تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 278 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان یه مشاوره می خوام از حرفه ای ها

msi اون مدل هایی که تو این رنج هست مثل ge 60 & ge 40 بگیرم یا asus n550jv ?????

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لپ تاپ ایسوس همیشه درقسمت باتری ضعیف عمل کرده فرسودگی زودتر از موعد وخرابی باتری درمدت چندماه تعجب آوراست. لپ تاپ من درعرض دوماه 7 درصدفرسوده شده که این به نظرغیرطبیعی است.!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

لپ تاپ ایسوس همیشه درقسمت باتری ضعیف عمل کرده فرسودگی زودتر از موعد وخرابی باتری درمدت چندماه تعجب آوراست. لپ تاپ من درعرض دوماه 7 درصدفرسوده شده که این به نظرغیرطبیعی است.!
    من در عجبم چرا این لپ تاپ نرم افزاری مثل energy managment لنوو نداره تا عمر باتری افزایش پیدا کنهاینجوری که همیشه از صبح تا شب تو برق باشه و شارژ کنه مسلمه باید زود هم خراب بشه باتریش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هرقدر هم که درست استفاده کنی بازهم اگه باتری کیفیت نداشته باشه زود خراب میشه فعلا که ایسوس دراین مورد ضعیف کارکرده حتی msi و ایسر دراین مورد خیلی بهترند پول خودتان راالکی هدر ندهید.!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا این wifi اش دیگه کم کم داره حال منو به هم می زنه هااااااااااا خود به خود هر یه دیقه یه بار چند لحظه یه بار قطع میشه و میره رو limited ... دیگه واقعا اعصابم خورد شده ... واسه کس دیگه ای این مشکل به وجود اومده ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

آقا این wifi اش دیگه کم کم داره حال منو به هم می زنه هااااااااااا خود به خود هر یه دیقه یه بار چند لحظه یه بار قطع میشه و میره رو limited ... دیگه واقعا اعصابم خورد شده ... واسه کس دیگه ای این مشکل به وجود اومده ؟؟
    مودم مشکل نداره؟آخه ما یه مدم داشتیم اینجور بود عوضش کردیم درست شد

7. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

توی تنظیمات مودم قسمت وایرلس چک کنید region یا country روی ایران نباشه، بزارینش روی آمریکا، من قبلا همچین مشکلی با مک بوک داشتم کلی راه رفتم تا آخرش فهمیدم مشکل اینه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

9. این کاربر از fdanaeefard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وقتی محیط اطراف ساکته از داخل لپ تاپ صدای تیک تیک مثل صدای عقربه ساعت میاد.آیا این صدای هارده .؟ به نظرشما این صدا عادیه یا غیر طبیعیه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

وقتی محیط اطراف ساکته از داخل لپ تاپ صدای تیک تیک مثل صدای عقربه ساعت میاد.آیا این صدای هارده .؟ به نظرشما این صدا عادیه یا غیر طبیعیه ؟!
    صدای هارده. طبیعیه.

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

حاجی از مودمته!!
    واسه من وقتی از مودمم با لن به پی سی وصله ، با وای فای هم لپ تاپ و گوشیم بهش وصلم شاید هر یه روز در میون 2 بار Limited بشه !! بعدش میرم میبیم که چراغ ADSL مودمم خاموش شده و دوباره جند دقیقه دیگه وصل میشه

13. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •