من یه جورایی نا امید شدم :(
من یه جورایی نا امید شدم :(
آقا نا امیدی چیه دیگه ! رزو آخر سال خیلی هامون حتی حال نداشتیم بریم تیم تشویق کنیم ! پولمون رو هم که نمیدن ! بعضی تیما انقدر دارن نمیدونم چیکار کنن برای استقلال هم هیچی نمیدن !
4تا بازی مونده الانم که بازم صدریم ! بازی با گهر رو حتی اگر فرض بر این بگیریم که میبازیم و سپاهان هم نفت رو میبره دو امتیاز عقب می افتیم که بازی رودر رو میتونیم جبران کنیم ! این دیگه بدترین شرایط میتونه باشه برای هفته 32 و 33 ! نا امیدی نداره پول برسه و بازی با سپاهان هم استادیوم رو پر کنیم دیگه حله همه چیز !
تماشاگران در استادیوم
از مهمترین عوامل نتیجه گرفتن تیم و بازی تهاجمی ، همینطور روحیه گرفتن بازیکنان و زیبا تر شدن فوتبال و خیلی مسائل دیگه..
واقعا وقتی تیم صدر جدول باشه و تا الان مشکلات مالی هم وجود داشته باشه ، تنها دلخوشی تیم میتونه فقط هواداران باشه چون در مرحله اول بازیکنا به عشق هوادارا بازی میکنن.
ولی الان مشکلاتی هست که گریبانگیر مردم شده و خالی بودن ورزشگاه هم ممکنه بی ربط با این مسائل نباشه
شعار معروف هم که همیشه و همه جای ورزش به کار میره :
تماشاگران سرمایه های ورزش هستند جذابیت ورزش را دوچندان میکند.
Last edited by امير موسر; 18-03-2013 at 21:07.
پایانِ بازی با نتیجه 1-1!
حبف شد واقعا! یه گُلِ کاملا شانسی زدنو موقعیتهایِ ما هم هدر رفت تا بازی مساوی تموم شه. دم بچه ها گرم خوب بودن نسبتا. مهم اینه که ما مثلِ همیشه اون بالا بالاهاییم.نا امید نباشید..
این بازی هم مثل بازی های دیگه استادیوم بودم
کاملا مشخص بود که تیم بی رمق بازی میکنه
بازی های پی در پی بدون استراحت + مشکلات مالی نتیجه گذاره
معلومه بازیکنی که پول نمیگیره نمیتونه 100% توانایی اش رو نشون بده ، اون هم بدترین موقع سال که شب عید هست
ولی باز هم صدرنشین هستیم ، اینطوری جذابیت قهرمانی هم بیشتر میشه ! استرس اش هم بالاتر میره !
حاتمی و نکونام که تعطیل بودن ، باز دم ساموئل گرم باغیرت بازی میکنه
فرهاد هم روزش نبود ، یه گل 100% رو نزد
الان نمیدونم چطور شد دوستان به یکباره ایه یاس خوندنشون شروع شد ...
بابا همه چی رو نمیشه با یه بازی تموم شده دونست ما با همین سپاهان تو ازادی تو این ماه دو بار بازی داریم مطمئن باشید مثل اب خوردن میبریمشون فقط خواهشا دوستان تهرانی حمایت کنید ما اگه گهر و سپاهان رو تو لیگ ببریم به فولاد هم ببازیم و داماش رو جلو 100 هزارتا ببریم قهرمانیم فقط حیف جلو گهر تماشاگر نداریم ولی باید ببریم اونم با اختلاف...
من مطمئنم گهر یه بازی انتحاری رو جلو ما انجام میده کلا تیمایی که جلو ما بازی دارن انگار اومدن فینال اسیا دارن واسه قهرانی میجنگن اینم یکی از حسنای تیم ماست که خیلیا ندارن... من فقط میخوام ببینم نفت تهران بازی بعدی جلو سپاهان همین انگیزه رو داره؟
الان دیگه جنگ بین ما و سپاهان هست تراکتور با این بازی که دیروز از خودش نشون داد مطمئنا بازم امتیاز از دست میده
ضمنا پیشاپیش سال نو رو هم خدمت تک تک عزیزان تبریک میگم امیدوارم سالی سراسر سلامتی و موفقیت پیش روتون باشه و سال 92 رو با قهرمانی های استقلال سپری کنید![]()
مصاحبه بعد از بازی جباریو با مصاحبه سال پیش همین موقع ها مقایسه کنید....پارسال هم گفت اگه وضعیت همینطوری باشه قهرمان نمیشیم....
واقعا نمیخوان بذارن این تیم قهرمان بشه...صاحب این تیم کیه؟ از 11 دوره لیگ 9 دورشو مدعی قهرمانی بودیم ولی همش 2 بار قهرمان شدیم
الان اصلا شرایط برابر نیست سپاهان به منابع عظیم مالی بستست و به صورت عجیبی ساپورت میشه ولی تیم ما چی؟بازیکنای جوانش یکی دو تومن از بزرگای تیم واسه شب عید قرض میگیرند....بزرگای تیم پول که نمیگیرن هیچ،از جیبشونم دارن خرج میکنند.......
به خدا اگه پرسپولیس همچین وضعیتی داشت هواداراش وزارت ورزشو رو سر عباسی خراب میکردند و حق تیمشونو میگرفتند.....ولی ماها چی؟حتی نصف استادیومو هم پر نمیکنیم......
جدال استقلال و سپاهان جدال دارا و نداره.....انصافا تنها کاری که از دستمون بر میاد پر کردن اون روز ازادیه.....سپاهانو با یه برد پرگل راهیه شهرش میکنیم.این پتانسیلو هم داریم فقط باید به بازیکنا روحیه بدیم تا مثل بازی دیروز نباشند
دلم برای یه ازادیه سراسر ابی تنگ شده
سپاهانو باید در جهنم 100 هزار نفری نسخشو بپیچیم، نه تنها سپاهانو بلکه تمام نا عدالتیارو که در حقمون شده....
وعده ما 26 فروردین ورزشگاه ازادی
امسال رو نیمکتمون مرفاویو مظلومی نیست که قهرمانیو در روزهای اخر از دست بدیم امسال ژنرالو داریم که خودش خوب راه قهرمانیو بلده......
به نظرم حتی به بازی رودرو هم نمیرسه و فاصلمون با سپاهان بازی بعدی جبران میشه اگه نفت بتونه یه مساوی بگیره ما راحت گهرو میبریم و دوباره فاصلمون 3 امتیاز میشه
بدی این بازی اینه که دوشنبه ست در حالی که یکشنبه 25 فروردین تعطیله!سپاهانو باید در جهنم 100 هزار نفری نسخشو بپیچیم، نه تنها سپاهانو بلکه تمام نا عدالتیارو که در حقمون شده....
وعده ما 26 فروردین ورزشگاه ازادی
اگه بازی توی یه روز تعطیل برگزار میشد صد در صد ورزشگاه پر میشد ولی الان نمیشه مطمئن بود ولی با این حال امیدوارم اونایی که می تونن حتما برن که ورزشگاه پر بشه.
من اگه شرایط کاریم اجازه بده دوس دارم حتما این بازی رو استادیوم باشم...
کلا فروردین 92 برای استقلال ماه خیلی حساسیه.
فشردگی برنامه بازی های استقلال یه چیزی شبیه تیم های اروپاییه!
10 فروردین : استقلال - سپاهان
14 فروردین : الهلال - استقلال
20 فروردین : استقلال - الهلال
23 فروردین : استقلال - گهر
26 فروردین : استقلال - سپاهان
یعنی با بازی های این ماه هم میشه تا حدودی بیشتر راه قهرمانی لیگ و جام حذفی و همین طور صدرنشینی توی لیگ قهرمانان رو رفت.
امیدوارم این حاشیه هایی که برای تیم درست میشه باعث نشه که این در این مقطع حساس تیم ضربه بخوره...
سال نو همه آبی ها مبارک ! یکی از مهمترین دعاهای من تو این سال قهرمانیمون تو لیگ و انشااله جام حذفی و فینال جام باشگاهها !
به امیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــد خدا
سال نو رو به همه بر و بچه ها تبریک میگم
امیدوارم سالی پر از موفقیت داشته باشین و سال 91 سال فتح سه گانه از سوی تیم محبوبمون باشه....![]()
منم سال جدید رو تبریک میگم..امیدوارم سالی سرشار از برکت و خوشی برای تمامی مردم علل خصوص استقلالیهای گل باشه..
امیدوارم امسال به تمام ارزوهای ابی خودمون برسیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)