داداش روشی که بالا گفتم رو امتحان کردی؟ من با روش بالا مشکلم حل شد.. البته این لپتاپ رو ندارم ولی کلا مشکل pes 2013 این مشکل رو داره و ربطی به این لپتاپ نداره
داداش روشی که بالا گفتم رو امتحان کردی؟ من با روش بالا مشکلم حل شد.. البته این لپتاپ رو ندارم ولی کلا مشکل pes 2013 این مشکل رو داره و ربطی به این لپتاپ نداره
داداش رمت چند گیگه که این 2.3 گیگ نشون داده ؟ ویندوزت 32بیتی هست یا 64 بیتی ؟
لینک رو نتونستم باز کنم. من دقیقا همین ویندوز و همین Pes رو روی کامپیوترم نصب کردم. خیلی راحت همه رو Good زده و مثل هلو اجرا میشه. فکر کنم مشکل از گرافیک باشه که با ویندوز 8.1 ناسازگار هست. (عجب تحلیلی)
رمم 6 هست. قبلا خیلی روی ویندوز 64 بیتی آزمایشش کردم دیدیم نمیشه. الان ویندوز 32 زدم ولی بازم درست نشده.
کلا باید چه درایورهایی رو نصب کنم؟؟
با سلام
من سه روزه z510 خریدم. فروشنده ویندوز ۸٫۱ روش ریخت. موقع نصب بعضی درایورهاش چه از رو DVD خودش و چه درایورهایی که از سایت لنوو دانلود کردم تابحال حدود ۴ بار با پیغام خطای …your pc ran into a serious problem and مواجه شدم و مجبور شدم system restore انجام بدم تا ویندوز بالا بیاد. میخواستم بپرسم مشکل از ویندوزم هستش یا کلا با ۸٫۱ سازگار نیستش؟
آیا با نصب مجدد ۸٫۱ مشکل برطرف میشه؟
برخی درایورها برای 8.1 تو سایت نیست باید چیکار کنیم؟
ترتیب نصب درایورها بچه صورتی هست؟
کلا چه ویندوزی براش بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Last edited by amin-j; 27-06-2014 at 15:35.
دوستان باید بازی رو نصب کنید... اخرین پچ که پچ 6 هم باشه رو نصب میکنید... از داخل پوشه برنامه وارد پوشه kitserver میشید... یه فایل هست به نام confiig این فایل رو باز میکنید... در کادر بالا نوشه screen resolution و اونو در حالت دستی قرار میدید و مقدار 1366*768 رو وارد میکنید....
زیر همین کادر نوشته image quality که اونو هم روش high قرار میدید....پنجره باز شدرو save میکنید . در همین پوشه kitserver دو برنامه اجرای دیگه هم هست یکی به نام fix که بازش میکنید و دوباره سیو . یک فایل اجرایی دیگه هم هست که اسمشو یادم رفته ولی وفتی بازش میکنید دو تا دکمه هست که باید یکی یکی روشون کلیک کنید و تمام... بعد از اینکارها دوباره میرید بازیرو اجرا کنید که میبینید بازم گرافیک intel رو میشناسه ...
یک ارور میده که شما اونو ignore میزنید... صفحه بصورت فول اسکرین بالا میاد و داخل بازی انگار دقیقا دارید با کارت گرافیک قدرتمند بازی میکنید... بازی روون هست و با fraps به 60 فریم فیکس رو مبینید...
یه سرچ ساده داخل گوگل برنیند میبینید که این ارور کلا مربوط به همین بازی هست که ربطی به درایور و ویندوز نداه!
من G510 خریدم و گرافیکم ati هست... درایورهام هم اپدیت هست. منتها با ویندوز 7 هم همین مشکل رو داره هم 8!!!!! کلا ربطی به گرافیک یا سیستم عامل نداره و من کلی صفحرو خوندم که ملت با کارتها و ویندوزهای مختلف همین مشکل رو دارن.... فقط هم همین یک بازی این مشکل رو داره... دوستان حتما روش بالا رو تست کنن...و مطمعن باشند که درست میشه
اشکال یو اس بی 3شما چی بود کلا کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم آقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بود
Last edited by jamevela; 27-06-2014 at 16:07.
ببخشیدالان چیکار کنم برم بخرم زد510 رو یا نه؟؟
دو دل هستم.......![]()
حاجی منظورم این بود که فقط این بازی میزان رم رو پایین نشون میده یا کلا وقتی روی مای کامپیوتر راست کلیک میکنی تو Properties هم میزان رم رو کم نشون میده ؟
داداش من گرافیکم AMD 8750 هست ، خود setting بازی گرافیک رو اینتل HD 4000 میزنه اما تو بازی سوییچ میکنه و روون اجرا میشه :
![]()
ولی جالبه مال من رو vram هم میزنه 64 مگ !!!! البته کارت من 8750 نیست! کارت من R7m265 هست...شما چه نسخه ای از ویندوز رو داری؟ من home وصل کردم! sp1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)