاطرش دوشنبه بیان ایران!
    هر چند شخصا دوست داشتم، حداقل یه فصل دیگه ام تو پرسپولیس می موند

+

مبین میر دورقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام داده که اینجاش جالبه!

من:

+

با تموم شدم هفته 30 ام لیگ، فصل رسما برای تراکتور سازی و فرشاد احمد زاده تموم شد.
    مسئولین اگه بی کفایتی نکنن، باید برای فصل بعد حفظش کنن، چون بازیکن خودمونه دیگه احتیاج نداریم بریم پول الکی بدیم، پول رضایت نامه بدیم و ...
    جدای مسائل مالی، بازیکن خوب و تکنیکی هستش و تو کناره های زمین تو یک سوم هجومی، میتونه خوب و تاثیرگذار باشه!
    فاکتور خوب بعدی اش هم، اینه که سهمیه زیر 23 سال محسوب میشه.
    مبین جان نه !!!!

چرا این کار رو داری با پرسپولیس میکنی؟

حالا که ما اینقدر به تو نیازمندیم داری تنهامون میذاری؟

آخه چرا خدا؟ما چه بدی به درگاهت کردیم که بازیکنی که قرار بود ترنسفر بشه رئال میخواد بره؟

برو بمیر بابا تو یکی،شهر شلوغ شده دوباره هفت تیر کشیدی

4. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با عنایات حضرت وزیر ورزش و لطف ایشون،جدایی مهدی طارمی احتمالا قطعی شده.

خدا به خیر کنه،حرص خوردنا و اعصاب خوردی ها دوباره شروع شد!!!

6. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

قرارداد بازیکنای درست حسابی تموم شده ، بازیکنای بنجلی که آقای درخشان هم آورده همچنان قرارداد دارن!

یعنی اگر قرار باشه بقول خودشون تیم برا قهرمانی (!) بسته بشه فقط کلی برا آزاد کردن بازیکنای فعلی باید خرج بشه

تادئو هم گفته نمیخواد جدا بشه، گابریل هم از دست درخشان در رفت وگرنه میدونست یکمی هم بازیش خوبه عمراً جذبش میکرد بعد اومده انتقاد هم میکنه :|

به هر حال ، خدا بخیر کنه

+

لیستی از بازیکنان تو یکی از خبرگزاری ها گذاشته شده که معلومم نیست از کجا اومده

ولی با فرض درست بودن

دروازه بان: علیرضا بیرانوند
    دفاع وسط: امین حاج محمدی
    دفاع چپ: میثم مجیدی، مهرداد جماعتی
    دفاع راست: رامین رضاییان
    هافبک دفاعی: علیرضا عزتی، کمال کامیابی نیا
    هافبک کناری: وحید امیری
    مهاجم: کریم انصاری فرد

بیرانوند که از الآنم منتفیه، استقلالیه و گفته بود پرسپولیس نمیره ولی بقیه گزینه ها میشه امیدوار بود که جذب بشن

وجود اسم انصاری فرد هم به نوع خودش جالبه

ولی از این لیست هم بگذریم، پرسپولیس حداقل گزینه های دفاع چپ و راست رو باید جذب کنه، نیم فصل دوم کم از دست علی عسگر و حاتمی تیم ضربه نخورد

دفاع وسط به هر سید جلال باید باشه، هیچ کس دیگه قبول نیست

اگر میشد حدادی فر جذب میشد، بنظرم کنار نوراللهی جواب بدن، شاید بشه با دادن 1-2 بازیکن در ازای حدادی فر ذوب آهن رو راضی کرد
    Last edited by Amir-Rainman; 31-05-2015 at 18:47.

8. 8 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 برانکو : تا همه طلبم را پرداخت نکنند برنمی‌گردم ...

اختصاصی ـ حرف های مهم برانکو قبل از ترک ایران
    برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس شب گذشته قبل از ترک ایران
    در شرایطی پذیرای ما بود که تصور نمی کردیم تا این حد از اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس کلافه شده باشد.

به گزارش "ورزش سه" این گفت و گو ساعتی پیش از بازگشت او به کرواسی و در شرایطی انجام شده که به نسبت آخرین ملاقات ما برانکو به قول خودش غمگین و البته عصبانی بود.
    مساله ای که به دلیل عدم رعایت تعهدات در پرسپولیس اتفاق افتاده است.

