تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 269 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

نمیشد پست نداد !

واقعا این بغض آدم رو خفه میکنه ...

فقط امیدوارم یک بازی خداحافظی درست و حسابی برگزار بشه ( که با این وضع خیلی بعیده )

ممنون بابت تک تک لحظه هایی که دل ما رو با بازی کردن هات و دویدن هات و گل هات خوشحال کردی

آهای فرهاد مجیدی ....
    Last edited by CATALONIA; 30-10-2013 at 23:28.

2. 11 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

فتح الله زاده زنده هست نفس میکشه اصلا کجاست
    محیدی هم که شورش در اورد مثل دفع قبل درست همون موقع که تیم بهش نیاز داره رفت

4. 3 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

بزنید شبکه خبر داره بازی خداحافظی رو نشون می ده.....................

6. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح الله زاده زنده هست نفس میکشه اصلا کجاست
    محیدی هم که شورش در اورد مثل دفع قبل درست همون موقع که تیم بهش نیاز داره رفت
    آقا فتل دیگه بنظر موقع خداحافظیش فرا رسیده...دستش درد نکنه بابته زحماتی که کشیده ولی خیلی محترمانه ازش میخوام بره دیگه بر نگرده...امسال گند زد

8. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

آخه یه بازیکن چقدرررر میتونه محبوب باشه ؟!!

افرادی که تا به الان برای خداحافظی فرهاد پیام داده یا مصاحبه کردند :

منصور پور حیدری
    علی جباری...
    حسن روشن
    غلامحسین مظلومی
    علی فتح الله زاده
    علی پروین
    کفاشیان
    فرزاد مجیدی
    پرویز مظلومی
    آتیلا حجازی
    بانو شفیعی
    امیر قلعه نوعی
    علی دایی
    محمد رویانیان
    علیرضا منصوریان
    محمود فکری
    سیروس دین محمدی
    دکتر هاشمیان
    میرشاد ماجدی
    سعید مظفری زاده
    هادی ساعی
    وحید هاشمیان
    علی کریمی
    جواد نکونام
    امیر حسین صادقی
    سید مهدی رحمتی
    آندرانیک تیموریان
    وحید طالب لو
    حنیف عمران زاده
    مجتبی جباری
    پیروز قربانی
    سیاوش اکبرپور
    مجید صالح
    نیکبخت واحدی
    پژمان جمشیدی
    محمد نوری
    محسن بنگر
    فردین عابدینی
    هادی طباطبایی
    علی نظری جویباری
    امیر عرب
    شاهرخ بیانی
    بنیامین بهادری
    محمد قاضی

10. 10 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

12. 6 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

پژمان جمشیدی که این روزها به خاطر ایفای نقش در سریال پژمان بار دیگر به شهرت رسیده در صفحه شخصی خود در فیس بوک پیامی در خصوص خداحافظی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از فوتبال منتشر کرد!

متن این پیام به شرح زیر است:

در این روزها و شبهاى شلوغ شلوغ زندگیم که به تعبیر اکثریت رسیدن به اوج تلقى میشه و به باور خود من ابتداى یک فرود دوباره است، امروز دلم از پایان ستاره اى دیگر عجیب گرفت.
    فرهاد
    دوست داشتنى آبی‌ها هم به خط پایان رسید. خدا نگهدار کاپیتان شماره هفت تیم رقیب. ادامه زندگیت شاد و پر آرامش.
    قرمز و آبى به احترام رفتنت کلاه از سر بر میداریم. نامت در قلب آبی ها ماندگار خواهد ماند. شک نکن دوست من.

+

همیشه در قلب مایی فرهاد...

14. 9 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اگر 20 سال دیگر هم از من بپرسند کاپیتان تیمت کیست ؟! باز خواهم گفت :

فرهاد مجیدی

گفتو گوی بیاد ماندنی فرهاد و امیر در رختکن :

قلعه نوعی : همیشه در قلب منی

فرهاد : حلالم کن
    Last edited by king of the kings; 31-10-2013 at 11:47.

16. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

18. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دوستان حتمآ بخونید الان تیم فقط امیرخانو داره . امیرخانی که همه باهاش دشمنن . ولی اامیرخان تنها نیست اول خدا و بعد میلیون ها هوادار پشتشن
    گفتگوی جالب و تاریخی مجیدی و قلعه نویی در رختکن استقلال

در رختکن استقلال حال خوبی برقرار بود. بازیکنان منتظر بودند تا فرهاد مجیدی مراسم خداحافظی‌اش را انجام دهد و به آنها ملحق بشود. استقبال پر از احساسی در انتظار فرهاد بود. بی‌ریا و بدون ریخت و پاش؛ با یک دوربین عکاسی و چند نفری که منتظر بودند شماره ۷ بیاید و کنار آنها عکس بگیرد.

