تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 171 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه msa_6292's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من تلوزیون 7610 رو دارم و لپ تاپم N55 ایسوزه با توجه به سی پی یو لپ تاپم به گفته اینتل که از تکنولوژِی wi di پشتیبانی می کنه(sandy bridge core i7 2670QM) ولی نرم افزارو wi di رو که از سایت اینتل دانلود می کنم رو لپ تاپم نصب نمی شه و می گه compatable یا با دستگاهم این نرم افزار مچ نیست می خواستم ببینم راهی برای حل مشکل هست چون می خوام از این قابلیت تلوزیونم که تصویره لپ تاپو رو tv بندازم استفاده کنم برای گوشی هم (گالاکسی اس 3) اگه کسی از دوستان راهی بلده ممنون می شم
    سلام
    دوست خوبم در هنگام دانلود حواستون هست که برای کدوم نسخه ویندوز درایور رو نصب میکنید؟(32 یا 64 بیتی منظورم هست)
    در ضمن حتماً مطمئن باشید که درایور خود لپتابتون رو دانلود و نصب کنید!!!
    widi خیلی تکنولوژی پیشرفته ایی هست و بسیار به نوع درایور مربوط به خودش حساس...
    من هم خودم در ابتدا همین مشکل رو داشتم ولی درایور دقیقش رو پیدا کردم و نصب کردم و الان به راحتی داره کار میکنه.

در مورد گوشی هم ابتدا باید wifi direct رو از تو گوشیتون فعال کنید ، البته ابتدا باید از تو خود تلویزیون گزینه share screen رو از تو منوی network فعالش کنید. بعد از تو گوشی گزینه S Beam رو هم فعال کنید . حالا گوشیتون رو در اون حالت نگه دارین و از تو همون منوی تلویزیون وقتی که share screen رو فعالش کنید میگرده و دنبال دیوایسهای موجود میگرده که باید اجازه بدین تا تلویزیون گوشیه شما رو شناسایی کنه!
    وقتی شناسایی تموم شد ، کافیه که به قسمتهای مختلف مولتی مدیای اس3 برین(منظورم همون gallery و video player و music player هست) بعد اگر تمام راههایی که گفتم رو درست رفته باشین یه گزینه فعال در بالای همون صفحه سمت چپ تصویر میبینید که اگر اون رو بزینید فایل در حال پخش(موسیقی یا عکس یا ویدئو) به تلویزیون منتقل میشه!!! به همین راحتی

سوالی باشه من در خدمتم...
    Last edited by msa_6292; 10-05-2013 at 13:27.

2. این کاربر از msa_6292 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوست خوبم در هنگام دانلود حواستون هست که برای کدوم نسخه ویندوز درایور رو نصب میکنید؟(32 یا 64 بیتی منظورم هست)
    در ضمن حتماً مطمئن باشید که درایور خود لپتابتون رو دانلود و نصب کنید!!!
    widi خیلی تکنولوژی پیشرفته ایی هست و بسیار به نوع درایور مربوط به خودش حساس...
    من هم خودم در ابتدا همین مشکل رو داشتم ولی درایور دقیقش رو پیدا کردم و نصب کردم و الان به راحتی داره کار میکنه.

در مورد گوشی هم ابتدا باید wifi direct رو از تو گوشیتون فعال کنید ، البته ابتدا باید از تو خود تلویزیون گزینه share screen رو از تو منوی network فعالش کنید. بعد از تو گوشی گزینه S Beam رو هم فعال کنید . حالا گوشیتون رو در اون حالت نگه دارین و از تو همون منوی تلویزیون وقتی که share screen رو فعالش کنید میگرده و دنبال دیوایسهای موجود میگرده که باید اجازه بدین تا تلویزیون گوشیه شما رو شناسایی کنه!
    وقتی شناسایی تموم شد ، کافیه که به قسمتهای مختلف مولتی مدیای اس3 برین(منظورم همون gallery و video player و music player هست) بعد اگر تمام راههایی که گفتم رو درست رفته باشین یه گزینه فعال در بالای همون صفحه سمت چپ تصویر میبینید که اگر اون رو بزینید فایل در حال پخش(موسیقی یا عکس یا ویدئو) به تلویزیون منتقل میشه!!! به همین راحتی

سوالی باشه من در خدمتم...
    تو سایت اینتل برای 32 یا 64 بیتی دسته بندی نکرده من سی پی یوم 2670 cori7 از نسل sandy bridge هستش و لپ تاپم ایسوس n55sf و ویندوز 8 64 بیت استفاده می کنم و طبق گفته خود اینتل از نسل دوم این سی پی یو ها widi پشتیبانی می شه. اگه لینک software widi رو برای ویندوز 64 بدید ممنون می شم

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

علی جان تا اونجایی که من الان تو نت سرچ زدم درایورهای لپتاب شما تا ویندوز 7 64 بیتیش ، بصورت رسمی اومده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعید میدونم اگر غیر از این درایوری که خود سایت ایسوس ارائه داده ، بخوای استفاده کنی، widi ات کار کنه!!!
    در ضمن من خودم ویندوز 8 داشتم64 بیتی... هر کاری کردم نتونست widi ام رو شناسایی کنه و به ناچار دوباره برگشتم به 7 64بیتی و الان خیلی روون داره کار میکنه....
    میخوای تو هم برگرد به همون ویندوز 7 و درایورهایی که تو خود سی دی لپتابت هست رو نصب کن. ایشالله که درست میشه!

