البته باخت 6-2 مربوط به مورینیو نمیشه و توسط تیم خوان ده راموس کسب شد این نتیجه /آره سروش عزیز یادمونه مورینیو تیم رو فوق العاده آماده و قوی کرد
یادمونه 3 بار تا نیمه نهایی چمپیونز رفتیم و هربار به یه دلیل حذف شدیم و بعضی مواقع شایسته حذف نبودیم و به دست خودمون حذف شدیم
یادمونه اوایل حضور مورینیو به بارسا 5-0 و 6-2 باختیم و اواخر حضور مورینیو دیگه بارسلونا رنگ برد رو هم ندید
یادمونه تیم رو مورینیو اینقدر قوی کرد که رکورد لالیگا رو زد و بعد کلی بازی زیبا از تیم دیدیم
ولی یه سوال
مورینیو که کسی که رئال رو که یه تیم داغون بود رو تبدیل کرد به یه تیم فوق العاده
یادته چطور مورینیو از رئال رفت ؟؟
یادته چه اتفاقاتی افتاد که مورینیو رفت ؟؟
و..........
مطمعا باش اون حواشی که باعث رفتن مورینیو شد اگه از دوباره اتفاق بخواد بیفته کارلیتو که هیچی
پرز هم از رئال میده !!!!!!!
و اینکه من حواشی از اون دست تا الان که ندیدم در تیم ، مقداری نارضایتی دیماریا رو داریم که کارلتو بسیار خوب داره عمل میکنه در مورد این قضیه ، والا نه اظهار نظر و عمل حاشیه سازی دیدیم این فصل از بازیکنها و نه اینکه اخباری از تیم به بیرون درز میکنه ؛ بنابراین میشه گفت که فعلا آسمون مادرید آبی هست .
اما دلایلی وجود داره که من فکر میکنم باعث میشه در دوره ی کارلتو با مشکلاتی که در دوره ی مورینیو بود مواجه نشیم :
اول از همه اینکه کارلتو مربی محبوب پرسه ، و مطمئنا پرس حمایت حداکثری خواهد کرد از اون ( هرچند که از مورینیو هم در دو فصل اول نهایت حمایت رو کرد )
مورد دوم شخصیت کارلتو هست که دوستان در همین تاپیک راجع بهش صحبت کردن قبلا ، کارلتو بر خلاف مورینیو اهل جنجال درست کردن نیست و هیچوقت نمیاد در کنفرانس مطبوعاتی در مورد مثلا پپه بگه که مشکل اون یک جوان 19 ساله به اسم وارانه ! بلکه این موارد رو به بهترین شکل ممکن مدیریت میکنه .
در نهایت دوره ی مورینیو گذشته و هرچی که بوده و اتفاق افتاده مربوط به گذشته میشه ( هرچند که موارد خوبی هم نبوده باشن ) ، من فکر میکنم بهتره از دوره ی مورینیو خارج بشیم و توجهمون رو معطوف تیم فعلی بکنیم .