بازیکنان به درب رختکن نگاه می‌کردند و انتظار رسیدن فرهاد را می‌کشیدند. امیر قلعه‌نویی در این میان گوشه‌ای نشسته بود و با خودش فکر می‌کرد. یک هفته‌ای می‌شد که او درگیر ماجرای خداحافظی فرهاد بود. بارها با فرهاد جلسه گذاشت.

حتی پیشنهاد‌های گوناگونی را پیش روی مجیدی قرارداد تا او را از خداحافظی منصرف کند: «ببین من دوست دارم تو همچنان کنار ما باشی. اگر می‌خواهی به کلاس مربیگری بروی برو. من مشکلی ندارم. اگر می‌خواهی در بازی‌های شهرستان هم کنار ما نباشی مشکلی نیست. فقط در بازی‌های تهران به من کمک کن.»

حتی امیر قلعه‌نویی به شماره ۷ پیشنهاد داد در بازی برگشت استقلال مقابل تراکتورسازی تبریز که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود و تماشاگران زیادی هم در آن بازی حضور خواهند داشت با فوتبال خداحافظی کند.

قرار بود فرهاد قبل از بازی با مس کرمان پاسخ پیشنهادهای امیر قلعه‌نویی را بدهد. زمان صرف ناهار ساعاتی پیش از بازی بهترین فرصت بود تا امیر قلعه‌نویی پاسخ فرهاد را بشنود. کنارش رفت: «چی شد فرهاد به پیشنهادم فکر کردی؟»

فرهاد مکثی کرد و جواب داد: «بله، می خواهم خداحافظی کنم. می‌خواهم در اوج خداحافظی کنم اینطوری بهتر است.»

امیر حالا به حرف‌هایی که فرهاد زده بود فکر می‌کرد و تلاشی که بی‌نتیجه ماند. از طرفی خوشحال هم بود چرا که نحوه خداحافظی فرهاد می‌توانست یک درس بزرگ برای بازیکنان جوانش باشد. در اوج رفتن به نفع بازیکنان است.

امیر از این تصمیم فرهاد راضی بود اما خب، می‌دانست که با از دست دادن یکی از موثرترین ستاره‌هایش که تازگی‌ها رابطه عاطفی خاصی با او برقرار کرده بود مصائبی را در انتظار خواهد دید.

امیر می‌دانست که از حالا به بعد باید بازیکنی را بیابد که خط حمله استقلال را بچرخاند. امیر در همین فکرها بود که ناگهان فرهاد مجیدی همراه برادرش فرزاد وارد رختکن شد. بازیکنان دور فرهاد را احاطه کردند و فرهاد آرام آرام سمت قلعه‌نویی آمد. کناری رفتند و شروع کردند به صحبت با یکدیگر.

امیر لبخندی به فرهاد زد و گفت: «می‌دانی، تو همیشه در قلب من بودی. الان هم احساس نمی‌کنم که از استقلال رفته‌ای. بعد از اینکه کلاس‌های مربیگری ات را پشت سرگذاشتی باید بیایی و به استقلال کمک کنی.»

شاید فرهاد مجیدی هیچ وقت تصور نمی‌کرد روزی امیر قلعه‌نویی در برابرش از این واژه‌ها استفاده کند. امیر مربی خشکی است و کمتر احساساتی می‌شود.

فرهاد البته جملات احساساتی قلعه‌نویی را بی‌پاسخ نگذاشت و گفت: «اگر حرفی زدم یا کاری کردم که آزرده‌خاطر شدی من را حلال کن.»

گفتگوی امیر و فرهاد در نهایت احساس به پایان رسید و هر دو کناری رفتند و عکاسی که منتظر بود تا آخرین عکس فرهاد مجیدی و امیر قلعه‌نویی را در زمان بازیگری شماره ۷ در استقلال بگیرد تصویری از این دو را به یادگار گذاشت.

این عکس می‌تواند پایانی باشد بر تمام دلخوری‌ها و کدورت‌هایی که میان امیر قلعه‌نویی و فرهاد مجیدی بود. می‌گویند در صحبت‌هایی که امیر با فرهاد داشته به او گفته طی این مدت خیلی‌ها باعث تخریب رابطه او با فرهاد شده‌اند و فرهاد هم حرف امیر قلعه‌نویی را تایید کرده است.

حالا باید دید آیا امیر و فرهاد از اتفاقاتی که طی این سال‌ها میانشان رخ داد و البته با خوشی به پایان رسید زین پس درس خواهند گرفت یا همچنان کدورت‌های گذشته را دستمایه‌ای می‌کنند برای اختلاف‌های تازه‌تر.

شاید وقتی از جملاتی که امیر و فرهاد در رختکن به هم گفتند مطلع بشوید به این نتیجه برسید که فصلی تازه در روابط این دو در انتظار باشد.

20. 10 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •