عیوبw710s5 بجزکیفیت عکس در شب ونداشتن زوم دیگه چیه و s500و s700
عیوبw710s5 بجزکیفیت عکس در شب ونداشتن زوم دیگه چیه و s500و s700
سلام
من یه مشکلی امروز برام پیش اومد!
همه ی عکس های توی گوشیم خود به خود پاک شده!!!!!!چه اونایی که با دوربینش گرفتم چه اونایی که با بلوتوث
ریختم تو گوشی پاک شدن!نمی دونم چرا!هرچی می گردم نیستن!دلیلش چیه؟ممنون می شم بگین!
شاید مموریت ایراد پیدا کرده؟سلام
من یه مشکلی امروز برام پیش اومد!
همه ی عکس های توی گوشیم خود به خود پاک شده!!!!!!چه اونایی که با دوربینش گرفتم چه اونایی که با بلوتوث
ریختم تو گوشی پاک شدن!نمی دونم چرا!هرچی می گردم نیستن!دلیلش چیه؟ممنون می شم بگین!
توی یه گوشی دیگه تستش کن شاید ایراد از اون باشه
سلام به همه گی
باتری k750 چی باشه خوبه(ساخت کدوم کشور)؟
مموری رو در بیارم بندارم تو یه گوشی دیگه یا سیم کارتم رو در بیارم تو یه گوشی دیگه امتحان کنم؟
ممن مموریمو در آوردم انداختم تو رم ریدر بعد که انداختم تو گوشی دیگه عکسی نبود به جز دو سه تا عکس متحرک و دو سه تا عکس که ماله خود گوشیه!!! الانم موندم مشکل چیه؟به نظرتون کاملا پاک شده یا راهی برای برگشتشون هست؟
آیا صدای دبلیو 610 از این بلندتر هم میشه ؟
مموریت رو بزار رو یه گوشی دیگه ببین فایلاشو میخونه یا نهمموری رو در بیارم بندارم تو یه گوشی دیگه یا سیم کارتم رو در بیارم تو یه گوشی دیگه امتحان کنم؟
ممن مموریمو در آوردم انداختم تو رم ریدر بعد که انداختم تو گوشی دیگه عکسی نبود به جز دو سه تا عکس متحرک و دو سه تا عکس که ماله خود گوشیه!!! الانم موندم مشکل چیه؟به نظرتون کاملا پاک شده یا راهی برای برگشتشون هست؟
یا با رم ریدر رو مموریت چیزی بریز وصل کن به گوشیت ببین فایلا رو میخونه یا نه
در پاین اگه دیدی هیچ رقم گوشیت مموری رو نمیشناسه با رم ریدر مموریت رو فرمت کن انشالله حل میشه مشکلت!
من نمی تونم گوشیم رو با کابل ارتباطی با کامپیوتر شارژ کنم.
یعنی علامت شارژ می یاد اما درصد باطری زیاد نمی شه!!!!!
مدل : k750
made in china finshed in china اگه این روش نوشته باشه باتری ردیفیه
با آکوستیک بلند تر میشه
سلام
گوشی z550i هر چی رو که با بلوتوث می گیره همون لحظه پاک می شه !یعنی میاد تو گوشی ولی وقتی می ری توی قسمت مربوطش می بینی که نیست !علتش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)