تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 251 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

بازی در بعضی زمینه ها واقعا پیشرفت داشته اما یک سری اشکالات داره که خیلی رو اعصابه و سایر پیشرفت ها رو کاملا زیر سایه می بره.

چرا اینقدر در بازی گل زدن سخت شده؟ الان بعد از گذشت 8 هفته بهترین خط حمله را در مسترلیگ تیم من داره با 14 گل، باقی تیمها میانگین گلزنیشون یک گل در بازی هست. تمام بازی های 1-0 یا 1-1 تموم میشه!!

هیچ راهی نداره اینو درست کنم؟ از سوپر استار به رتبه های پائین تر بیارم بازیو تاثیر داره؟

مسئله بعدی داوری بازی هست که فاجعه هست! بدتر از قبل شده و به هیچ تکل و درگیری کمتر از کارت زرد نمیده!! پچی چیزی هست داوریو درست کنه یا لااقل یه کاری کنه اصلا بازیا داور نداشته باشه؟ والا بدون داور بازی کنیم بیشتر لذت می برم.
    داوری که انصافا بهتر شده تنها اشکالش همین کارت دادن زیاده
    من تو گل خوردن اشکال دارم یعنی تو یه بازی 10 دقیقه ای 5-6 تا گل میزنم(درجه سوپراستار) 3-4 تا میخورم
    بهترین خط حمله با اختلاف خیلی زیاد تو مستر لیگ و دارنده بدترین خط دفاع

2. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    تازه وقت کردم برم سراغ مسترلیگ ببینم چه خبره..
    یک مشکلی دارم توی مستر کفش تمام بازیکنا سیاه هست ، آیا راهی نداره که کفش ها به صورت اورجینال باشه تا دیگه نریم تک تک تو شاپش برا بازیکنا کفش انتخاب کنیم؟
    تو پچ Pesedit سوئیچ رو در هر دو حالت هم تست کردم ولی باز کفش ها درست نشدند! راهی هست که من نمیدونم؟

داره خودمونی میشه Bento's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

- دوست عزیز لطفا ضعف خودت رو گردن اشکال بازی ننداز !!! جای شما خالی من که بازی های پرگلی رو دارم، خیلی هم پرگل! 4-3 4-2 2-0!!
    - گل زدن سخت شده چون هوش مصنوعی کل بازی، و بعدش دفاع و مخصوصا دروازه بان تقویت شده؛ این نسخه PES به عنوان شبیه ساز فوتبال پایه ریزی شده.
    - در این مورد هم من هیچ مشکلی ندارم! تاحالا کلا 3 یا 4بار بیشتر کارت زرد ندیدم! حتما بد تکل میزنی :-| ! یکم آروم بزن همیشه بزن!
    دوست عزیز پست من رو کامل و درست بخون لطفا، من میگم چرا مسابقات اینقدر کم گل شده؟ مسئله ام فقط تیم خودم نیست. الان اکثر بازی ها 1-0 تموم میشه و میانگین گلزنی در هر بازی 1 گل هست. من خودم خیلی مشکلی در گلزنی ندارم اما نتایج لیگ نرمال و عادی نیست!

اتفاقا این نسخه تکل زدن راحت شده اما دراز کردن پا برای زدن توپ رو خیلی راحت خطا میگیره و معمولا ساده ترین خطاها را کارت زرد میده!

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من یکی از ضعف های خیلی خیلی خیلی بزرگ بازی Knuckle Shot هستش که میشه با این قابلیت مثل هلو از وسط زمین گل زد
    خدا شاهده با پیرلو از خط وسط زمین رد شدم بعد شوتیدم آبیاتی مثل ........ فقط نگاه کرد تا توپ گل بشه
    یکی دیگه هم این Weighted Pass هستش.به نظر من قابلیت خوبیه و در فوتبال واقعی هم شاهد اینجور پاس ها هستیم ولی یه چیزی که خیلی رو اعصابه اینه که وقتی از Weighted Pass استفاده میکنی
    دفاع حریف خیلی خیلی مسخره عمل میکنه و هرکاری میکنه نمیتونه به توپ برسه
    به نظر من بازم مثل همه سری های PES توی این سری هم دروازه بان هیچ نقشی نداره

6. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من یکی از ضعف های خیلی خیلی خیلی بزرگ بازی Knuckle Shot هستش که میشه با این قابلیت مثل هلو از وسط زمین گل زد
    این Knuckle Shot چیه ؟
    ___

کسی اینجا با میلان بازی نمیکنه ؟!!
    حداقل یه استراتژی ، ترکیبی ، سیستمی چیزی پیشنهاد بدید :(

8. این کاربر از mansour2023 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا شاهده با پیرلو از خط وسط زمین رد شدم بعد شوتیدم آبیاتی مثل ........ فقط نگاه کرد تا توپ گل بشه
    یکی دیگه هم این Weighted Pass هستش.به نظر من قابلیت خوبیه و در فوتبال واقعی هم شاهد اینجور پاس ها هستیم ولی یه چیزی که خیلی رو اعصابه اینه که وقتی از Weighted Pass استفاده میکنی
    دفاع حریف خیلی خیلی مسخره عمل میکنه و هرکاری میکنه نمیتونه به توپ برسه
    به نظر من بازم مثل همه سری های PES توی این سری هم دروازه بان هیچ نقشی نداره
    توی pes 11 دروازه بان ها ی معروف و خوب دو تا اسکیل کارد داشتن یکی پنالتی گرفتن و یکی هم تک به تک گرفتن. که باعث می شد فرق دروازه بان ها با هم مشخص بشه. اما توی این نسخه فقط یه اسکیل کارد شوت هست اونم واسه تک و توک دروازه بان ها هستش.

راستی این دو تا ماسماسک ها که گفتی چی هستن ؟ اسکیل کارد هستن یا تکنیکیه که باید خودمون بزنیم ؟؟

10. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

راهی نیست بازیکنا با کفش اورجینال بازی کنن؟

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    پچ 2.3 رو کسی نسبیده؟

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم پیرهن یکی از تیم ها رو خودم طراحی کنم ولی هیچ تیمی رو نمیشه این کارو باش کرد کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ راستی کسی راهی برای مهار مسی بلده تو این نسخه ؟؟بابا اینو خیلی دیگه قوی ساختن ، با دوستم بازی میکنم مسیش دهنمو سرویس کرده

14. این کاربر از mohsen-jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی pes 11 دروازه بان ها ی معروف و خوب دو تا اسکیل کارد داشتن یکی پنالتی گرفتن و یکی هم تک به تک گرفتن. که باعث می شد فرق دروازه بان ها با هم مشخص بشه. اما توی این نسخه فقط یه اسکیل کارد شوت هست اونم واسه تک و توک دروازه بان ها هستش.

راستی این دو تا ماسماسک ها که گفتی چی هستن ؟ اسکیل کارد هستن یا تکنیکیه که باید خودمون بزنیم ؟؟
    یعنی شما نمیدونید Weighted Pass چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! هافبک وسط هایی که این قابلیت را دارن میتونن پاس پشت مدافعین را به صورت خیلی حرفه ای بندازن مثل پیرلو ، ژاوی ، خاوی مارتینز و . . .
    اینکار همون L1+مثلث یا L1+Y هستش...........با بازیکن هایی که این قابلیت را دارن اینطوری پاس بندازید متوجه میشید

Knuckle Shot هم همینطور.بازیکن هایی که این قابلیت را دارن میتونن شوت های سنگینی بزنن که دروازه بان اصلا نمیتونه بگیره ... بازیکن هایی مثل پیرلو ، کریس رونالدو ، آرتور ویدال ، ووچینیچ ، .....
    اینکار یکم سخته به اینصورت که وقتی شوت را پر میکنی درست قبل از اینکه پای بازیکن به توپ بخوره باید 1 بار دیگه شوت را بزنی تا درست بشه
    همونطور که گفتم اینکار یکم سخته ولی شما به قسمت Training برید و اون قسمتی که چند بخش داره مثل Shoot و Pass و . . .
    به قسمت شوت برید.فکر کنم 3 تا مرحله داره که یکی از اونها همین Knuckle Shot هستش.انجام بدید متوجه میشید
    موفق باشی

16. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •