داوری که انصافا بهتر شده تنها اشکالش همین کارت دادن زیاده
من تو گل خوردن اشکال دارم یعنی تو یه بازی 10 دقیقه ای 5-6 تا گل میزنم(درجه سوپراستار) 3-4 تا میخورم
بهترین خط حمله با اختلاف خیلی زیاد تو مستر لیگ و دارنده بدترین خط دفاع![]()
داوری که انصافا بهتر شده تنها اشکالش همین کارت دادن زیاده
من تو گل خوردن اشکال دارم یعنی تو یه بازی 10 دقیقه ای 5-6 تا گل میزنم(درجه سوپراستار) 3-4 تا میخورم
بهترین خط حمله با اختلاف خیلی زیاد تو مستر لیگ و دارنده بدترین خط دفاع![]()
سلام دوستان
تازه وقت کردم برم سراغ مسترلیگ ببینم چه خبره..
یک مشکلی دارم توی مستر کفش تمام بازیکنا سیاه هست ، آیا راهی نداره که کفش ها به صورت اورجینال باشه تا دیگه نریم تک تک تو شاپش برا بازیکنا کفش انتخاب کنیم؟
تو پچ Pesedit سوئیچ رو در هر دو حالت هم تست کردم ولی باز کفش ها درست نشدند! راهی هست که من نمیدونم؟
دوست عزیز پست من رو کامل و درست بخون لطفا، من میگم چرا مسابقات اینقدر کم گل شده؟ مسئله ام فقط تیم خودم نیست. الان اکثر بازی ها 1-0 تموم میشه و میانگین گلزنی در هر بازی 1 گل هست. من خودم خیلی مشکلی در گلزنی ندارم اما نتایج لیگ نرمال و عادی نیست!
اتفاقا این نسخه تکل زدن راحت شده اما دراز کردن پا برای زدن توپ رو خیلی راحت خطا میگیره و معمولا ساده ترین خطاها را کارت زرد میده!
به نظر من یکی از ضعف های خیلی خیلی خیلی بزرگ بازی Knuckle Shot هستش که میشه با این قابلیت مثل هلو از وسط زمین گل زد
خدا شاهده با پیرلو از خط وسط زمین رد شدم بعد شوتیدم آبیاتی مثل ........ فقط نگاه کرد تا توپ گل بشه
یکی دیگه هم این Weighted Pass هستش.به نظر من قابلیت خوبیه و در فوتبال واقعی هم شاهد اینجور پاس ها هستیم ولی یه چیزی که خیلی رو اعصابه اینه که وقتی از Weighted Pass استفاده میکنی
دفاع حریف خیلی خیلی مسخره عمل میکنه و هرکاری میکنه نمیتونه به توپ برسه
به نظر من بازم مثل همه سری های PES توی این سری هم دروازه بان هیچ نقشی نداره
این Knuckle Shot چیه ؟به نظر من یکی از ضعف های خیلی خیلی خیلی بزرگ بازی Knuckle Shot هستش که میشه با این قابلیت مثل هلو از وسط زمین گل زد
___
کسی اینجا با میلان بازی نمیکنه ؟!!
حداقل یه استراتژی ، ترکیبی ، سیستمی چیزی پیشنهاد بدید :(
توی pes 11 دروازه بان ها ی معروف و خوب دو تا اسکیل کارد داشتن یکی پنالتی گرفتن و یکی هم تک به تک گرفتن. که باعث می شد فرق دروازه بان ها با هم مشخص بشه. اما توی این نسخه فقط یه اسکیل کارد شوت هست اونم واسه تک و توک دروازه بان ها هستش.
راستی این دو تا ماسماسک ها که گفتی چی هستن ؟اسکیل کارد هستن یا تکنیکیه که باید خودمون بزنیم ؟؟
![]()
راهی نیست بازیکنا با کفش اورجینال بازی کنن؟
سلام دوستان من میخواستم پیرهن یکی از تیم ها رو خودم طراحی کنم ولی هیچ تیمی رو نمیشه این کارو باش کرد کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ راستی کسی راهی برای مهار مسی بلده تو این نسخه ؟؟بابا اینو خیلی دیگه قوی ساختن ، با دوستم بازی میکنم مسیش دهنمو سرویس کرده![]()
یعنی شما نمیدونید Weighted Pass چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!هافبک وسط هایی که این قابلیت را دارن میتونن پاس پشت مدافعین را به صورت خیلی حرفه ای بندازن مثل پیرلو ، ژاوی ، خاوی مارتینز و . . .
اینکار همون L1+مثلث یا L1+Y هستش...........با بازیکن هایی که این قابلیت را دارن اینطوری پاس بندازید متوجه میشید
Knuckle Shot هم همینطور.بازیکن هایی که این قابلیت را دارن میتونن شوت های سنگینی بزنن که دروازه بان اصلا نمیتونه بگیره ... بازیکن هایی مثل پیرلو ، کریس رونالدو ، آرتور ویدال ، ووچینیچ ، .....
اینکار یکم سخته به اینصورت که وقتی شوت را پر میکنی درست قبل از اینکه پای بازیکن به توپ بخوره باید 1 بار دیگه شوت را بزنی تا درست بشه
همونطور که گفتم اینکار یکم سخته ولی شما به قسمت Training برید و اون قسمتی که چند بخش داره مثل Shoot و Pass و . . .
به قسمت شوت برید.فکر کنم 3 تا مرحله داره که یکی از اونها همین Knuckle Shot هستش.انجام بدید متوجه میشید
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)