الان برای نصب ویندوز 10 و انجام کارهای معمولی نهایت فتوشاپ و برنامه های سبک چه هاری پیشنهاد میکنید؟
wd blue 500gb sata3 مشکلمو حل میکنه ؟ یا به نظرتون خرید wd black 500gb حتما باید بگیرم؟ ممنون
الان برای نصب ویندوز 10 و انجام کارهای معمولی نهایت فتوشاپ و برنامه های سبک چه هاری پیشنهاد میکنید؟
wd blue 500gb sata3 مشکلمو حل میکنه ؟ یا به نظرتون خرید wd black 500gb حتما باید بگیرم؟ ممنون
یه سوال دیگه به نظرتون اگه ssd adata sp600 64gb بهتر نیست ؟ 64 گیگ برای نصب ویندوز 10 کافی هست دیگه؟
تفاوت قیمت 500 گیگ و یکترابایت خیلی کم و ناچیز هست . من پیشنهاد میکنم یک ترابایت سیگیت (مدل نامبر ST1000DM003) رو انتخاب کنید که پرفورمنس خوبی هم دارند .
SSD هم اگر خواستید انتخاب کنید سعی کنید 128 گیگ رو بخرید .
درود. لطفا یک هارد 2 ترابایت با کیفیت و با سرعت مناسب جهت نصب os و نرم افزارهای سنگین معرفی کنید.. قیمت هم تا 300 تومن..
پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست .
این سیگیت که معرفی کردید اسم تجاریش چیه؟
قیمت هارد دو ترای وسترن گرین دیروز 265 بود.
دو مدل سیگیت دوترا هست :
مدل جدیدتر (ST2000DM002) از سری Desktop HDD.15 با قابلیت Encryption .
مدل قدیمیتر (ST2000DM001) از سری 7200.14 که در بازار هم بیشتر هست .
سلام من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا برای آرشیو دیتا بخرم... تقریبا جابجا هم میکنم هارد رو... فقط کیفیت و طول عمرش هم واسم مهمه...
بودجه ام هم 300 تومنه...
ممنون میشم که راهنمایی کنین چی بگیرم...![]()
Last edited by mehdi perspolisi; 15-12-2015 at 23:27.
گزارش زیر میگه که درصد خرابی هاردهای سیگیت بالاست،هارد هیتاچی در بازار گیر میاد؟
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم اتفاقا سوال من هم هستش
عطا خان عزیز
واقعا راسته میگن هاردهای 3 ترا باید بیشتر خراب میشن ؟؟؟؟؟ تا دو ترا طبق همین امار ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)