آقای برانکو در چه شرایطی ایران را ترک می کنید؟
    من ساعتی دیگر از ایران می روم اما بسیار نگران آینده تیمم هستم. ما در مدت زمانی که برای انجام کار فنی و تغییرات به ایران آمدیم همیشه با خوشبینی امید به رفع مشکلات داشتیم
    اما حالا فصل به پایان رسیده و هیچ اثری از بهبود شرایط و تلاش برای عمل به تعهدات نیست. بازیکنان من و کادر من با نگرانی فصل را تمام کردند و من حالا می بینم نگرانی آنها به حق بود.

این نگرانی ها از کی آغاز شد؟
    بگذارید یک مثال برایتان بزنم. ما در شرایطی به عربستان رفتیم که حرف همه تیم در تمرینات و در هتل این بود:
    فصل دارد تمام می شود و باشگاه بالاخره کی پول ما را می دهد؟ بازیکنان پرسپولیس بازیکنان حرفه ای هستند و من فکر می کنم در تمام فصل کمتر اعتراض به شرایط مالی باشگاه داشته اند
    اما وقتی فقط 3 روز به آخرین روز کاری شما باقی مانده و مطمئن هستید که پولی دست شما را نمی گیرد طبیعتا روحیه خود را تا حدی از دست خواهید داد.
    البته آنها بازیکنان مسوول و متعهدی بودند اما فکرش را بکنید که ما قبل از بازی الهلال به جای صحبت روی بازیکنان آنها و روش مقابله با این تیم مدام درگیر این سوال بودیم
    که وقتی فصل تمام بشود چه کسی طلب های این یک سال را به بازیکنان می دهد؟

آیا شما در وضعیت بهتر الهلال را شکست می دادید؟
    مطمئن نیستم. الهلال تیم بسیار با کیفیتی بود و به نظر من مدعی اصلی قهرمانی آسیاست اما وقتی شما مقابل حریفی بازی می کنید که دروازه بان سومش یک میلیون دلار می ارزد،
    روحیه ضعیف تری دارید. بالاخره من این چیزها را در اردو دیده ام؛ اینکه صحبت در مورد قیمت بازیکنان حریف و خودروی گرانقیمت آنها باشد و مقایسه با شرایطی که ما داریم.
    پرسپولیس از الهلال بهتر نبود اما بعد از گل دوم آنها ما می توانستیم گل بزنیم و صعود هم بکنیم ولی نه با کیفیت صادقانه بگویم آنها حریف قدرتمندتری بودند
    و ما شاید با اتفاق به گل می رسیدیم و صعود هم می کردیم.

در حال حاضر شرایط شما با پرسپولیس به چه شکل است؟
    من برای اولین بار این مساله را اعلام می کنم که تا به حال یک دلار دریافتی از باشگاه پرسپولیس نداشتم. در مدتی که در ایران هستم خیلی ها به من گفتند:
    که اشتباه کرده ام به پرسپولیس آمدم چون این تیم شرایط خوبی ندارد اما من چنین عقیده ای ندارم و از حضور در جمع هواداران این تیم خوشحالم.
    ما در این مدت 3 بار ورزشگاه آزادی را پر از تماشاگر کرده ایم و یک دربی را به سود خودمان تمام کرده ایم که همه این ها احساس فوق العاده ای به من می دهد اما با همه احترامی که برای پرسپولیس دارم تا زمانی که تکلیف تعهدات باشگاه به من روشن نشود،
    به ایران بازنخواهم گشت. من در این موضوع کاملا جدی هستم و هرگز از مطالباتم کوتاه نخواهم آمد چراکه بسیار برای بهبود شرایط صبر کردم
    اما در مقابل چیزی ندیدم. به خاطر داشته باشید که من با خوشبینی تمام و با توجه به قولی که به من داده شده بود، به ایران آمدم.
    در حالی که می توانستم بگویم باید پولم را تا سنت آخر بریزید و بعد به ایران بیایم. من در ایران زندگی کردم و همیشه خاطره خوب کار در اینجا دارم و فکر می کردم می شود روی قول ها حساب کرد.

بازیکنان هم از همین موضوع ناراحت هستند؟
    بله، متاسفانه ما به اندازه توانمان قول نمی دهیم و مدام در حال وعده دادن به بازیکنان و مربیان هستیم. ما اگر یک دلار داریم باید به اندازه یک دلار قول بدهیم.
    اما در پرسپولیس ما 50 سنت داریم و به اندازه 1000 دلار قول می دهیم و این بیشتر باعث خرابی کار می شود.

دستیارانتان ایران را ترک کردند، چرا؟
    موضوع دستیاران من هم موضوع مهم و مفصلی است. من دستیار اولم را از تیم ملی کرواسی بیرون کشیدم اما هیچ پرداختی خاصی به آنها انجام نشد و آنها در شرایطی به کشورشان برگشتند
    که حتی پول خرید بلیت برگشت را هم نداشتند و من این کار را تقبل کردم. حالا آنها با خانواده شان رو در رو هستند و ناراحتی همسرانشان که چرا دست خالی از کشوری که در آن کار می کردند،
    بازگشته اند. متاسفانه این هم از موضوعاتی است که من را خیلی ناراحت کرد.

آیا به ایران بازخواهید گشت؟
    بازگشت ما مشروط به رعایت تعهدات از سوی باشگاه پرسپولیس است. اما این را هم بگویم که پول آخرین مساله ماست. ما چیزهای مهمتری را از دست می دهیم.
    زمان نقل و انتقالات را. به هر حال باشگاه های خوبی که سروسامان دارند، کارشان را آغاز کرده اند و ما مشغول تماشاکردن هستیم.
    در حالی که همین حال هم دیر است و ما باید با نهایت سرعت کارمان را آغاز کنیم.

10. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 لغو اردوی کرواسی پرسپولیس ...

برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس
    در گفت‌وگوی خبرسازش با ورزش 3، تاکید کرد:

اردوی آماده سازی این تیم در کرواسی را لغو کرده است.

برانکو در هفته های گذشته در تماس با سفیر کرواسی در ایران مقدمات دریافت ویزای این کشور را فراهم کرده بود اما با بالا گرفتن مشکلات مالی
    روز گذشته در تماس با سفیر این سفر را لغو شده اعلام کرد.

با توجه به شرایط نابسامان پرسپولیس مشخص نیست که این تیم در نهایت برای اردوی آماده سازی پیش فصل از چه زمانی کار خود را آغاز خواهد کرد.

12. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

شکایت ممدو تال از پرسپولیس به فیفا

14. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

2 به خاطر پول، هافبک پرسپولیس نمی‌تواند عمل کند.

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل نبود پول در این باشگاه هنوز نتوانسته کتف مصدومش را به تیغ جراحان بسپارد.

احمد نوراللهی که مدت‌ها بود از ناحیه کپسولی کتف دچار مصدومیت شده بود قصد داشت در پایان لیگ و با مشخص شدن وضعیتش در تیم ملی به مداوای مصدومیتش بپردازد.

به گزارش فارس، پس از شکست تیم فوتبال پرسپولیس مقابل الهلال و حذف این تیم از لیگ قهرمانان آسیا و با به پایان رسیدن فصل فوتبالی برای این تیم، نوراللهی قصد داشت مصدومیتش را به دست جراحان بسپارد اما به دلیل نبود پول در باشگاه پرسپولیس این عمل جراحی با چند روز تاخیر انجام خواهد شد.

هزینه جراحی کپسولی کتف نوراللهی 20 میلیون تومان عنوان شده که به دلیل نبود پول در باشگاه پرسپولیس این عمل با تاخیر انجام خواهد شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض ادعای سایت عربی/ توافق القادسیه و پرسپولیس بر سر انتقال طارمی

براساس گزارش‌ یک سایت عربی باشگاه القادسیه با باشگاه پرسپولیس بر سر عقد قرارداد با مهاجم جوان این تیم به توافق رسیده است.

بر اساس اعلام سایت «کوره»، باشگاه القادسیه کویت که علاقمند به جذب مهدی طارمی، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس است در آستانه جذب این بازیکن قرار دارد. بر اساس این گزارش باشگاه القادسیه ظاهراً مشکلات پیش‌رو در به خدمت گرفت طارمی را حل و فصل کرده و این انتقال به زودی عملی می‌شود.

این سایت همچنین گزارش داد، طبق توافقی که بین دو باشگاه صورت گرفته، قرار است طارمی با قراردادی یک ساله به ارزش یک میلیون و 200 هزار یورو به این تیم کویتی ملحق شود.

باشگاه القادسیه در نقل‌وانتقالات زمستانی گذشته خواهان جذب مهاجم گلزن پرسپولیس بود ولی مذاکرات طرفین به نتیجه نرسید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.

فلاح نژاد گفته که سید جلال یک پرسپولیسیِ و ما ازحضور اون تو پرسپولیس استقبال میکنیم،فقط باید با شرایط مالی ما کنار بیاد.

خبر اومده بود که پرسپولیس سر طارمی با القادسیه کویت به توافق رسیده و خود طارمی هم گفته که آینده ی مبهمی دارم تو پرسپولیس،ولی خبر رسیده که نژاد فلاح مخالفت کرده با جدایی مهدی طارمی،باید ببینیم سرانجام این ماجرا چی میشه،ولی به شخصه امیدوارم طارمی بمونه تو پرسپولیس

برانکو هم لیست خروجی ها و لیست بازیکنانی رو که میخواد به دست فلاح نژاد رسونده.

به دلیل شکایت های مکرر بازیکنان از باشگاه پرسپولیس احتمال داره فصل بعد رو با امتیاز منفی شروع کنیم!! مثلا فصل رو با 15- امتیاز شروع کنیم،باید به صفر برسیم!!

محتوای مخفی: کسر امتیاز 
    پرونده‌های شکایتی باشگاه پرسپولیس در فیفا به حدی رسیده که این باشگاه سخت در خطر کسر امتیاز قرار دارد. به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، تعداد شاکیان باشگاه پرسپولیس در فیفا زیاد شده و خطر کسر امتیاز به شدت این باشگاه را تهدید می‌کند. در چند سال اخیر تعداد بازیکنان خارجی و مربیان خارجی که بدون تسویه حساب از باشگاه پرسپولیس جدا شدند، کم نبود و آنها وقتی دیدند به پول خود نمی‌رسند از این باشگاه به فیفا شکایت کردند.

مانوئل ژوزه و دستیارانش، سکوبرت، آرفی، ممدوتال و ... از این دسته نفرات بودند که پرونده شکایت آنها از باشگاه پرسپولیس در فیفا در جریان است.

هشدار‌های فیفا به پرسپولیس برای پرداخت مطالبات شاکیان خود، بارها به این باشگاه رسیده اما برای پرداخت مطالبات آنها اقدامی نشده است. با توجه به این قضیه هر لحظه امکان دارد که فیفا در خصوص یکی از این پرونده‌ها رای سنگینی علیه باشگاه پرسپسولیس صادر کند که کسر امتیاز می‌تواند یکی از این جریمه‌ها باشد.

این در حالی است که مایکل اومانیا و ژوزه تادو و فرناندو گابریل بازیکنان خارجی فصل پیش پرسپولیس به خاطر عدم دریافت مطالبات خود از باشگاه پرسپولیس در آستانه شکایت از این باشگاه هستند.

فقط من موندم این تادئو چی میگه این وسط؟ واسه تیم ما چیکار کرد؟چند تا گل زد؟چند بار تیم رو از شکست نجات داد؟؟

امیدوارم لیگ ایران تعطیل بشه تا ما هم کمی آسوده باشیم از دست این مشکلات!

خانزاده هم محرومیتش ممکنه به شکل جدیدی در بیاد.

حالا یعنی چی؟

یعنی اینکه سه ماه اول رو محروم باشه،بقیش رو خدمات اجتماعی کنه!!مثل اریک کانتونا

محتوای مخفی: ادامه 
    مهدی دادرس عضو کمیته استیناف در مورد محرومیت خانزاده گفت: در قانون بندی وجود دارد که بر اساس آن محرومیت یک بازیکن می تواند شامل خدمات اجتماعی نیز باشد. در همه جای دنیا هم چنین کارهایی انجام می شود.

او ادامه داد: یعنی به جای اینکه بازیکن به طور کامل از فوتبال دور باشد، می تواند خدمات اجتماعی انجام دهد. بر همین اساس قرار است خانزاده سه ماه اول محرومیتش را به دور از فوتبال باشد و سه ماه دوم باید به تیمهای پایه و نونهال آموزش دهد.

مهدی دادرس با اشاره به محرومیت سه ماه دوم خانزاده، گفت: بر اساس این حکم خانزاده باید سه ماه دوم محرومیتش را سه ماه با تیمهای پایه کار کند. یعنی ما هفته ای 15 ساعت از او گزارش کار تایید شده می خواهیم. به این ترتیب هم او از فوتبال نمی ماند و هم روحیه معلم بودن در او تقویت می شود.

گفتنی است اریک کانتونا هم چند سال پیش زمانی که در قامت بازیکن منچستر بود پس از درگیری با یک هوادار و زدن ضربه کاراته به انجام 6 ماه خدمات اجتماعی محکوم شد.

حالا اگه بخواد بچه ها رو با اخلاق خودش پرورش بده،محرومیت اینطوریش بخوره تو سرش،اصلا مادام العمر محروم باشه بهتره!
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 04-06-2015 at 12:00. دليل: اصلاح کلمه خدمات

18. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •