از چیز پی ان استفاده کن ببین اپدیت میشه
از چیز پی ان استفاده کن ببین اپدیت میشه
سلام
همین االان پست شما رو دیددم از صبح داشتتم سر کله میزدم با cis اتفاقا به ذهنم زد که با قند شکن ابدیت کنم .در کمال ناباوری دیدم
بدون هیچ مشکلی ابدیت شد.
نمیدونم چرا با تغییر ip ابدیت شد.چه کار باید کنم تا بدون قند شکن و با ip واقعی خودم ابدیت بشه ؟
راستی علی اقا از شما هم ممنونم که تا دیروقت دیشب جواب پستهای منو دادین.![]()
پدرام جان همون فایل قبلیه که علی جون زحمت انالیز و ارسالش به کومودو رو کشید(البته خودم هم ارسال کرده بودم)... الان دیگه از نظر کومودو امنه ولی ( پست 1438 رو ببین)
گفتم شاید این عکس به کارت بیاد... ببین تنظیماتش همینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب matim99 مشکل آپدیت به کجا رسید، بدون فیل/// میتونی آپدیت بکنید؟؟
اگرنه، میتونید عکس پیغام خطا را برام بزارید؟
علی جان منم مشکل آپدیت داشتم یکجورایی به سختی آپدیت کردم البته چند هفته پیش، دائم بین آپدیت قطع میشد ...
البته اینم بگم حدودا 2 هفته هست که سرعت اینترنت بنا به دلایلی !! عجیب پایین اومده و فکر کنم این خودش تاثییر گذار باشه
![]()
سلام به دوست و پشتیبان واقعی فروم
علی اقا نمیدونم مشکل از کجاست ولی با قند شکن راحت ابدیت میشه.ظاهرا فعلا کمودو به ip من الرژی پیدا کرده اخه فصل بهار
پیام خطایی نمیده علی جان.
یعنی بعد از اینکه گزینه ابدیت و زدم میره تو صفحه ابدیت :
مرحله اول که بررسی ابدیت انجام میشه
مرحله دوم دریافت نمیتونه انجام بده و ضربدر قرمز میخوره کنارش.
در اخر هم تو صفحه ابدیت این نوشته میاد کهThe operation time out
مشکل از ip منه چون علاوه بر این که نمیتونم با ip خودم اونو ابدیت کنم بعضی سایتهای داخلی هم که فیلتر هم نیستن رو نمی تونم باز کنم و
باید قند شکن استفاده کنم.
فعلا با ip خودم ابدیت نمیشه.باید حتما خارجی بشم تا تحویلم بگیر cis.
احساس میکنم یه سری پورتهای ورودی و خروجی سیستم من بلاک هستن.گرچه تو مشا هدات cis و فابروالش همه چی ظاهرا نرمال.
Last edited by matin 99; 26-04-2013 at 22:50.
سلام
دو مورد برام واضح است، 1- مشکل از IP نیست مطمئن باش 2- مشکل از پورت نیست، کومودو از پورت 80 استفاده میکنه و برای اسکن انلاین هم از 4447 و 4448 ، پورت 80 برای آپدیت هست، که قطعا بسته نیست، اگر بسته باشه الان اینجا نبودی!!
بنابراین دو مورد وجود داره، یا CIS دچار اشکال شده یا کانکشن شما.
میتونید وقتی روی آپدیت کلیک کردید، پنجره ارتباطات فعال را باز کنید و یک عکس از پروسه cmdupd.exe بگیرید و یه جوری به دستم برسونید، یا اینجا بزار یا توی پروفایلم:
اینو میگم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید CMD را باز کنید تایپ کنید netstat -ano بعد روی آپدیت کلیک کنید و در همین حین که کومودو داره برای آپدیت تلاش میکنه وارد محیط CMD بشوید و اینتر کنید، بعدش نتایج را کپی بگیر و از طریق پیغام خصوصی به من بده، برای کپی گرفتن از نتایج هم ابتدا در همان محیط CMD با موس کلیک راست کن و Select all را بزن و بعد یک اینتر کن، از محیط CMD کپی گرفته میشه بعد اونو در یک فایل متنی txt میتونی Paste کنی.
محتوای مخفی: اینجوری میشه
از دوستان کسی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات داره؟قابلیت هایی که داره چیه؟
Last edited by dvb595959; 27-04-2013 at 23:59.
سلام علي جان
شايد باورش سخت باشه ولي گويا يه سري تعميرات سخت افزاري تو منطقه مخابراتي ما بوده كه باعث بروز مشكلاتي واسه خيلي ها شده
اينو امروز متوجه شدم.خدا بگم چي كارشون كنه
امروز سيستمم درست شد خدا رو شكر.
لا اقل باعث شد يه چندتا چيز جديد از شما دوستان نازنين ياد بگيرم
از همه دوستان كه راهنمايي كردن سپاسگزارم![]()
Last edited by matin 99; 28-04-2013 at 01:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)