رم 512 حافظه كمي نيست ...نوشته شده توسط lord-kianoosh
حداقل براي 2 سال ديگه ميتونه جوابگو باشه .... براي كارهاي عادي
البته بعد از اون مدت بايد به تاريخ بپيونده
رم 512 حافظه كمي نيست ...نوشته شده توسط lord-kianoosh
حداقل براي 2 سال ديگه ميتونه جوابگو باشه .... براي كارهاي عادي
البته بعد از اون مدت بايد به تاريخ بپيونده
با سلام به همه دوستان
از راهنمایی و نظرات کارشناسی دوستان تشکر می کنم. با توجه به این نظرات تصمیم به خرید سیستم زیر گرفتم. تنها در مورد سی پی یو مرددم. ولی با تکیه به نظر دوستان همان را می گیرم
CPU: AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3800
M.B: GIGABYTE - M51GM-S2G (AMD - Socket AM2 - GeForce 6100 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND+VGA+Gigabit LAN+SATA+1394)
RAM: KINGSTON-DDRII - Dual Channel 1GB PC533-(2x512MB)
HDD: MAXTOR - 250 GB + 16mb buffer
دوست عزیز رم رو باید با باس 400 بگیری در ضمن سوکت cpu رو 939 هم می تونی بگیری در مورد سوکت 939 می تونی اطمینان داشته باشی که جوابگوی همه کارهات هست...
دوست عزیز ببخشیدا اما متوجه هستید دارید چی میگید؟؟؟!!!نوشته شده توسط lord-kianoosh
اولا که چرا رم رو با باس 400 بگیرند ؟؟؟ وقتی که 533 مگاهرتز وجود داره ؟؟؟
دوما در مورد سی پی یو واقعا تــــــعــــــــــجــــــ ــــــب کردم از نوع واقعیش ... آخه چرا سوکت 939 بهتره ؟
یه ادم عاقل همیشه اینده نگر هستش ... وقتی که 939 داره از رده خارج میشه و جاش رو به ای ام 2 میده چرا ادم
بره 939 بگیره ... تازه قتی که مادربرد مناسب ای ام 2 در دسترسه ....
میشه اون حرفهای بالا رو با ذکر دلیل بگید ؟؟؟
کوچیک شما - مهرادMahrad
سلام دوست عزیز :نوشته شده توسط raypuor
در مورد سی پی یو که به نظر من اصلا و به هیچ وجه شک نکن چون جزء بهترین هاست...
مادر برد هم که عالیه ...
رم که حرف نداره ...
هارد هم که دیگه وضعیتش مشخصه .... خوبه
هر کار می کنی فقط main روGIGABYTE بر ندار چون فقط بخاطر تبلیغات و گارانتی(خوب!)طرفدار داره...یا msi بگیر یا asus...
گابریل جان من نگفتم 939 بهتره گفتم اگر Am2 گیرت نیومد 939 هم خیلی خوبه وتا چند سال جواب همه کارهاتو میده.در ضمن کی گفته 939 داره از دور خارج میشه؟!؟هنوز 754 هم تو بازار ریخته چه برسه به939!!!
كيانوش چرا بي خود حرف مي زني بابا زاره يه چيزي گفت ديگه اينجا نيا بگو....
عزيزم 400 با 939 آخه چه ربطي داره به اي ام تو با باس 533 آخه اين كه اونو مي خوره تازه با همون قيمت فقط ايشون بايد بگرده تا پيدا كنه اگه هم گيرش نياد كه مياد بايد 1 هفته صبر كنه ...
قربانت شهريار
ضمنا گيگا اين طور هم نيست بابا ام اس آي k8n-neo4-f با k8nf-9 ميشه گفت در سرعت هيچ فرقي با هم ندارند گيگا هم بسيار خوبه به خصوص در اينتل كه جزو بهترينا هست ولي ام اس آي براي اينتل اصلا به خوبي اون دوتا نيست ضمنا در كل گيگا خيلي بهتر از ام اس آي هست و ام اس آي در اور كم مياره...نوشته شده توسط lord-kianoosh
![]()
و دماي بالاتري هم داره نسبت به گيگا...
قربانت شهريار![]()
آخه چـــــــرا ... ؟؟؟؟؟نوشته شده توسط lord-kianoosh
![]()
![]()
![]()
گیگا که جزء بهترین تولید کنندگان مادربرد در دنیاست ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)