تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 602 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

+

تفاوت این اعداد و ارقام یعنی چی؟
    Driver Unit Size 40 mm 30 mm
    Impedance 32 ohm 24 ohm
    Frequency Response 10 Hz - 18 kHz 12 Hz - 24 kHz
    Max. Power Handling 50 mW 100 mW

ممنون
    driver unit size: قطر بلندگوی داخل هدفون
    impedance: مقاومت هدفون در مقابل جریان
    frequency response: پاسخ فرکانسی هدفون
    max power : بیشترین توانی که هدفون میتونه تحمل کنه و بیشتر از اون به هدفون اسیب میزنه
    دوست عزیز هیچ کدوم از این عدد ها تضمینی بر کیفیت هدفون نیست
    بودجتون رو اعلام کنید
    دوستان کمکتون می کنند.

2. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    فردا میخوام یه هدفون تهیه کنم که خودم نظرم بیشتر روی مدل های زیر هست:
    Philips SHL9500

Philips SHS5200

لطفا راهنمایی بفرمایید کدومش بهتره...چون از نظر قیمت تو یه رنج هستن.
    من از مشخصاتشون متوجه نشدم کدوم بهتره!ولی قطعا شما دوستان با تجربه میدونید.
    مشخصات اولی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sound

Acoustic system: open
    Magnet type: Neodymium
    Voice coil: CCAW
    Diaphragm: Mylar dome
    Frequency response: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hz
    Impedance: 32 ohm
    Maximum power input: 50 mW
    Sensitivity: 105 dB
    Speaker diameter: 40 mm
    Type: Dynamic

مشخصات دومی:

Sound

Acoustic system: open
    Diaphragm: Mylar dome
    Voice coil: copper
    Frequency response: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hz
    Impedance: 24 ohm
    Maximum power input: 100 mW
    Sensitivity: 106 dB
    Speaker diameter: 30 mm

کاربردم هم بیشتر فیلم ,و بعد گیم و موزیک به صورت معمولی و نه حرفه ای هستش.به همین خاطر میخوام تو استفاده مداوم گوشم درد نگیره!
    من اطلاعات زیادی ندارم,اگر مورد بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید.

خیلی ممنون
    سلام
    هيچ كدوم از دو مدل معرفي شده رو تست نكردم ولي تا اون حدي كه تست كردم هيچ كدوم از هدفونهاي فيليپس كيفيت جالبي نداشتن.اكثرا هم صداهاي مشابهي داشتن كه احساس كردم همه از يك درايو بهره بردن و فقط مدل قابسون فرق ميكرد.توصيه ميشه براي كاربردتون هدفون akg k44 يا يكي از هدفونهاي فول سايز creative كه قيمت مناسبي و صداي خوبي دارن رو تهيه كنين.
    موفق باشين

4. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در مورد سلیقه صدا فرموده بودین.
    راستش من به صورت حرفه ای موزیک گوش نمی کنم.بیشتر آهنگ های پاپ،آهنگ های آرام بخش و غمگین و همچنین برای بازی می خواستم هدفون رو.راستش نمیدونم چطوری باید سلیقه خودم رو بیان کنم
    اگر زحمتی نیست شما هدفون های توی گوشی که توی ایران الان زیر 350 هزار تومن میشه پیدا شون کرد رو بگین و لطف کنین بگین که هر کردوم برای چه کاری مناسب ترن
    من (چون در این زمینه آماتورم) بهترین هدفونی که باهاش آهنگ گوش کردم هدفون های سنسیش ایکس ای هست.به نظرم هدفونی برام مناسب باشه که تفکیک و کیفیت صدای عالی داشته باشه،شفافیت خوبی داشته باشه،باس عمیق و خوبی هم داشته باشه

اگر زحمتی نیست این آهنگ ها رو دانلود کنین و گوش کنین من عاشق این جور موسیقی ها هستم
    1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که این اهنگ رو از همین انجمن پیدا کردم و
    2:و آهنگی که دوستان در پست3299 در اصفحه زیر گذاشتن

با تشکر فراوان
    اخيرا از قيمتهاي بازار و موجوديشون اطلاعي ندارم ولي با توجه به صليقه موسيقيايتون بهترين گزينه ها ميتونه akg k370 و soundmagic e10 و akg k340, audio technica ck55m باشه.

6. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این بار چندم که پست میدم اما کسی منو راهنمایی نمیکنه!
    بله خوبن ولي براي چه سبكي و چه نوع صليقه اي صدايي؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه سوال دارم از salar_221 عزیز,
    من تقریبا یک هفته پیش هدفون Soundmagic e10 رو خریدم و توی این یک هفته تقریبا میشه گفت 3-4 ساعت باهاش اهنگ پاپ گوش دادم .الان که دارم این پست رو میدم گوشم رو واقعا اذیت کرده و انگار گوش درد گرفنم ( هدفون از داخل گوش میفته و انگار مثل مته داره تو گوش فرو میره و یه جوری هدفون زده شدم) .در مورد من فکر کنم اینجوری باشه که این مدلهای in ear اصلا با گوش من سازگاری نداره.بعید هم نیست شاید بعد از چند ماه گوشمونم از دست دادیم!!!!!!!!!.الانم قصد دارم این رو بفروشم و از هدفون های on ear بگیرم (از لحاظ طراحی میخوام مثل هدفون Koss porta pro و همین هدفون V-jays که این دوستمون خریداری کردند باشه).حالا میخوام ببینم چه هدفونی توی رنج زیر 150 تومن وجود داره که هم بیس خوبی داشته باشه و هم وضوح خوب و هم صدای شفاف؟
    یه سوال هم از HusseinR دارم
    1.اگه میشه این هدفونی که خریدید رو با چند تا هدفون که تا الان داشتید مقایسه کنید .
    2.این هدفون رو از تهران خریدید؟
    بله گاها اين اتفاق ميوفته و راه درمانشم استفاده نكردن از هدفون براي چند روز و بعد از اون تعويض سري هاي خود هدفون با مدل مرغوب و اندازه كه باعث حل اين مشكل ميشه.
    هدفونهاي jays هدفونهاي خوب و با كيفيتي داره البته. از برن akg و audio technica هم چند مدل earpad دارن كه توصيه ميشه .

9. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    هيچ كدوم از دو مدل معرفي شده رو تست نكردم ولي تا اون حدي كه تست كردم هيچ كدوم از هدفونهاي فيليپس كيفيت جالبي نداشتن.اكثرا هم صداهاي مشابهي داشتن كه احساس كردم همه از يك درايو بهره بردن و فقط مدل قابسون فرق ميكرد.توصيه ميشه براي كاربردتون هدفون akg k44 يا يكي از هدفونهاي فول سايز creative كه قيمت مناسبي و صداي خوبي دارن رو تهيه كنين.
    موفق باشين
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    میشه کریتیو هم مدلشو بهم بگین,من اطلاعات زیادی ندارم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    می خواستم ببنم اینجا کسی در مورد هدفون سنهایزر HD219 چیزی می دونه؟در مورد HD408 چه طور؟ایا هدفون های خوبی برای دستگاه های پرتابل هستند؟
    لطفآ اساتید مقایسه ای بین HD219،HD408 و Px200 II انجام دهید.ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بله گاها اين اتفاق ميوفته و راه درمانشم استفاده نكردن از هدفون براي چند روز و بعد از اون تعويض سري هاي خود هدفون با مدل مرغوب و اندازه كه باعث حل اين مشكل ميشه.
    هدفونهاي jays هدفونهاي خوب و با كيفيتي داره البته. از برن akg و audio technica هم چند مدل earpad دارن كه توصيه ميشه .
    ممنون از پاسختون ,
    از کجا میتونم بهترین مدل و مرغوبترین سری رو گیر بیارم که گوشم را اذیت نکنه؟یعنی واقعا اگه اینکار رو بکنم دیگه مشکلی برای گوشم به وجود نمیاد ؟چون این خیلی گوشم رو اذیت کرد.
    گفتین Akg و Audio technica هم چند مدل Earpad دارند، میشه مدلش رو بگید
    Last edited by mrir65; 03-11-2012 at 20:20.

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به نام خدا/سلام دوستان عزیز،امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا آقا سالار گل.
    مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
    حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
    برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.یکی از دوستان در بخش "COWON iAudio اا همه مباحث " cowon j3 رو پیشنهاد دادن
    اگر تایید میکنید در دو مورد،یکی قیمت و دیگری محل فروش این محصول ،اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید.با تشکر/یا علی
    Last edited by ama.lord; 03-11-2012 at 01:28.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نام خدا/سلام دوستان عزیز،امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا آقا سالار گل.
    مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
    حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
    برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.یکی از دوستان با نام t-jays در بخش "COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)" پاسخ زیر رو دادن:

یه نظرم بهترین انتخاب برای شما میتونه cowon j3
    باشه
    صدای فلتی داره
    و خروجی صدای قوی که داره میتونه ex1000 رو به خوبی درایو کنه
    موفق باشید.

اگر تایید میکنید در دو مورد،یکی قیمت و دیگری محل فروش این محصول ،اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید.با تشکر/یا علی
    چه چیزی باعث شده که فکر کنین هدفون با گوشیتون درایو نمیشه؟ لپ تاپتون چیه؟
    برنامۀ poweramp رو تست کردین؟

در نهایت سوال شما جاش توی این تاپیک نیست، اگر دوستان کسی نظر خاصی داشت، منطقاً همون توی تاپیک پلیر که سوال فرمودین، پاسخ میدادن؛ و اگر شما دنبال نظر کس دیگه ایی هستید، یا توی همون تاپیک میشه پرسید یا پیام خصوصی به فرد مورد نظر. علت اصلی ایی که اینها رو گفتم این بود که اینجوری که نظر یکی از دوستان رو در جمع در معرض سنجش قرار میدین، زیاد وجهۀ خوبی نداره.
    با تشکر

15. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •