منم وقتی تی وی رو روشن میکنم و خاموش میکنم یه صدایی میده. من که اصلا بهش اهمیت نمیدم یعنی فکر میکنم طبیعی باشه.
منم وقتی تی وی رو روشن میکنم و خاموش میکنم یه صدایی میده. من که اصلا بهش اهمیت نمیدم یعنی فکر میکنم طبیعی باشه.
بله طبيعي است صداي سوئيچ كردن رله و .. است.
تی وی من هم انگار فن نداره ولی باز هم وقتی نگاه میکنی صدای ویز ویز میده انگار نویز دارد، یکمی میره رو اعصاب.
اقا ما حدود 1.5سال می شه v8 داریم.
تقریبا 6ماه می شه که وقتی روشنه یه صدای ویز ضعیفی ازش شنیده می شه که هر چقدر تصویر تاریکتر باشه صداش کمتره.
کسی یک همچین تجربه ای داشته؟
و اینکه گاهی وقتا این صدای اضافه هست و گاهی هم نیست.نتونستم رابطه ای بین ساعات طولانی روشن بودن و این صدا پیدا کنم.
اینم بگم که صداش خیلی ضعیفه و فقط من که خیلی دقت می کنم تا حالا متوجه این صدا شدم.
سلام
من دیروز برای دیدن v20 رفتم جمهوری تو یکی از فروشگاهها یه v20 50 و یه v10 50 کنار هم بودند که فروشنده اصرار داشت کیفیت v10 از v20 بهتره چون هم کلا ساخت ژاپن و از نظر ظاهری هم شیک تره چون پنل مشکی داشت و از نظر قیمت هم تقریبا یه قیمت میداد یعنی v10:2490000 و v20:2410000 به نظر شما کدوم بهتره؟ فروشنده میگفت v20 نویز بیشتری داره و تصاویر v10 باکیفیت تر هستن تو چندتا تصویر ورزشی هم که وقتی اونارو ثابت میکرد تو v20 اطراف تصویر رنجه میشد ولی تو v10 که ژاپنی هم بود این ایرادو نداشت و به نظر تصاویر مشکی هم بهتر بود. دوستان کسی تجربه ای داره و نظرتون راجب به LG Infinia 50PX950 چیه؟
کسی قیمت اونو داره ؟ ظاهرا تو cnet رتبه خوبی داره
عجب آدمای نون حروم خوری هستن اینا دیگه
شما مطمئن باش کیفیت V20 از V10 بالاتره صد در صد تصویرشونو دستکاری کردن تا V10 زودتر رد کنن بره از شر مدلای قدیمی که تو انباراشون مونده خلاص بشن.
100 در صد بنده خدا جوك ميگفته يا حالش خوب نبوده بالاخره يه جوري بايد جنسشو بفروشه
بیشتر این فروشنده ها اطلاعاتشون از بچه های فروم خیلی کمتر است، به حرفاشون زیاد اعتماد نکنید، بچه های فروم دانسته های بیشتری دارند.
اون فروشنده هه V10 ش باد کرده بوده و میخواسته یه جوری ردش کنه بره . مطمئن باش V20 یه سر و گردن بالاتره .
دیروز جمهوری بودم میگفت آخر هفته vt20 رو میاریم قیمتم 3 ملیون و 500 برای 50 اینچ. ولی 50 اینچش خیلی بده. نزدیکش که میری پیکسلا خیلی گندن. 42 اینچشم کلا نمیاره. حالا موندم همین v20 رو بگیرم یا برم سراغ به برند دیگه که 3 بعدی هم باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)