5. این کاربر از msa_6292 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

علی جان تا اونجایی که من الان تو نت سرچ زدم درایورهای لپتاب شما تا ویندوز 7 64 بیتیش ، بصورت رسمی اومده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعید میدونم اگر غیر از این درایوری که خود سایت ایسوس ارائه داده ، بخوای استفاده کنی، widi ات کار کنه!!!
    در ضمن من خودم ویندوز 8 داشتم64 بیتی... هر کاری کردم نتونست widi ام رو شناسایی کنه و به ناچار دوباره برگشتم به 7 64بیتی و الان خیلی روون داره کار میکنه....
    میخوای تو هم برگرد به همون ویندوز 7 و درایورهایی که تو خود سی دی لپتابت هست رو نصب کن. ایشالله که درست میشه!
    مشکل اینکه که قبلا رو 7 هم امتحان کردم اونجا هم کار نکرد جالب اینجاست که لپ تاپ من با وجود سخت افزار بالا رو 7 سنگین و کنده ولی تو 8 خوب کار می کنه پیغامی که بعد نصب می ده دقیقا اینه رو 7 هم قبلا همین پیغامو می داد.
    This platform is not compatible with Intel(R) widi or the application is in use
    your system has not been modified. to complete installation at another time. please close the Intel R) widi application if it is running and run set up again with the compatible platform

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

كسي 47 ال جي lm9600 داره از مزايا و معايبش بگه ؟؟ به قيمتش ميارزه ؟؟
    والا بين اين و سري 7 يا 8 سامسونگ موندم ///

در آغاز فعالیت moche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بوشهر - برازجان

پيش فرض

آقا من چند روزه دنبال خروجی هدفون بر روی LM66100 هستم پیداش نمیکنم کجاست؟
    سلام داداش
    نداره نگرد

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشکل اینکه که قبلا رو 7 هم امتحان کردم اونجا هم کار نکرد جالب اینجاست که لپ تاپ من با وجود سخت افزار بالا رو 7 سنگین و کنده ولی تو 8 خوب کار می کنه پیغامی که بعد نصب می ده دقیقا اینه رو 7 هم قبلا همین پیغامو می داد.
    This platform is not compatible with Intel(R) widi or the application is in use
    your system has not been modified. to complete installation at another time. please close the Intel R) widi application if it is running and run set up again with the compatible platform
    سی دی که همراه لپ تابتون ارائه شده تا چه ویندوزی درایورها رو ساپورت میکنه؟
    بعضی وقتها این مشکل ممکنه از نوع ویندوزی باشه که رو سیستم نصب کردین. شاید خوب کرک نشده باشه!
    من که خودم تو ویندوز 8 هر کاری کردم که به تلویزیون کانکت بشم نشد که نشد! در صورتیکه تمام درایورها رو هم کامل نصب کرده بودم.
    من که میگم یه بار دیگه یه ویندوز خوب از یه شرکت معتبر پیدا کن (ترجیحاً7)و برای نصب درایورها، مخصوصاً درایور وایرلس ، از خود سی دی لپ تاپ استفاده کن. به احتمال زیاد مشکلت حل میشه!

10. این کاربر از msa_6292 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سی دی که همراه لپ تابتون ارائه شده تا چه ویندوزی درایورها رو ساپورت میکنه؟
    بعضی وقتها این مشکل ممکنه از نوع ویندوزی باشه که رو سیستم نصب کردین. شاید خوب کرک نشده باشه!
    من که خودم تو ویندوز 8 هر کاری کردم که به تلویزیون کانکت بشم نشد که نشد! در صورتیکه تمام درایورها رو هم کامل نصب کرده بودم.
    من که میگم یه بار دیگه یه ویندوز خوب از یه شرکت معتبر پیدا کن (ترجیحاً7)و برای نصب درایورها، مخصوصاً درایور وایرلس ، از خود سی دی لپ تاپ استفاده کن. به احتمال زیاد مشکلت حل میشه!
    ویندوز 7 لپ تاپم که اصل بود و درایوراش هم تو هارد بود کامل. همه این درایورها هم تو هارد لپ تاپ بود که اکثرشون رو ویندوز 8 هم نصب می شند منتها نمی دونم چرا این نرم افزارو می گه با دستگاهم سازگار نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان لبتاپ DELL با سی پی یو core i3 . میتونه WIDI رو سااپورت کنه ؟

13. این کاربر از OMIDKAON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من یک هفته ای میشه که سینمای LH860 HTS گرفتم ویه تلویزیون LM67100 دارم ولی زمانی که تلویزیون خاموش روشن میکنم صدا از طریق سینما پخش نمیشه و یه حالت بلند گوی تلویزیون بر میگرده می خواستم ببینم راهی برای اینکه دائم صدا از سینما پخش بشه هست ویا باید هر بار خودم ازحالت بلندگوی تلویزیون به بلند گوی خارجی تغییرش بدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •