تا اونجايي كه من اطلاع دارم فرقشون در كارت حافظه جانبي 512 مگابايتشه و كيفيت هدفونش كه تبليغ زيادي روش كردن.در ضمن اين گوشي در حالت آف به واكمن تبديل ميشه.
تا اونجايي كه من اطلاع دارم فرقشون در كارت حافظه جانبي 512 مگابايتشه و كيفيت هدفونش كه تبليغ زيادي روش كردن.در ضمن اين گوشي در حالت آف به واكمن تبديل ميشه.
salam
یه برنامه می خواهم که احتمال 90% نیست چون تو سایت های خارجی هم زیاد گشتم ئلی خب بگم شاید بر و بچز یه چیزی تو این مایه ها سراغ داشتند
برنامه نماش فول اسکرین عکس طرف تماس کیرنده![]()
فقط 5700 5700 5700 5700 5700
برای گوشی K750 این 90% میشه 100% پس دنبالش نگرد.مگه همینجوری چشه؟
امان از دست پیامهای بازرگانی
3 تا مموري 1 گيگ براي k750 گرفتيم همه ايراد داشت:
1- اولي بيش از 500 مگ جا نمي گرفت
2- 1 گيگ كپي مي شد ولي اكثرا اجرا نمي شدند
3- گوشي بسيار كند شده بود.
نظرتان چيست چه بايد كرد؟
دوست عزیز امشب یه نوشته درباره ی فرق اصل و تقلبی و اینکه چگونه تشخیص بدیم از همدیگه میگذارم...کمی صبر ....![]()
خبر داغ داغ داغ
باور نمي كنيد و اتفاق افتاد k750 ويروس گرفت
Virus scan
----------
Scanned: 2311
Detected: 3
Untreated: 0
Start time: 2006/08/09 06:04:58 ب.ظ
Duration: 00:02:59
Finish time: 2006/08/09 06:07:57 ب.ظ
Detected
--------
Status Object
------ ------
deleted: virus Virus.Win32.Perlovga.a File: H:\copy.exe//PE_Patch//MEW
deleted: Trojan program Trojan-Dropper.Win32.Small.apl File: H:\host.exe
deleted: virus Worm.SymbOS.Comwar.a File: H:\MSSEMC\Media files\other\wf0rgvf.sis
همانطور كه ميبينيد 3 تا ويروس با كسپر اسكاي ديتكت شد سوميش sis وبراي گوشي هاي نوكياست اما باعث فاطي كردن گوشي ميشه 2 تاي اولي باعث كندي گوشي و عدم استفاده آهنگ هاي مختلف به عنوان رينگ تن ميشن اين ويروس ها داخل فايل thm . قرار گرفته بودند به صورت مخفي همانطور كه مي دانيد فايل هاي تم به صورت فشرده شده هستند و موقع نصب روي گوشي extrack ميشن اينجا ست دست ادم باز ديگه اين ويروس روي ساير فايل هاي تم توي گوشي تاثير ميزاره البته نه همش
پس حسن خطر ناك حسن
به فكر آنتي ويروس باشيد
من نمیفهمم شما چه جوری روی سونی اریکسون اونم کا 750 آنتی ویروس نصب کردی که حالا اون آنتی ویروس ویروس ها رو تشخیص داد!؟
شاید کاسپر اسکی می خواسته بازار گرمی کنه و بگه که من توی کا 750 هم ویروس پیدا کردم...والا!!
در ضمن من گوشیم تا یه تکون کوچولو می خوره خاموش میشه؟کسی می دونه چرا(بازی ها 45 تا (البته حالا شد 17 تا) برنامه ها 32 تا و 169 مگ هم دیتا)
عزیزم قبلا در این باره زیاد صحبت شد...این صحبت شما هم جدید نیست...ببین درسته جاوا پلتفرمه و سیستم عامل نیست...اما به اینهاش توجه نکن...وقتی شما با کابل یا هر چی گوشیتو وصل می کنی به سیستم ایی که ویروسیه..این عجیب یا جدیده اگه ویروس رو این داریو جدید هم بیاد بشینه؟
توجه کنید لطفا جاوا ویروس نگرفته..رم هست که ویروس روش نشسته....حافظه هاست که روش ویروس می شینه...چاره ی این کار هم همین کاسپر هست
پس حل شد دیگه؟جاوا ویروس نمی گیره که انتی ویروس بخواد...کسایی که ویروس می نویسن....اصلا جاوا رو ادم حساب نمی کنن که بخوان واسش فکر کنن چه برسه به نوشتن ویروس.....
از کی اینجوری شده؟ضربه خورده؟گوشیتو خاموش کن...قشنگ باطری رو در بیار بعد جا بزن.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)