سلام.
موقع نصب باید پارتیشن بندی کنی.
نه هاردت پاک نمیشه.
رمت چنده ؟ بگو تا بگم سایز پارتیشن هات رو![]()
سلام.
موقع نصب باید پارتیشن بندی کنی.
نه هاردت پاک نمیشه.
رمت چنده ؟ بگو تا بگم سایز پارتیشن هات رو![]()
رم 2 گیگ دارم
خب.
10 گیگ بزار برای Root.
3 گیگ برای Swap .
و 7 تا هم برای home/ .![]()
با احترام ...
حجم swap رو زیاد در نظر گرفته اید و 3 گیگ برای swap خیلی زیاد است.3 گیگ برای Swap .
همون 2 و یا حتی 1 گیگ کافی است چون رم زیادی دارند و لازم نیست اونقدر swap در نظر بگیرند.
ممنون از جواباتون حالا با چه فرمتی هر کدوم از پارتیشن ها رو بزارم
معمولا swap رو 1 تا 2 برابر رم در نظر میگیرن. اما شما هم شاید درست بگی
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
swap که فرمت نداره.
home و root هم ext3 یا ext4 بزار![]()
در کل با توجه به سیستم های قدرتمند امروز که دیگه فکر می کنم رم 4 گیگ داره به یک استاندارد تبدیل میشه، swap کاملا بی استفاده هست برای کاربران خانگی، و فقط برای ابزارهای خاص مورد نیاز هست، مانند کسانی که با DBMS ها کار می کنند، و یا هر نرم افزار خاص دیگه ای، ولی برای یک کاربر خانگی swap کاملا بی مورد و بدون نیاز هست.
به تعریف ساده ای از swap توجه کنید:
به نظر من برای سیستمی با رم 2 گیگ، اگر فکر می کنید در آینده قرار هست از برنامه های سنگین مانند همونطور که مثال زدم DBMS ها استفاده کنید 1 گیگ فضای swap اختصاص بدید، و اگر مطمئن هستید کاربری حرفه ای هستید و قرار هست کارهای سنگین انجام بدید 2 گیگ کاملا نیاز شما رو بر آورده می کنه.Swap space is used when your system decides that it needs physical memory for active processes and there is insufficient unused physical memory available.
توجه داشته باشید وجود swap اگر ازش استفاده نمی کنید می تونه سرعت سیستم شما رو کاهش بده، چرا که مدیریت حافظه جوری هست که وقتی برنامه ای غیر فعال میشه، خواه نا خواه اگر swap وجود داشته باشه بروی اون می ره، و خوب swap بخشی از هارد شماست، که نباید انتظار داشته باشید سرعت و عملکرد رم شما رو داشته باشه![]()
رمم 2 گیگ هست و برنامه سنگینی هم اجرا نمیکنم پس فضایی برای swap اختصاص نمیدم .
همیشه به یاد داشته باشید، که بعدا هم می تونید swap رو اضافه کنید، یعنی اگر زمانی احساس کردید سیستم شما به swap نیاز داره، می تونید این فضا رو اختصاص بدید بدون هیچ مشکلی.
موفق باشید.
دوستان برای اینکه بتونم ویندوز رو توی لینوکس بالا بیارم باید چه نرم افزاری رو دانلود کنم؟ بی زحمت لینک دانلودش رو بزارید.
می دونم با virtualbox میشه ولی فایل هایی که بیدا میکردم همه exe بودن بی زحمت یه لینکی بزارید تا بتونم توی لینوکس نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)