تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 405 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

شما حتماً با یک تعمیرکار تماس بگیرید که پکیج را یک سرویس کنه. اگر بخواید با روش خودتون (باز کردن اب) باهاش کنار بیاید دستگاه خیلی زود رسوب میگیره.
    اخه من زمستون قبل هم همین مشکل رو داشتم.اما با همون روش کم باز کردن اب باهاش کنار اومدم.
    خودم میتونم این خرابیها رو تست کنم یا تعمیرکار باید بیاد؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در چه حالتی : شوفاژ یا آبگرم بهداشتی؟
    اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید.
    سلام اساتید گرامی
    زود به زود روشن و خاموش شدن پکیج چه دلایلی میشه داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یکی از بزرگترین مشکل پکیج های دیواری جنس مبدل این پکیج ها است. مبدل های مسی در پکیج همخوانی مناسبی با رادیاتورهای آلومنیمی ندارند.و با واکنش های شیمیای که اتفاق میافته گاز هیدروژن تولید میشه و باعث بالا رفتن فشار مدار شوفاژ میشه.یکی از بزگترین مشکلات رادیاتورهای آلومنیمی وجود برادهای آلومنیمی در داخل آنها و تخلیه نکردن این براده ها در زمان نصب می باشد.این برادها که مستعد تجزیه شدن هستند،در آب به صورت تدریجی شروع به تجزیه و در نتیجه تولید گاز هیدروژن میکنن که بوی بدی هم داره.در بیشتر موارد با شتشوی مدار گرمایش این مشکل به سادگی برطرف میشه. اما متاسفانه اکثر نصاب های عزیز به شستشوی مدار شوفاژ اصلاً اهمیتی نمی دهند. در صورتی که شستشوی مدار شوفاژ در زمان نصب پکیج از اهمیت خیلی خیلی بالای برخوردار است.
    رادیاتورها بوتان ال پریمو هستند. منظور من اینه که سیستم پکیج ذاتا موقع کار تولید هوا می کنه؟ یا نه مشکلی در سیستم اگه باشه هوا بوجود میاد؟

4. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام منم یه سوال دارم .
    پکیج بوتان مدل سونیه دوال
    دائم بارش میوفته امروز میزارم 1.5 فردا صفر شده . هم درحالت تابستان هم در حالت زمستان . نشتی هم جائی نداره . مشکل از کجاست ؟
    در ضمن خیلی خاموش روشن میشه موقع استفاده از ابگرم بهداشتی ؟
    و صداهای عجیب غریبی هم میده ؟ ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام من میخوام یه پکیج برای خونم بخرم میشه راهنمایی کنید کدوم بهتره مارکهای ایرانی هم بگید لطفا کدوم بهتر و به صرفه تره ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام من خونم طبقه 4 منطقه دار آباد فکر کنم سرد باشه 100 متری جای پکیج هم توی تراس هست میشه راهنمایی کنید چه پکیج و چه مدلی بخرم؟<br>ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر برای لوله های رفت و برگشت زیر پکیج شیر گذاشتید، برای یک روز این دوتا شیر را ببندید و دستگاه را در حالت تابستانه قرار بدید ، بعد از یک روز ببینید که باز هم فشار پایین میاد یا نه.اگر فشار پایین نیاد مشکل از مدار شوفاژ داخل منزل است .
    سلام منم یه سوال دارم .
    پکیج بوتان مدل سونیه دوال
    دائم بارش میوفته امروز میزارم 1.5 فردا صفر شده . هم درحالت تابستان هم در حالت زمستان . نشتی هم جائی نداره . مشکل از کجاست ؟
    در ضمن خیلی خاموش روشن میشه موقع استفاده از ابگرم بهداشتی ؟
    و صداهای عجیب غریبی هم میده ؟ ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای 100 متر زیر بنا با شرایط شما که پکیج باید در داخل تراس نصب بشه یک پکیج 24 هزار فن دار لازمه.توی پکیج های ایرانی پکیج بوتان مدل اوپتیما و اگر میتونید بودجه را بالاتر ببرید مدل بنسر پرو . توی پکیج های خارجی فرولی که گارانتی 4 ساله میده.
    سلام من خونم طبقه 4 منطقه دار آباد فکر کنم سرد باشه 100 متری جای پکیج هم توی تراس هست میشه راهنمایی کنید چه پکیج و چه مدلی بخرم؟<br>ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان تا به حال کسی از این پکیج ها استفاده کرده ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناوین بهتره یا فرولی ؟

راسته که میگن فرولی درجه 3 چینه ؟

11. این کاربر از saalaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    پکیج ما کالدا ونزیا هست
    چند وقت پیش تعمیرکار اومد سرویسش کنه گفت برا این که عمر پکیج بیشتر بشه دمای اب را کم میکنم و بعد برای زمستان باید زیاد کرد او این کار را از طریق پیچاندن چیزی داخل پکیج با اچار فرانسه انجام داد و ولوم روی پکیج الان حتی اگه تا اخر هم بذاریم دما بیشتر از 60 درجه نمیشه
    می خواستم بدونم برای این که دما را افزایش بدیم کدوم قسمت داخل پکیج را باید تنظیم کنیم

در ضمن شیر یکی از رادیاتها چکه می کرد که عوضش کردم ایا الان نیاز به هواگیری یا کار خاصی داره؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •