کدوم برنامه؟ معرفی میکنین؟
کدوم برنامه؟ معرفی میکنین؟
سلام بروی ماهت
اره راس میگی اون موقع تو انجمنم که پست گذاشتم گفتم که کلن خلوت شده اینروزا! الان دوباره نیرو اووردیم نزدیک چهل نفریم رک نداده پر میشهکلن هم لول چهار شد دو سه روزه!
والا نمیدونم من از این برنامه استفاده نکردم! اما یبار از اپ بونتی استفاده کردم واسه هفت پشتم بسته! کلی حجمم رفت! کلی وقتم رفت! اخرشم ضدحال ضد!
سلام
لولت چنده؟
معمولا رنج کاپ 1200 و 1300 خوبه برا لوت! ولی بعضی ساعات کلا لوت نمیاره و بیشتر بگردی!
لولت رو به این جهت پرسیدم که تان هال هشت و هفت این کاپی که گفتم خوبه اما تان هال نه باید بین 1600 تا 1800 باشی تا هم دارک و هم لوت پیدا کنی!
موفق باشی
پخ شد ایشالله که ج بگیری
Last edited by dj77; 14-04-2015 at 16:17.
کسی خبر نداره ورژن جدید بازی کی میخواد بیاد ؟؟؟؟
سلام
قراره بیاد؟؟؟
سلام
تان هال من 8 هست
الان دارم کاپ رو می برم بالا
+
ترکیب واسه حمله چی سراغ دارید؟
هدف: نگرفتن کاپ منفی (اگر منابع زیاد باشه موردی نیست ) + جمع آوری منابع
برا تان هال هشت بهترین کاپ بین 1300 و 1400 هستش من روزی حداقل 5-6 میلیون جمع میکردم!
کاپ برا چی بالا میبری؟ میخای بری کریستال؟
ترکیب فقط ارچر و بربر! چرا؟ چون هم سریع تره هم هزینه ش کمتره! مهم تر از همه تو این کاپ معدنای پر خیلی زیادن!
برای اینکه منفی هم نگیری همه ی معدنا و وسایل بیرون رو بزنی راحت پنجاه درصد میشه و منفی نمیگیری!
البته برای دارک اکسیر کاپ بین 1600 تا 1800 خیلی خوبه!
جایی فعلا خبری نذاشتن اما من حدسم اینه که فوقش تا دو هفته بیاد!![]()
اره دیگه دوره دو ماهش سر اومده کم کم میخواد بیاد
والا من خودم لول 83 هستم تاون هال 9 غول و بربر لول 6
من موقع حمله 8 تا غول 8 تا دیوار شکن و به تعداد مساوی آرچ بربر و گوبلین میبرم
بعضی وقتا یه دهکده هایی بهت میخوره که منابعش مفت گیرت میاد از اون دهکده هایی که معادنش پره و راحت با ارچ یا بربر میتونی بگیری
بعضی وقتا هم معادن پر نیست ولی انبار غنی و خوبی داره واسه همین اینجا غول به کار میاد به غول آرچ بربر راهتو تا انبارا باز میکنی بعدم گوبلین ها رو میفرستی تو این ترکیب نیرو اکسیر کمی مصرف میشه و میتونی همه جور دهکده ایی رو بزنی به قول معروف نه سیخ میسوزه نه کباب![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)