سلامنوشته شده توسط XMAN9
بعد دو روز خریدن اینجوری شد
مشکلمو تو سایت اچ پی مطرح کردم
جواب دادن که سخت افزاریه
الان فرستادم گارانتی
سلامنوشته شده توسط XMAN9
بعد دو روز خریدن اینجوری شد
مشکلمو تو سایت اچ پی مطرح کردم
جواب دادن که سخت افزاریه
الان فرستادم گارانتی
تفاوت کارایی در ویندوز 8 نسبت به 7 محسوس است ؟
در کل به نظرتون ارزش کوچ کردن رو داشته ؟
ممنون![]()
دوستان عزیز من دو روزه همه ی پست های این فروم رو خوندم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم ، لطفا راهنمایی کنین ؟!
من یه 45040s با cpu corei7 و 8 گیگ رم گرفتم. روش windows 7 ultimate 64 نصب کردم و همه درایورهاشو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کردم .
با دو بازی GTA iv : libertyCity , totalwar2 تست کردم ، هر دو بازی با لگ اجرا میشه . هر دو بازی روی highPerformance تنظیم کردم. توی ستینگ هیچ کدوم از بازی ها نمیتونم رزولیشن رو بالاتر از 1366 * 768 ببرم .
1-این یعنی کارت گرافیکم سوییچ نشده ؟
2- آخر درایور های گرافیک رو :
-از سایت اچ پی بگیرم و فقط ای ام دی رو نصب کنم ؟
-یا از سایتای خودشون بگیرم میکس کنم ؟!
-یا از سایتای خودشون بگیرم اول intel و بعد amd رو نصب کنم ؟ (اینا همه راه حلهایی که تو همین فروم همه ش نوشته شده)
3-اگه کسی رو ویندوز سون تجربه موفقی از سوییچینگ داشته لطفا لینک درایور ها و نحوه نصبشو بهم بگه.
4- یه چیزی هم خوندم در مورد اینکه اونایی که سری جدید هستن و دکمه استارت کیبوردشون لوگوی ویندوز 8 ه ، برای استفاده بهتر ویندوز 8 pro 64 bit نصب کنن . این در چه حد درسته ، و در مورد سوییچینگ مشکلی رو حل میکنه یا نه ؟!
ببخشید طولانی شد ، لطفا راهنمایی کنین ... واقعا بعد یه هفته سرو کله زدن کلافه شدم دیگه ! مرسی
انتظار اجرای بدون لگ برای بازیهای 2013 اونم رو حالت وری های نداشته باشید از این مدل، حداکثر نرمال یا های تنظیمات معقول هستند.
بله دوست عزیز ارزششو داره.
سلام من هم همین مشگل سویچ شدن گرافیک را دارم هر کاری کردم حل نشد بازی pes2013را با کم ترین امکانات اجرا کردم ولی بازم گیر داشت درایور amd را نصب کردم بار ها ویندوز عوض کردم اما مشگل خل نشد که نشد به صورت دستی هم با نرم افزار کاتالیت گرافیک را رویhigh performanceقرار دادم اما باز گیر می کرد نمیدونم چی کار کنم کسی هست که این مشگلا داشته باشه حل شده باشه بتونه کمکم کنه.خواهشا
![]()
کمک کنه
![]()
تنظیمات power plan خودتون رو چک کردید؟ از اونجا تنظیمات ati روی maximazie performance بگذارید
power plan ;کجا هست؟
سلام
من چند روز پیش4540 که i5 بود رو برای یکی از دوستان خریداری کردم ولی الان خیلی پشیمانم چون به اندازه 3 روز اذیت شدم و هنوز تموم نشده
ویندوز 7 و 32 بیت رو نصب کردم . 1.5 گیگ درایور براش داون کردم ولی هنوز نتونستم بلوتوث و وای فایش رو نصب کنم
به زور از بعضی جاها چیزایی دستگیرم شد که دارم میرم دنبالش
یعنی برای شما هم اینجوریه این لب تاب ؟ از کیمیا گرفتم
الان هم نمیدونم گرافیکش نصب شده یا نه
در ثسمت ادوانس در ویژگی هیا گرافیک نوشته :
standard vga graphic adapter
intel sandybridge
dac : 8 bit
total avaiable memory 65472
به نظر شما درایور نصب شده ؟
اخرین رزولوشنش هم 1366*768 است ، درسته ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)