منظورت از 2670 و 2760 چیه؟ اعداد کارت گرافیک AMD Radeon هست؟ یعنی چی ایوی بریج ها با 3شروع میشن؟
منظورت از 2670 و 2760 چیه؟ اعداد کارت گرافیک AMD Radeon هست؟ یعنی چی ایوی بریج ها با 3شروع میشن؟
لابد چیز میزای اضافه کنارش به زور میخواد بده گرون گفته. زمانی من میخواستم بخرم قیمتا فرق میکرد با هم. تو پایتخت 3 تا قیمت گرفتم 2900 با گارانتی الماس ، 2940 با گارانتی سریر ، 2990 با گارانتی سازگار . سازگار چون کیف و موس داشت زورکی میفروخت اونقدر. بعد یدونه با گارانتی هماهنگ پیدا کردم 2850 که ای کاش پیدا نمیکردم. چون که قیمت واحدی نداره هر کی تیغش بشتر ببره به مردم میده دیگه.
اوه گرفتم، منظورت سرعت کلاک سی پی یو هست مث 3632 واسه i7 یا 3630 و یا 3612 واسه i5 ها.. درسته؟ منظورت اوور کلاک بوده دیه؟
نه داداشم مدل cpu هاست. شما پارسال تابستون اگه آمار لپتاپا رو میداشتی میدیدی که i7 ها اکثرا 2670 بودن. مثلا لنوو Y580 که اومد جزو اولینای آیوی بریدج بود. 3610
در ضمن دوستان اگه میخواید تازه این دستگاهو بخرید بگردید یه گارنتی پدر و مادر دار پیدا کنید. مثلا سازگار خواستید بگیرید گارانتیشو حتما نگاه کنید که روش تعویض باتری قید شده باشه وگر نه در صورت نیاز مشکل ساز میشه واستون . اینو تلفنی یکی از اپراتورای گارانتی سازگار گفت بهم. اما واسه من که هماهنگه اصلا زیر بار نمیرفتن که باتری ایراد داره همش میگفتن کانفیگای i7 باتریاشون 1 تا 1.5 ساعت کار میکنن.
گرفتم دادا جون، تو i7گرفتی درسته؟ من دارم دنبال i5 سفید بکلایت دار میگردم اما ندارن ک ندارن!!! نمیدونم میشه گیر آورد آخرش یا که نه!!
آره دادا i7 هستش. عجیبه اون موقع i5 بکلایت دار هم سفید داشت هم شکلاتی. i7 هم فقط شکلاتیش داشت. حالام فک کنم قحطی اومده کلا. تو تهران زندگی میکنی؟ من 2-3 تا شماره دارم میخوای شماره بدم زنگ بزنی ببینی دارن یا نه؟
دادا اتفاقا منم رفتم بگیرم همین شد دیه! من تحقیقایی ک تو نت کردم فهمیدم سازگار بهتره، اما فروشنده گفت هماهنگ 1سال گارانتی داره با 1سال بیمه بدنه و 3ماه گارانتی تعویض، منم میخواستم 2ساله سازگار بردارم ک با چرب زبونیاش رفتم سمت هماهنگ! همه چی اوکی بود ک در کارتن رو ک وا کردیم و لپ تاپ رو بیرون آوردم دیدم رو کلید اسپیسش علامت چراغ نداره، جالب اینجا بود خود فروشنده هه نمیدونست ک این واسه بکلایته ک با کلید fn بکار میره.. منم دست ازپا درازتر از مغازه اومدم بیرون...!!!
آره دادا جون چرا ک نه، شماره بده، من شمالم، ساری، ساری ک در کل 2تامغازه کار میکرد ک فقط دودی (شکلاتی) داشت.. من رفتم آمل ک 65 کیلومتر ازساری فاصله داره ک اونم اون داستان واسم پیش اومد و بکلایت نداشت.. شماره رو اینجا میدی یا پ خ میزنی؟ آخه من با یو سی موبایل میام و نمیدونم میتونم برم تو بخش پیام خصوصی یا نه..!
پخ شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)