خوب حالا که کیروش به مدت 4 سال دوباره با فدراسیون تمدید کرد خبر بسیار خوبی هست ولی چندتا مسئله هست که باید بیشتر از قبل بهش توجه کرد به نظر من:
1-آیا قراره همچنان کیروش عقیلی و رحمتی رو دعوت نکنه!؟یادمه تو یه مصاحبه ای قبل از جام جهانی عنوان کرد که پس از جام جهانی امکان دعوت کردن جفتشون هست.چند روز پیش یه مصاحبه دیگه هم کرد که گفت درهای تیم ملی به روی همه باز است.بدون شک اومدن عقیلی و رحمتی به تیم خبر بسیار خوبی هست و تو جام ملتها میتونن خیلی بهمون کمک کنن 100% ولی ایا رحمتی همون رحمتی فصل پیش هست؟!
2-یادمه موقعی که کیروش اومد تو فوتبال ما گفتن نسل طلایی فوتبال پرتغال رو این مرد ساخته،گفتن فیگو و کریس رونالدو کشف ایشون بوده!(البته این تیکه رو زیاد قبول ندارم)درست ولی 4 سال تو فوتبال ما بود ولی ما ازش همچین کارهایی ندیدم!به نظرتون هنوز لازمه نکونام تو تیم ملی باشه!؟شجاعی چطور؟!به نظرتون بهتر نیس نکونام جاش رو بده به بازیکن مستعدی مثل ابراهیمی؟!یا شجاعی از تیم ملی بکشه کنار و به جاش صادقیان یا سردار آزمون بازی کنن؟به نظرتون لازمه یه بازیکن 34 ساله هنوزم تو تیم باشه یا شجاعی 30 ساله؟
به نظر من بهتره نکونام رو کیروش بذاره کنار چون واقعا نکونام اون نکونام 4-5 سال پیش نیس،بازیکنان خیلی بهتر از نکونام داریم همین الانشم مثل ابراهیمی،حقیقی،اکبر صادقی و... درسته که تجربه ـِی کافی تو تیم ملی ندارن ولی کی باید این فرصت رو بهشون بدیم؟!به نظر من کیروش باید شجاع خرج بده و نکونام و شجاعی و امثالهم رو بذاره بیرون وجاشون 2-3 تا جوون خوب مثل سردا آزمون،صادقیان،جهانبخش و رمضانی اینا رو دعوت کنه.
بالاخره باید از یکجا شروع کرد