تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 626 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه nima snr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

احتمال اینکه سندی باشه صفره. چون زمانی که این مدل تولید شده دوره سندی بریدج دیگه تموم شده بوده. اونوقتش سندی بریدجا اکثرا 2670 .2760 بودن به نظر میاد که عدداشون با 2 شروع میشد. ولی آیوی بریدجا با عدد 3 شروع میشن.
    منظورت از 2670 و 2760 چیه؟ اعداد کارت گرافیک AMD Radeon هست؟ یعنی چی ایوی بریج ها با 3شروع میشن؟

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هر دو بکلایت هم داشتن.. اما 200تومن تفاوت قیمت! واقعا شبهه برانگیزه، دلیلش خیلی واسم مهمه!!
    لابد چیز میزای اضافه کنارش به زور میخواد بده گرون گفته. زمانی من میخواستم بخرم قیمتا فرق میکرد با هم. تو پایتخت 3 تا قیمت گرفتم 2900 با گارانتی الماس ، 2940 با گارانتی سریر ، 2990 با گارانتی سازگار . سازگار چون کیف و موس داشت زورکی میفروخت اونقدر. بعد یدونه با گارانتی هماهنگ پیدا کردم 2850 که ای کاش پیدا نمیکردم. چون که قیمت واحدی نداره هر کی تیغش بشتر ببره به مردم میده دیگه.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

اوه گرفتم، منظورت سرعت کلاک سی پی یو هست مث 3632 واسه i7 یا 3630 و یا 3612 واسه i5 ها.. درسته؟ منظورت اوور کلاک بوده دیه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منظورت از 2670 و 2760 چیه؟ اعداد کارت گرافیک AMD Radeon هست؟ یعنی چی ایوی بریج ها با 3شروع میشن؟
    نه داداشم مدل cpu هاست. شما پارسال تابستون اگه آمار لپتاپا رو میداشتی میدیدی که i7 ها اکثرا 2670 بودن. مثلا لنوو Y580 که اومد جزو اولینای آیوی بریدج بود. 3610

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در ضمن دوستان اگه میخواید تازه این دستگاهو بخرید بگردید یه گارنتی پدر و مادر دار پیدا کنید. مثلا سازگار خواستید بگیرید گارانتیشو حتما نگاه کنید که روش تعویض باتری قید شده باشه وگر نه در صورت نیاز مشکل ساز میشه واستون . اینو تلفنی یکی از اپراتورای گارانتی سازگار گفت بهم. اما واسه من که هماهنگه اصلا زیر بار نمیرفتن که باتری ایراد داره همش میگفتن کانفیگای i7 باتریاشون 1 تا 1.5 ساعت کار میکنن.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

نه داداشم مدل cpu هاست. شما پارسال تابستون اگه آمار لپتاپا رو میداشتی میدیدی که i7 ها اکثرا 2670 بودن. مثلا لنوو Y580 که اومد جزو اولینای آیوی بریدج بود. 3610
    گرفتم دادا جون، تو ‏i7گرفتی درسته؟ من دارم دنبال i5 سفید بکلایت دار میگردم اما ندارن ک ندارن!!! نمیدونم میشه گیر آورد آخرش یا که نه!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گرفتم دادا جون، تو ‏i7گرفتی درسته؟ من دارم دنبال i5 سفید بکلایت دار میگردم اما ندارن ک ندارن!!! نمیدونم میشه گیر آورد آخرش یا که نه!!
    آره دادا i7 هستش. عجیبه اون موقع i5 بکلایت دار هم سفید داشت هم شکلاتی. i7 هم فقط شکلاتیش داشت. حالام فک کنم قحطی اومده کلا. تو تهران زندگی میکنی؟ من 2-3 تا شماره دارم میخوای شماره بدم زنگ بزنی ببینی دارن یا نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

در ضمن دوستان اگه میخواید تازه این دستگاهو بخرید بگردید یه گارنتی پدر و مادر دار پیدا کنید. مثلا سازگار خواستید بگیرید گارانتیشو حتما نگاه کنید که روش تعویض باتری قید شده باشه وگر نه در صورت نیاز مشکل ساز میشه واستون . اینو تلفنی یکی از اپراتورای گارانتی سازگار گفت بهم. اما واسه من که هماهنگه اصلا زیر بار نمیرفتن که باتری ایراد داره همش میگفتن کانفیگای i7 باتریاشون 1 تا 1.5 ساعت کار میکنن.
    دادا اتفاقا منم رفتم بگیرم همین شد دیه! من تحقیقایی ک تو نت کردم فهمیدم سازگار بهتره، اما فروشنده گفت هماهنگ 1سال گارانتی داره با 1سال بیمه بدنه و 3ماه گارانتی تعویض، منم میخواستم 2ساله سازگار بردارم ک با چرب زبونیاش رفتم سمت هماهنگ! همه چی اوکی بود ک در کارتن رو ک وا کردیم و لپ تاپ رو بیرون آوردم دیدم رو کلید اسپیسش علامت چراغ نداره، جالب اینجا بود خود فروشنده هه نمیدونست ک این واسه بکلایته ک با کلید fn بکار میره.. منم دست ازپا درازتر از مغازه اومدم بیرون...!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    مازندران - ساری

پيش فرض

آره دادا i7 هستش. عجیبه اون موقع i5 بکلایت دار هم سفید داشت هم شکلاتی. i7 هم فقط شکلاتیش داشت. حالام فک کنم قحطی اومده کلا. تو تهران زندگی میکنی؟ من 2-3 تا شماره دارم میخوای شماره بدم زنگ بزنی ببینی دارن یا نه؟
    آره دادا جون چرا ک نه، شماره بده، من شمالم، ساری، ساری ک در کل 2تامغازه کار میکرد ک فقط دودی (شکلاتی) داشت.. من رفتم آمل ک 65 کیلومتر ازساری فاصله داره ک اونم اون داستان واسم پیش اومد و بکلایت نداشت.. شماره رو اینجا میدی یا پ خ میزنی؟ آخه من با یو سی موبایل میام و نمیدونم میتونم برم تو بخش پیام خصوصی یا نه..!

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره دادا جون چرا ک نه، شماره بده، من شمالم، ساری، ساری ک در کل 2تامغازه کار میکرد ک فقط دودی (شکلاتی) داشت.. من رفتم آمل ک 65 کیلومتر ازساری فاصله داره ک اونم اون داستان واسم پیش اومد و بکلایت نداشت.. شماره رو اینجا میدی یا پ خ میزنی؟ آخه من با یو سی موبایل میام و نمیدونم میتونم برم تو بخش پیام خصوصی یا نه..!

پخ شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •