دوست عزیز نه حقوقت دست منه, نه بزرگتر منی, البته شما بزرگوارید, ولی دلیلی نمیبینم که بخوام برا شما جانماز آب بکشم؟!
میدونستم دلخور میشید بخاطر همین ویرایشش کردم, از لحن جواب دادنتون معلومه(جانماز آب کشیدن برا تو؟)
خیلی با حالی دوست عزیز
دوست عزیز نه حقوقت دست منه, نه بزرگتر منی, البته شما بزرگوارید, ولی دلیلی نمیبینم که بخوام برا شما جانماز آب بکشم؟!
میدونستم دلخور میشید بخاطر همین ویرایشش کردم, از لحن جواب دادنتون معلومه(جانماز آب کشیدن برا تو؟)
خیلی با حالی دوست عزیز
من فقط بخاطر این (نباید بدن) عرض کردم, یعنی اینکه شما هم موافقید, ولی اگه میفرمودید نمیدند و جمله خبری میفرمودید, هیچ موردی نداشت
همین![]()
جملاتت نامفهومه
یعنی چی "نه حقوقت دست منه"؟
یا یعنی چی "نه بزرگ تره منی"؟
مگه من گفتم که بزرگ تره شمام؟
در ضمن جا نماز آب کشیدن یه ضرب المثله و تو مثل که جای مناقشه نیست
شما به اصل مطلب بچسب
در ضمن از اونجایی که من نمی خوام محیط دوستانه این تاپیک رو به هم بریزم دیگه به این بحث ادامه نمیدم
اگه طالبی تو پیام خصوصی ادامه بدیم
یا حق
ببین دوست عزیز , در ضرب المثل مناقشه نیست, درسته, ولی هر سخن جایی و هرنکته مکانی دارد جای کاربرد این مثلتون هم اینجا نبود
اینم میگم محض اطلاع شما, جانماز آب کشیدن یعنی چاپلوسی و ریاکاری, ریاکاری و چاپلوسی هم نیاز به یه بزرگتر داره برای اینکه مخاطب چاپلوسی قرار بگیره و یه کوچیکتر؛ که پاچه خاری و چاپلوسی بزرگتر را بکند
اگه من بگم شش گیگ دانلود کردن کار شما نیست و در ادامه اش بگم, کار هر مرد نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن, شما بازم میگید در مثل مناقشه نیست؟(البته بنده صورت خوب این مثل را عرض کردم)
بقیه اش رو میذارم تو خصوصی صحبت میکنیم
Last edited by keyvan13611361; 31-10-2012 at 10:36.
با سلام من تو آملم سرویس مخابرات بدترین سرویس بود که تا حالا دیدم . حالا هم 3 ماه ئر میون شارجش میکنم از طریق فیش بانکی
همیشه اینا از من دزدی میکنن
بار ها ازشون شکایت میکنم و اسم منو گذاشتن آقای عصبانی
خدماتشون صفر
و سرعتشم یک حقه بیش نیس
اکثر سایت ها با سرعت کم لود میشن
در تست سرعت واقعی که از خارج گرفتم حدود 30 کیلو بایت با پینگ بسیار ضعیف بوده
حتی خطوط مسیر حرکت شما و وبگردی هر روز چک میشه و مونیتورینگ صورت میگیره
شبانه هم نخواستیم من 12 شب باید خواب باشم خواب مال شبه کار مال روز
شب نشینی و دانلود یعنی نابود شدن زندگی
اینک لینک رو صبح آماده کنی واسه دانلود شب یک حرفه مفته . و منقضی میشه و هزار تا بدبختب
نهایتا واقعا چیز ضروری رو صبح دانلود میکنم . و سنگین بود شب دانلود میکنم
شب ها با تغییر آیپی بازی دخل مودمتونو میارن
نصیحت دوستانه اینکه سرعت منطقی بگیرین تا مجبور نشین سرعت گیر نصب کنین
یا اینکه هر روز 100 مگ کم کننن ازتون واسه دانلود شب
اینم بگم دخل آدمو با قانون های جدید هر روز میارن. و نهایتا دعوا و تابلو شدن....
شما اگر هم سرعت 450 کیلو بایت خالی بندی که میدن بگیرین . وسیمو . رانژه و محلتون خوب باشه
بخاطر همین سرعت زیاد دخلتون میاد جیک بزنین ترافیکتون میپره
و اینکه اپلود رو هم واسه این گذاشتن تا در هنگام دانلود برای سند و ریسیو . که یک قانونه بیشتر سند کنین تا ترافیکتون کمتر شه زود تمتم شه
صاحب نظر ها میدونن من چی میگم
صرفا اطلاع رسانی
9.8.1391
دوستان یه اتفاق باحال امروز خط خونمون قطع شد بعد که وصل شد این اتفاق افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتم رو 16 مگ بسته شده سرعت تا 2 مگابایت بالا میره نمی دونم مودمو روشن خاموش کنم بازم اینطوری می مونه یا نه
بچه های بابل همه شبا سرعتاتون افتضه؟ برا من که 2-3 شبی هست در حد 1Kbps سرعتشه ! باز زده ترکونده مخابرات سیستماشو؟
سلام و عرض ادب
عرض شود که دوست عزیز maskot؛ بعید میدونم به این زودی بفهمند و خرابش کنند, امشب به راحتی میتونید 15-17 گیگ دانلود کنید
ضمناً دیشب هم سرویسم خوب بود, شما چطور دوستان؟
الان ریسک کردم مودمو ری استارت کردم هنوز رو 16 مگ بسته شده خدا کنه از دستشون در رفته باشه دیگه هم ما رو پیدا نکنن دوستان بابلی یه نگاه بندازن شاید برا اونا هم اینطوری شده باشه
واقعا مخابرات isp شریفیه چرا اینقدر ازش بد می گید خجالت نمی کشید(به این می گن جانماز اب کشیدن)![]()
ینی شما باید 7 گیگ دانلود کنین ، ما 7 مگ ؟!انصافه آیا ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)