تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 203 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

انصافا رئال لحظه ای ترین طرفداران فوتبال رو داره !
    در عرض 1 ثانیه کل تیم رو زیر سوال میبرن !
    بعد تساوی دیشب فقط کافیه یه سری به سایت های اجتماعی میزدید
    کل تیم رو زیر سوال بردن !
    طرف اومده داره آنچلوتی رو زیر سوال میبره ! (( تیریپ روشن فکری تا این حد ندیده بودم ))

در اینکه بیل ضعیف شده شکی نیست !
    ضربات نهایی هم ضعیف شده !
    ولی فکر نکنم کارهایی که فصل قبل واسه رئال کرد رو بشه فراموش کرد !
    بازی فینال کوپا که یکسری ها قلبشون با ضربان بیل طبق گفته هاشون هماهنگ شده بود !
    و شاید هم گل دوم به آتلتیکو و پاس گل به رونالدو تو بازی برگشت با بایرن !

واز طرف دیگه
    اول فصل هم موقعی که با 22 برد پیاپی داشتن آقایی میکردن عملا هیچ انتقادی نبود ! (( الان یکی تیریپ روشن فکری بر میداره میگه من همون موقع هم به تیم انتقاد داشتم ))
    ولی بعد مصدومیت مودریچ کل تیم بهم ریخت
    ولی مشکل اینجاست فقط ضعف بیل به چشم میاد !
    دلیلشم معلوم نیست

اگه بخواد بر فرض خراب کردن موقعیت و .... باشه فکر کنم بنزما و رونالدو رو بشه زیر سوال برد

چند وقته رونالدو کاشته خراب میکنه ؟؟؟ (( آخرین گلی که زد به بایرن بود تو بازی برگشت ))
    بعد اون هم هیچی نزد ! (( بعضی ها کلا از ورزشگاه بیرون نره تا طبقه اول میره ))
    دیشب فکر کنم 2 تا ضربه کاشته زد که اگه میداد کس دیگه بزنه شاید گل میشد
    ولی باز هم خودش میزنه !
    شوت های بی جهت پشت 18 که به زور تا دروازه میرسه !
    ولی سوال اینجاست چرا رونالدو زیر سوال نمیره ؟؟؟

رونالدو دیشب 2 تا کاشته و یه چنتا شوت زد که اگه نگیم بیخود زیاد به بیراهه نرفتیم
    دلیلشم شاید مشخص باشه و اونم زحماتی هست که واسه تیم کشیده !
    ولی سوال اینجاست به خاطر همین محبوبیت عملا میتونه تیم رو با خودخواهی نابود کنه ؟؟
    ولی بیل فقط کافیه 1 موقعیت خراب کنه
    جد و آبادشو میارن جلو چشش

بیل بدبخت رفته تو چشم و اینقدر ازش انتقاد میکنن !
    بنزما جزو کسایی که فصل قبل بیشترین منتقدین رو داشت (( یکیش خودم ))
    بعد هربازی تو همین فروم به بی خاصیت ترین بازیکن تیم لقب میگرفت !
    ولی الان شده حاج کریم !! (( اگرچه هنوز هم از نظر خودم میشه نقدش کرد و باز هم کامل نمیشه ازش راضی بود ))

این طرفدارا همونایی بودن و هستن که الان تو برنابئو کاسیاس رو هو میکنن !! (( واقعا معلوم نیست طرف فازش چیه ))

بعد هر باخت و یا یه مساوی همین برنامه ها رو داریم !
    Last edited by albertxx; 03-03-2015 at 01:21.

2. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اونایی که بیل را دارن زیر سوال می برند کوپا دل ری فصل قبل را از یاد بردن!!رونالدو هم کاشته دو تا زد که اتفاقا خوب هم زد و با فاصله نزدیک از دروازه توپش به بیرون رفت الان هم صدر جدول هست تیم رئال مادرید و اونی که نگران باید باشه تیم های رقیب هستند نه رئال مادرید!ما این بازی را مساوی کردیم ولی انصافا خوب بازی کردیم

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به نظر من خیلی از اینهایی که گفتی نمیشه گفت موقعیت...اینها صحنه هایی هستن که تو هر بازی هست و نمیشه توقع داشت همه توپها تو چهارچوب بره. مثلا مشابه ضربه سری که پپه زد تو هر بازی ممکنه 4-5 تا اتفاق بیفته و قرار نیست همشون گل بشن. تک به تکی که رونالدو خراب کرد موقعیت عالی بود که البته چون رونالدو کلا تو تک به تک زدن بده، من هنوز نزده حدس می زدم گل نشه! یا اون شاهکار استاد خسه که بماند.
    نمی دونم شاید تعریفمون از موقعیت خیلی خوب گلزنی فرق کرده، به هر حال حتی اگه استانداردهامون رو خیلی بالا بگیریم، دو موقعیت مسلم رو رونالدو از فواصل نزدیک از دست داد (هر دو مورد توپ روی زمین)، یک دروازه خالی رو خسه، یک موقعیت دیگه که خسه پاس نداد، توپی که به دیرک برخورد کرد، یا شوت عجیب بیل روی پاس رونالدو، ضربه سر واران که سانتی متری گل نشد همه موقعیت های خیلی خوبی بودن که برای بردن بازی کافی بود از یکی از اونها استفاده بشه.
    اما صحبت من چیز دیگه ایه در کل. به نظرم دیشب بازی متنوعی نداشتیم. بله وقتی 20 تا سانتر داریم حتما توش 5 تا موقعیت هم جور میشه...حالا یا خطرناک یا نصفه نیمه...ولی مگه بازی همش کناره هائه؟ از عمق دیشب تک و توک حرکت داشتیم و همونهایی که داشتیم خیلی خطرناک شدن...وقتی از جناحین موفق نیست تیم باید یه روش دیگه ای رو هم امتحان کنه
    این یه بحث دیگه هست که در جای خودش درست هست اما خیلی کلی تر میشه، صحبت من کلی نبود، اگه بخوایم بگیم توی یک کلام چی باعث شد تیم پیروز نشه؟ عدم خلق موقعیت یا از دست دادن موقعیت ها؟ جواب واضحه، موقعیت هایی که توی بازی به دست اومد چه به لحاظ تعداد و چه به لحاظ کیفیت مثلا با ال کلاسیکو/بازی رفت لیورپول قابل مقایسه بود اما نتیجه نه. پس اگه می خوایم علت اصلی تساوی با ویارئال رو پیدا کنیم، نمی تونیم از کمبود کمیت/کیفیت موقعیت ها صحبت کنیم، می تونیم از مواردی مثل کمتر شدن بازی سازی از وسط یا ... صحبت کنیم اما اینها (با توجه به شرایط فعلی و ابزار مربی) همه اولویت های درجه دوم هستن... بله توی 2-3 ماه اخیر تیم دچار افت شده، افتی که البته توی یه مقطع خیلی شدید بود (ابتدای سال میلادی جدید و مجددا بازی برگشت با اتلتیکو با کوله باری از مصدوم) اما الان نسبتا پشت سر گذاشته شده که قبلا هم راجع بهش صحبت کردیم، به هر حال با مصدومیت مودریچ و هامز، توی ترکیب فعلی کروس مسئولیت های دفاعی زیادی داره، ایارا/خدیرا توانایی بازی سازی از میانه زمین رو ندارن، البته لوکاس سیلوا زمینه هایی رو نشون داده اما هنوز خیلی زود هست... و ایسکو چه در فاز دفاع (پوشش فضای خالی پشت سر مارسلو) و چه حمله در حال حاضر یک جورایی زوج مارسلو در سمت چپ هست و به نظرم همکاری خوبی شکل گرفته، همکاری که هم چشم نواز بوده و هم تعداد زیادی از گل های اخیر رو نتیجه داده (نمونه بارز اون بازی با شالکه)، چرا از این بخش ها و پیشرفت های خیلی خوبی که انجام شده رو نادیده بگیریم و گل نکردن موقعیت ها رو به بخش های دیگه که به خلق موقعیت مربوط میشن ارتباط بدیم؟ آیا تغییر در سبک بازی تیم می تونه باعث بشه که خسه موقعیت دروازه خالی رو گل کنه یا رونالدو از فرم نه چندان خوب اخیر خودش فاصله بگیره و موقعیت ها رو تبدیل به گل کنه؟ مسئله دیگه اینکه وقتی انتقادی رو وارد می کنیم باید یه راهکار هم کنارش ارائه بدیم و حداقل در ظاهر نشون بدیم که راهکار جدید چجوری می تونه وضعیت رو (که حقیقتا در حال حاضر اونقدرا بد نیست که جلوه داده میشه) بهبود بده، و الا پیدا کردن نقاط ضعف تیم، هر تیمی، کار چندان سختی نیست.
    +
    در مورد بازی بیل میشه گفت مدتی دچار افت بود اما توی بازی های اخیر روند مثبتی رو داشته، کاملا پرتلاش بوده، هم توی کارهای دفاعی فعال بوده و هم توی خلق موقعیت ها، و انتقادها بیشتر توی ضربات آخر هست... توی بازی با ویارئال بیل بجز اون ضربه ای که به آسمان زد، به اعتقاد من بیل بین بی بی سی، بهتر از بقیه کار کرد، بر خلاف بنزما و رونالدو دوندگی خوبی داشت، چند بار از دست مدافعین ویارئال فرار کرد که با خطا متوقف شد، دو موقعیت خیلی خوب رو برای رونالدو مهیا کرد که رونالدو نتونست از اونها استفاده کنه، موقعیت هایی که به لحاظ کیفیت از موقعیتی که خود بیل از دست داد بدتر نبودن. در کل بین بی بی سی اگه بازی با شالکه رو فاکتور بگیریم به نظرم رونالدو بیشترین افت رو داشته. صحبتی که مدتی قبل کاپلو هم به این شکل مطرح کرد که، توی نیم فصل اول با حضور رونالدو تیم به طور پیش فرض، یک گل از حریف جلو بود و شرایط خیلی ساده تر بود و از علل اصلی اون رکورد پیروزی های متوالی، اما در حال حاضر مدتی هست که دیگه اون شرایط وجود نداره.

5. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به نظر من تیم خوبه در مجموع.
    اما اینکه میگی کافی بود ضربه سر واران گل بشه تا ببریم، از اون طرف هم باید ببینی که کافی بود اون تک به تک رو کاسیاس نگیره تا همون اوایل بازی عقب بیفتیم. من گاهی این احساس بهم دست میده که تیم انگار توانایی حمله از عمق رو نداره...کاری که به مراتب از سانتر کردن سخت تره.
    من سانتر یا بازی از جناحین رو نفی نمی کنم...به هر حال به قول خودت میشه از روش موقعیت هم خلق کرد و برنده شد. تیم پرسپولیس پروین یادمه یه دوره ای با همین سانتر تعداد دو رقمی برد پشت سر هم داشت. ولی به نظرم ما باید بتونیم از عمق بیشتر حمله کنیم. تو همین بازی تک به تک رونالدو از حرکت تو عمق بدست اومد...کسی چه می دونه شاید اگه یه بار دیگه می تونستیم چنین موقعیتی خلق کنیم گل هم می زدیم.
    در مورد راهکار هم که گفتی ما که جزو تیم تجزیه تحلیل آنچلوتی نیستیم بابا...یه چیزایی آماتوری میگیم دیگه. اگه هفته ای چند هزار یورو می گرفتم حتما یه راهی پیدا می کردم براش

در مجموع به نظر من هنوزم تیم زیاد سانتر می کنه! حالا این دلیلش نبود یه سری بازیکنها هست، یا شیوه بازی حریف هست، یا حتی از عمد هست و تاکتیک تیم خودمونه...نمی دونم می تونه هر سه تاش باشه. ولی به نظرم نباید نفی ش کرد.

اسم خسه رو هم نیار تو رو خدا کهیر می زنم...از وقتی برگشته فراتر از افتضاح بوده....

7. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من از بازی بیل حتا زمانی که تیم میبره هم راضی نیستم.
    مثلا همین بازی با الچه، انواع و اقصام موقعیت هارو خراب کرد، یا مقابل شالکه چندین و چند موقعیت رو رو خیلی مفت از دست داد.
    تو همون حماسه میگ میگ هم دقت بکنید وقتی به توپ رسید و می خواست ضربه رو بزنه اصلا پاهاش تعادل نداشت و توپ شانسی رفت تو گل.
    یا وقتی پا به توپ میشه من 95 درصد میزارم به حساب این که این توپ یا رفت بیرون یا ازش خواهند گرفت یا روی یک پاس بی هدف توپ رو میفرسته اسمون.
    در این که بازیکن خوبی هست اره ولی وقتی فکر میکنم 100 میلیون بابتش پول دادیم خیلی اعصابم میکنه، 25 تا دادیم برا کروس مثل جواهر میمونه با 100 میلیون میشد 4 تا کروس خرید.

بازیکن باید قابل اعتماد باشه و ته دل ادم رو قرص کنه که این بازیکن اگر براش موقعیت پیش بیاد به نتیجه ای میرسونه ولی بیل نه اصلا این طوری نیست. الان هم مطمئنم که به خاطر اون پول هنگفتی که بابتش دادیم دارن بازیش میدن وگرنه میتونه نیمکت نشین باشه.

9. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی از نکات مثبت بیل، دوندگی بی امان و تلاشی هست که برای نتیجه گرفتم تیم انجام میده. خصیصه ای که آنجلوتی هم ابه اون اشاره کرده. درسته که تو موقعیت های تک-به-تک به پای رونالدو و بنزما نمیرسه و موارد زیادی رو میشه ذکر کرد که موقعیت رو از دست داده، اما در کل بازیکنی هست که مدافعین و هافبک های تیم رقیب رو خیلی آزار میده.

+

خدیرا هم به تمرینات گروهی برگشته، بازی دادن/ندادن بهش میتونه نشانه ای باشه از اینکه فصل دیگه با ما هست یا نه.

یه اظهار نظر جالب هم چندروز پیش تو سایت Eurosport خوندم که برخلاف تمام اظهارنظرهایی که آنلجوتی درباره خروج دی ماریا کرده و مسائل مالی که درش دخیل بوده، یکی از Director های باشگاه بارسلونا ادعا کرده پرز برای این دی ماریا رو فروخته چون ی ماریا خیلی زشت بود و به اندازه کروس و رودریگز خوشگل نیست! الان مثلاً مودریچ یا بنزما شبیه Brad Pitt هستن؟ : دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یکی از نکات مثبت بیل، دوندگی بی امان و تلاشی هست که برای نتیجه گرفتم تیم انجام میده. خصیصه ای که آنجلوتی هم ابه اون اشاره کرده. درسته که تو موقعیت های تک-به-تک به پای رونالدو و بنزما نمیرسه و موارد زیادی رو میشه ذکر کرد که موقعیت رو از دست داده، اما در کل بازیکنی هست که مدافعین و هافبک های تیم رقیب رو خیلی آزار میده.

+

خدیرا هم به تمرینات گروهی برگشته، بازی دادن/ندادن بهش میتونه نشانه ای باشه از اینکه فصل دیگه با ما هست یا نه.

یه اظهار نظر جالب هم چندروز پیش تو سایت Eurosport خوندم که برخلاف تمام اظهارنظرهایی که آنلجوتی درباره خروج دی ماریا کرده و مسائل مالی که درش دخیل بوده، یکی از Director های باشگاه بارسلونا ادعا کرده پرز برای این دی ماریا رو فروخته چون ی ماریا خیلی زشت بود و به اندازه کروس و رودریگز خوشگل نیست! الان مثلاً مودریچ یا بنزما شبیه Brad Pitt هستن؟ : دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله آقای رکساچ چنین چیزی گفته ظاهرا...سوال اینه که چند فصلی که دیماریا برامون خوب بازی می کرد خوشگل بود؟ یعنی همینکه یه فصل درخشید و قیمتش بالا رفت و کلی خواهان پیدا کرد، زشت شد و ما فروختیمش؟؟ عحب!!

13. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

عجب استدلال درخشانی داشته ایشون
    پس با این حساب چه شانسی داشته په په

15. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یحث فروش بیل از اون حرفاست!
    بعله! بیل چند ماهه ضعیف بازی میکنه اما حقیقت اینه که کل تیم (احتمالا به جز ایسکو) شرایط نامناسبی رو طی چند ماه اخیر تجربه کرده...
    اگه مصدومیت ها نبود، شاید بهترین کار این بود که 1-2 بازی رو نیمکت نشین باشه که بخودش بیاد دوباره...
    به هر حال باید صبر کرد و تحمل کرد...تیم روی فرم بیاد، مطئنن بیل هم برمیگرده روی فرم...
    +
    راموس هم خوشبتخانه به تمربنات برگشته...
    یه خامس رو بذاریم کنار، به زودی ترکیب تیم دوباره کامل میشه و دیگه باید همون تیم قبل بشیم و بهانه ای نداریم...
    +
    جالبه که در حالیکه کریس 13 بازی دیگه در لیگ داره،با 30 گل زده تاکنون، 2 رکورد جالب میزنه:
    اول اینکه اولین بازیکن تاریخ شد که برای 5 فصل متوالی موفق میشه بیش از 30 گل در یک فصل بزنه
    دوم اینکه در همین شرایطش و با 30 گل، بیشتر از 80 درصد برندگان ال پی چی چی گل زده! یعنی در 80 درصد فصل های تاریخ لالیگا، جناب آقای گل کمتر از 30 گل به ثمر رسونده...

حقیقتا از رقابت کریس و مسی، هیچ کدوم به اندازه خودشون سود نکردن و بدون شک اگه اینا در یک دوران در کنار هم نبودن، نمیتونستن اینجوری آمار های وحشتناک از خودشون به جا بذارن...

17. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهراً علاقه ی شدید مدافع برزیلی باشگاه پورتو، Danilo، باعث شده رئال به جذب این بازیکن خیلی نزدیک بشه. مارکا ادعا کرده مبلغ این قرارداد چیزی حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون یورو خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و باز هم یک اظهار نظر دیگه درباره تیم رئال از سوی سران باشگاه بارسلونا. جناب کرایوف در مصاحبه ای با El Enganche یه صحبت هایی کرده که رئال اشتباه خیلی بزرگی کرده که به زیدان اجازه داده بدون مدرک مربی گری تیم دوم رو Coach کنه. البته ایشون کاملاً از زیدان طرفداری کرده و سیستم اسپانیا رو به نقد کشیده، چون معتقد هست کسی مثل زیدان که دستیار آنجلوتی هم بوده، دیگه چیزی واسه یاد گرفتن نداره که بخواد مثلاً ۴ سال کلاس مربی گری بره. اما این وسط معتقد هست که باشگاه باید حداقل یه تماس میگرفت و به زیدان گوشزد میکرد که سیستم اینجا به این صورت هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •