با توجه به اینکه گفتن گوشیشون Red هستش نیازی به Gslid نیست.با فار خیلی راحت تر و بدون دردسرتر میشه بهش پچ اضافه کرد.فقط کافیه وارد فولدر Flash بشه و پچ رو اونجا کپی کنه.
با توجه به اینکه گفتن گوشیشون Red هستش نیازی به Gslid نیست.با فار خیلی راحت تر و بدون دردسرتر میشه بهش پچ اضافه کرد.فقط کافیه وارد فولدر Flash بشه و پچ رو اونجا کپی کنه.
این قضیه ی cid تو گوشی ها چیه؟
من طبق کاری که گفتین عمل کردم.گوشیم کا 750 تبدیل به w800شدست.بعد فایل restk750 رو با فار فلش کردم .روشن نشد.مال w800 رو فلش کردم روشن شد.الان همه چیز درسته.فقط وقتی میرم تو پوشه تصاویر گوشیم ریست میشه.راهی به جز فلش واسه درست شدنش نیست؟آخه گوشیم سریال دستیه.خواهش میکنم جواب بدین ممنون
بچه ها سلام من تازه عضو شدم ! البته قبلا از این انجمن ها استفاده می کردم!
امروز اومدم گوشی داداشمو فلش کنم الان قاطی کرده و دیگه بالا نمیاد !
توی فلش کردن ارور داد و الان دیگه اصلا روشن نمیشه!
قبلا گوشی خودمو ( W810 ) فلش کرده بودم هیچ مشکلی هم نداشت!
تورو خدا بهم کمک کنید باید چیکارش کنم >!؟![]()
تورو خدا زود بهم جواب بدین خیلی ضایع شدم![]()
کمکم کنید قول میدم جبران کنم!
سلام وخسته نباشيد من يه كوشي k750دارم ومي خوام منوشو تغير بدم وازبرنامه داوينچي واز برنامه++xsهم استفاده كردم برايپيدا كردنcid اما برنامه ها كار نكردند ومن طبق اموزشهاي كه در سايت بود انجام دادم ولي
برنامه هيچ عكس المعلي از خود نشان نميدهد برنامه را باز مي كنم كوشي را خاموش و بعد باطري سيم كارت
رم را درمي اورم وباتري را جا مي زنم وبعداستارت برنامه را مي زنم ودكمه c را نگه مي دارم وكابل را وصل مي كنم
لطفا راهنمايي كنيدويك سوال هم دارم
1-ايا كا750هاي مشكي ونقره و زرشكي با هم فرق دارند يا نه
سلام وخسته نباشيد من يه كوشي k750دارم ومي خوام منوشو تغير بدم وازبرنامه داوينچي واز برنامه++xsهم استفاده كردم برايپيدا كردنcid اما برنامه ها كار نكردند ومن طبق اموزشهاي كه در سايت بود انجام دادم ولي
برنامه هيچ عكس المعلي از خود نشان نميدهد برنامه را باز مي كنم كوشي را خاموش و بعد باطري سيم كارت
رم را درمي اورم وباتري را جا مي زنم وبعداستارت برنامه را مي زنم ودكمه c را نگه مي دارم وكابل را وصل مي كنم
لطفا راهنمايي كنيدويك سوال هم دارم
1-ايا كا750هاي مشكي ونقره و زرشكي با هم فرق دارند يا نه
تورو خدا یکی به من کمک کنه!
شما مشخصات گوشي و اينكه چي كار كردي چه خطايي ميده رو اينجا بنويس راهنماييت كنيم
K750
Cid49
دیگه چی لازم داره ؟
مختصر بگو با چي فلش كردي چه فايلي رو فلش كردي؟!! ميخواي چه كاري انجام بدي؟؟؟ گوشيت سريال اصل هستش يا نه؟؟ خطا بگو بگم چون نميدونم چي كار كردي چه خطايي ميده؟؟؟ ولي فايل rest مربوط به فريم ور گوشيت رو فلش كني با فار منيجر بالا ميادش يا با phone xs فايل main مربوط به فريم ور گوشيت رو فلش كني بالا ميادش
مشخصات گوشيت رو با phone xs بگير اينجا بزار ببينم قسمت phone info رو اينجا كپي كني كافيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)