مبارك باشه بازي fifa 2006 و prince of persia خيلي با حال هستند مي توني در سايتهاي بازي پيداشون كني
مبارك باشه بازي fifa 2006 و prince of persia خيلي با حال هستند مي توني در سايتهاي بازي پيداشون كني
باطریه اصل همون باطری هست که نخورده مست هم گفت ساخت و پایانش از چین باشه
عزیز من خودمم w810 دارم ! بدون شک گوشیه عالیی هست ! و تو رنج قیمت خودش ( حداقل تا حالا ) بهترین گوشیه منم نگفتم بده ! فقط گفتم ظرفیت SMS هاش یه مقدار کمه ...عزيز من اينو بچسب كه W800رم 512 بيشتر ساپورت نميكه البته تا 1GB هم ميره اما بي فايده چون با 1GBبا هنگ هيچ فرقي نداره چون اينقدر زور ميزنه تا يه عكس و باز كنه اونوقط من همون رم و انداختم رو W810i تا عكس و انتخاب نكرده بازش ميكه عكس ها هم هيچ فرقي با هم نداره اون هيچي رو دوربين هم اثر ميزاره
پس نگو W800بهتر ازW810 تازه كلّي چيزلي ديگه اي هم هست
به نظر من تنها مشكل w810iانه كه صداش يخورده كمه مال من PDF هم باز كرد بدون برنامه
ضمنا دوستام 2 گیگ رو هم تست کردن میگن با سرعت بالا ساپورت میکنه ( که این نشون دهنده قدرت بسیار بالای پردازش اطلاعات توسط W810 هستش )
خوده منم 3-4 ماهه دارمش و با هیچ گوشیی به این زودیا عوضش نمیکنم !
مزایای این گوشی رو بارها گفتم : ال سی دی با کیفیت و رزلوشن عالی ... صدای خیلی خوب در اسپیکر و عالی در هدفون ... ظاهر جذاب ... اندازه ی خوب و خوشدست ... برنامه جاوای کامل و کم نقص نصب شده بر روی گوشی ... کیفیت عکس عالی ....ساپورت رم بالا ... سرعت بالا دیگه از یه گوشی چی میخوای ؟ !
راستی فایلهای PDF رو تو کدوم فلدر ریختی که اجرا کرد ؟
رم 512 سونی برای گوشیم با اینکه خالیه می نویسه 469مگا بایت این نرماله یا مشکل داره؟ ممنون
320 هزار تومان همين امروز قيمت كردم
روي باطري مالزي Made in Korea finishid مموري آبي نيست ضمنا فرقي نداره رنگش من دوتاش و امتحان كردم
IMEI:*#06#
عزيز من وسايل كره از چين بهتره مال من كره هست 7روز يك بار ميزنمش تو شارژ ولي گوشي قبليم باطريش چين بود 2روز يك بار ميزدم شارژ تا حالا ديدي وسايل چيني خوب باشه من كه نديدم باور هم نميكنم چون خيلي وسايل چيني اذيتم كرده
made in korea finished in malaysia بهتره
توي هر فولدري بريزي باز ميكنه من تو Other ريختم باز كرد با برنامه ي WAP2.0
مگه من گفتم W810 منم دارم از هر نوع هم بگي داشتم W800هم داشتم (chin, europa.مالزي)ولي به W810iنرسيده همين منم از W800 رازي بودم گوشي خوبيه امكاناتش هم خوبه ولي به W810 نميرسه
تازه قيمت W800رجستر قانوني310000تومن
قيمت W810i رجستر قانوني 330000 تومن
نورمال عزيزم
ظرفيت SMS هم خرجش 2000تومن
آخر نفهميدم اگه فريمور گوشيم و R4ea031 كنم صداش زياد تر ميشه يا نه آخه ميخوام جلو رفيقام كم نيارم ميدوني مهمه
اگه هر راهي هست بگيد خواهشاً دو باره بگيد تا اين كلوپ كامل بشه ضرر نميكنيد هر راهي كد باشه برنامه ......
همه هم استفاده ميكنن
تشكر از لطف شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)