دوستان یه مشاوره می خوام از حرفه ای ها
msi اون مدل هایی که تو این رنج هست مثل ge 60 & ge 40 بگیرم یا asus n550jv ?????
دوستان یه مشاوره می خوام از حرفه ای ها
msi اون مدل هایی که تو این رنج هست مثل ge 60 & ge 40 بگیرم یا asus n550jv ?????
لپ تاپ ایسوس همیشه درقسمت باتری ضعیف عمل کرده فرسودگی زودتر از موعد وخرابی باتری درمدت چندماه تعجب آوراست. لپ تاپ من درعرض دوماه 7 درصدفرسوده شده که این به نظرغیرطبیعی است.!
من در عجبم چرا این لپ تاپ نرم افزاری مثل energy managment لنوو نداره تا عمر باتری افزایش پیدا کنهاینجوری که همیشه از صبح تا شب تو برق باشه و شارژ کنه مسلمه باید زود هم خراب بشه باتریش
هرقدر هم که درست استفاده کنی بازهم اگه باتری کیفیت نداشته باشه زود خراب میشه فعلا که ایسوس دراین مورد ضعیف کارکرده حتی msi و ایسر دراین مورد خیلی بهترند پول خودتان راالکی هدر ندهید.!
آقا این wifi اش دیگه کم کم داره حال منو به هم می زنه هاااااااااااخود به خود هر یه دیقه یه بار چند لحظه یه بار قطع میشه و میره رو limited ... دیگه واقعا اعصابم خورد شده ... واسه کس دیگه ای این مشکل به وجود اومده ؟؟
مودم مشکل نداره؟آخه ما یه مدم داشتیم اینجور بود عوضش کردیم درست شد
توی تنظیمات مودم قسمت وایرلس چک کنید region یا country روی ایران نباشه، بزارینش روی آمریکا، من قبلا همچین مشکلی با مک بوک داشتم کلی راه رفتم تا آخرش فهمیدم مشکل اینه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
وقتی محیط اطراف ساکته از داخل لپ تاپ صدای تیک تیک مثل صدای عقربه ساعت میاد.آیا این صدای هارده .؟ به نظرشما این صدا عادیه یا غیر طبیعیه ؟!
صدای هارده. طبیعیه.
حاجی از مودمته!!
واسه من وقتی از مودمم با لن به پی سی وصله ، با وای فای هم لپ تاپ و گوشیم بهش وصلم شاید هر یه روز در میون 2 بار Limited بشه !! بعدش میرم میبیم که چراغ ADSL مودمم خاموش شده و دوباره جند دقیقه دیگه وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)