در هر مسیر یا دایرکتوری که شما سورس کامپایل کردی وارد بشین دستور زیر بزن
make uninstall
در هر مسیر یا دایرکتوری که شما سورس کامپایل کردی وارد بشین دستور زیر بزن
make uninstall
خب سلام دوباره به دوستان.
دانیال جان، همونطور که rootnt هم گفت شما میتونی system-config-display رو هم استفاده کنی برای تنظیمات گرافیکی فدورا.
البته فکر میکنم اسم دقیقش livna system-config-display بود. البته اگر هنوز به این نام باشه.
راستی شما چطور میگی فدورا کارت گرافیک رو میشناسه؟! همراه فدورا هم هیچ بسته nvidia ای نصب نمیشه!
شما دو کار باید بکنی. یا بسته درایور انویدیا رو از سایت انویدیا بگیر یا بسته های akmods رو باید نصب کنی.
تو یام :
yum install akmods-nvidia
البته قبلش مخازن rpmfusion رو نصب کن.
دوستان من از همتون ممنونم, اما مشکلم اصلا کارت گرافیک نیست. همونطور که گفتم من این بسته رو بدون هیچ مشکلی کامپایل و نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم ازش استفاده کردم. بسته هم کاملا سالمه! سیستم هم همون سیستمه! مطمئنید ارور ماله چیز دیگه ای نیست؟
ببینید اخه ارور مربوط به x هست یعنی محیط گرافیکی.
من ازتون پرسیدم دفعه قبل که با این برنامه رو فدورا کار میکردید گفتید درایور کارت گرافیک نصب بوده! خب چه ایرادی داره الان هم نصب کن.
اگر واقعا فکر میکنی مشکل از این نیست من چیزی به ذهنم نمیرسه!
Paul W. Frields سر پرست تیم اصلی سازنده فدورا هست.
یکشنبه همین هفته طی یه خبری رو در مورد نسخه جدید فدورا داد. طی گفته ها نسخه 11 در June 2009 منتشر خواهد شد.
codname فدورا 11 Leonidas خواهد بود.
تغییرات و بهبود هایی که در نسخه جدید صورت میگیره عبارت هست از تسریع در فرایند بوت و خاموش شدن، میز کار KDE 4.2 ، پایتون Python 2.6 . همچنین easy-to-use volume control.
برترین ویژگی از نظر من قابلیت cross-compiler هست. ویژگی که در سایر توزیع ها تا جائی که من خبر دارم استفاده نشده است. این قابلیت، فرایندی هست که طی اون کاربران قادر هستند که برنامه های ویندوزی رو مستقیما در فدورا اجرا کنند. یه چیزی فراتر از WINE خواهد بود. و .... .
شروع کار و ساخت فدورا 11 از دوم فوریه شروع میشه.
نسخه های متعدد فدورا 11 تا انتشار نهایی »»
· February 2nd, 2009 - Fedora 11 Alpha Release
· March 24th, 2009 - Fedora 11 Beta Release
· April 24th, 2009 - Fedora 11 Preview Release
· June 26th, 2009 - Fedora 11 Final Release
Last edited by Ahmad-Ra; 14-01-2009 at 13:03.
دانیال، از یکی از دو لینک زیر rcssmonitor رو بگیر. اینجا لینک های rpm اش هست >>
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی، من با این برنامه آشنا نیستم ولی میدونستی این برنامه رو یه ایرانی ساخته ؟؟ خیلی جالب شد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میشناسمش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این فدورا چه فرقی با اوبونتو داره ؟ بخصوص از لحاظ سرعت
سلام.
والا در کل بخوای مبگیم جفتشون لینوکس هستند همین!
ولی خب یکسری تفاوت هایی دارن که مثلا، بسته های اوبنتو به صورت deb هست و بسته های فدورا به صورت rpm.
فدورا توزیعی امریکایی و اوبنتو توزیع آفریقای جنوبی هست.
فدورا طی قوانینی که داره ( این قوانین از قوانین فدرال آمریکا طبعیت میکنه) اجازه نمیده که به طور پیشفرض با نصب فدورا فایلهای Mp3 پخش بشه یا برنامه mplayer نصب باشه. بنابراین باید جدا دانلود کنید و نصب کنید! به خاطر همین برای یکسری از برنامه های تجاری محدودیت داره... البته این فقط موقع نصب پیشفرض هست که میگم.. شما بعدش میتونی از اینترنت یا مخازن بگیری برنامه های مورد نیازت رو یا کدک ها رو.
توسعه دهنده تجاری و اصلی فدورا شرکت RedHat هست.
سرعت رو نمیشه دقیق گفت! ببین همه توزیع ها سعی میکنند که در سرعت دهی به توزیع پیشگام باشند... حالا یکی این وسط کمی بهتر! ولی خود من از فدور ا10 راضی هستم... فدورا 10 از لحاظ سرعت مخصوصا در فرایند بون خیلی سریع تر از نسخه 9 شده!
اگر شما در اوبنتو از ابزار apt-get استفاده میکنی در فدورا از ابزار yum استفاده میشه.... که بهتره بدونی ابزار yum خیلی وسیع تر و بهتر از apt-get هست ... شما در فدورا حتی میتونی با فعال سازی از ابزار apt-get هم استفاده کنی!
باید موردی بپرسی تا بگم اینطوری نمیشه همه چی رو دقیق گفت...
سلام دوستان
من دیروز ابونتو رو پاک کردم و فدورا نصب کردم ولی دیگه بوتر اول نمیتونه ویندوز رو بیاره و این ارور رو میده :
در ضمن بگم که از توی درایور c که ویندوز توش نصب هست چندتا فایل غریب دیدم با حجم 500 مگ پاک کردم احتمال داره از اون ها باشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته ویندوز سالم هست چون از توی فدورا رفتم و چکش کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه چه فایلهایی بودند که با این حجم زیاد براتون عجیب بودند؟ فیلم و یا برنامه؟
در ضمن این مشکل NTLDR is missing مربوط به ویندوز میشه، چند حالت داره، مهمترینشون یکی درست انتخاب نکردن جای درایو ویندوز و بعدی خراب شدن سکتور بوت.
راحترین کار برای درست کردندش،قرار دادن سی دی ویندوز رفتن به recovery mode و سپس اجرای دستور fixmbr هست و بعد وقتی تونستید ویندوز رو بوت کنید بر گردید و گرابتون رو دوباره توسط سی دی لایو فدورا و یا هر نسخه ای بسازید.
برای اطلاعات بیشتر از NTLDR is missing:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)